Σελίδα 24 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 2002

Θέμα: Παμε παλι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Λέει το αρσενικό σάντουϊτς στο θηλυκό:- Θέλεις να κάνουμε έρωτα;Και το θηλυκό απαντά:- Α δεν μπορώ, έχω κέτσαπ!

πες το αλλο με το ζελεδάκι που τρέμει κ τη μπυρα, που του αρεσει?

Dorsoduro 750 & Norton 16H

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Ήταν ένας μεθυσμένος σε ένα μπαρ και ξαφνικά μπαίνει ένα ζευγάρι δίδυμοι.
    Ταράζεται ο μεθυσμένος και τους κοιτά με μάτια ορθάνοιχτα!
    - Μην ξαφνιάζεστε, λέει ένας από τους δίδυμους. Δεν τα βλέπετε διπλά. Είμαστε δίδυμοι.
    - Και οι τέσσερις;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πες το αλλο με ζελεδάκι που τρέμει κ τη μπυρα που του αρεσει?

τον καπετανιο σκεφτομαι που ειναι και σε μια καποια ηλικια

:wacko:

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Μια ξανθιά, έχει μόλις διαλύσει το αυτοκίνητό της σε ένα τρομερό ατύχημα, πέφτοντας πάνω στο μοναδικό δέντρο στη μέση του κάμπου, όπου οδηγούσε. Σαν από θαύμα, κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς γρατσουνιά και στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο, βάζοντας κραγιόν στο χείλια της.

Ο Αστυφύλακας της Τροχαίας, που μόλις κατέφτασε, αναφωνεί.
    «Θεέ μου, το αυτοκίνητό σας έχει γίνει σαν ακορντεόν που το πάτησε ελέφαντας. Είσαστε εντάξει κυρία μου»;
    «Ναι κύριε Αστυφύλακα, μια χαρά».

«Μα Τι στο καλό έγινε»; Ρωτάει ο Αστυφύλακας.

«Δεν θα το πιστέψετε κύριε Πόλισμαν, συνέβη κάτι το πολύ παράξενο. Οδηγούσα κατά μήκος αυτού το ήσυχου δρόμου, οπότε μετά από μια γρήγορη αριστερή στροφή, ξαφνικά πετάγεται ένα Έλατο μπροστά μου. Κόβω το τιμόνι δεξιά και ένα άλλο δέντρο εμφανίζεται. Κόβω αριστερά και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Προς όποια κατεύθυνση και να προσπαθούσα να πάω για να τα αποφύγω, παρουσιάζονταν και άλλο δέντρο. Στην τελευταία προσπάθεια, έχασα τον έλεγχο και βγήκα από το δρόμο».

«Κυρία μου», την σταματάει ο Τροχαίος, συγκρατώντας με βία τα γέλια του, «δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο στο δρόμο για 30 χιλιόμετρα. Τα δέντρα που βλέπατε ήταν το αρωματικό έλατο που είναι κρεμασμένο στον καθρέφτη σας που στις στροφές κουνιέται πέρα δώθε»!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Διακοπές...

Ένας τύπος πάει μόνος διακοπές και αφού αφήνει στο δωμάτιο τα πράγματα του
    κατεβαίνει στην πισίνα για να αράξει.

Βλέπει στις ξαπλώστρες έναν άλλο και αφού κάθεται δίπλα του και συστήνεται τον ρωτάει:

- Θέλετε να παίξουμε ένα τάβλι;

- Μια φορά έπαιξα και δεν μου άρεσε...

Ο τύπος επιμένει:

- Γιατί δεν βουτάτε στην πισίνα;

-Μια φορά βούτηξα και δεν μου άρεσε...

Απαντάει βαριεστημένα

Απελπισμένος πλέον ξαναπροσπαθεί...
    - Να κεράσω μια μπύρα;

- Μια φορά ήπια και δεν μου άρεσε...

Απαντάει με το ίδιο βαριεστημένο ύφος.

Κάποια στιγμή σκάει μύτη ένα πιτσιρίκι.

- Δικό σας; ρωτάει.

- Ναι...

- Μοναχοπαίδι να υποθέσω, έτσι;;;

χτυπαει το τηλεφωνο...
    -Γιεα σας, τη μαρια θελω.
    -Συγνωμη λαθος κανατε.
    -ΟΧΙ, δεν εκανα λαθος, τη μαρια θελω!

γααααααααααααααβ!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των ακάλυπτων επιταγών, Check-NO-Πέμπτη !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των ακάλυπτων επιταγών, Check-NO-Πέμπτη !!
    δλδ πρεπει να τσεκνισουμε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    δλδ πρεπει να τσεκνισουμε???

βαλε και λιγο "σκυλο" να ακουσεις ρε!

Moderator
    Το ζεύγος πάει στον σεξολόγο και βέβαια μιλάει η γυναίκα:

- Γιατρέ μου ο άνδρας μου δεν μπορεί να…, δεν έχει στύση .

- Περάστε στο ιατρείο κυρία μου.
    - Μα ο άντρας μου έχει πρόβλημα .

- Κυρία μου , δεν θα μου μάθετε τη δουλειά μου.

Περάστε στο ιατρείο.

Παρακαλώ γδυθείτε.

- Μα ο άνδρας μου έχει πρόβλημα .

- Γδυθείτε είπα.

- Όλα.

- Ναι και τα εσώρουχα.

- Μα…

- Δεν θέλω μα και μου…!

- Ξαπλώστε ανάσκελα… Γυρίστε μπρούμητα… Ανοίξτε τα πόδια σας… Γυρίστε στο πλάϊ … Λυγίστε τα πόδια σας… Εντάξει …! Ντυθείτε και περάστε έξω.

Φωνάζει τον σύζυγο, του προσφέρει κάθισμα, τον χτυπάει στον ώμο και λέει :

- Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε εμένα μου σηκώθηκε… !
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σε ανθοπωλείο:
    -Γεια, έχετε από εκείνες τις καρτούλες που γράφουν "Στη μοναδική μου αγάπη; "
    -Φυσικά κύριε
    -ΟΚ, φέρε καμιά δεκαριά
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Στην τάξη του Τοτού η δασκάλα λέει στα παιδιά: «Γράψτε έκθεση για το αγρόκτημα του παππού σας». Ξεκινάει ο Τοτός:

«Ο παππούς μου έχει ένα καταπράσινο αγρόκτημα. Εκει μέσα έχει σκύλους, γάτες, κότες, έναν ταύρο, μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Κάθε πρωί ο παππούς πάει τον τάυρο, την άσπρη και τη μαύρη αγελάδα στο ποτάμι για να τα ποτίσει. Εκεί ο τάυρος γ***ει τη μαύρη αγελάδα».

Το διαβάζει η δασκάλα, έξαλλη. Ρε Τοτό, τι λόγια είναι αυτά; Κανόνισε κακομοίρη μου θα πάρω τηλέφωνο τους γονείς σου την άλλη φορά. Μετά από 3 μέρες θέτει νέο θέμα η δασκάλα: «Γράψτε έκθεση για το δρόμο». Γράφει ο Τοτός:

«Ο δρόμος είναι μεγάλος και γκρι. Έχει στη μέση γραμμούλες και πάνω σε αυτόν πατάνε τα αυτοκίνητα. Δίπλα από το δρόμο, είναι το αγρόκτημα του παππού μου. Ο παππούς μου έχει ένα καταπράσινο αγρόκτημα. Εκει μέσα έχει σκύλους, γάτες, κότες, έναν ταύρο, μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Κάθε πρωί ο παππούς πάει τον ταύρο, την άσπρη και τη μαύρη αγελάδα στο ποτάμι για να τα ποτίσει. Εκεί ο τάυρος γ***ει τη μαύρη αγελάδα».

Το διαβάζει η δασκάλα, αφηνιάζει. Το ίδιο βράδυ πάει στο σπίτι του Τοτού, ανοίγει ο μπαμπάς του την πόρτα. Το και το λέει η δασκάλα, «ο γιος σας χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις στην έκθεση». «Μην αγχώνεσαι κυρα-δασκάλα» λέει ο μπαμπάς του Τοτού. «Θα τον στρώσω εγώ».

Φεύγει η δασκάλα και φωνάζει ο μπαμπάς το γιο του. «Έλα εδώ ρε μαλακισμένο. Δεν σου είπα δεν θα βρίζεις στο σχολείο; Τουλάχιστον αν θες να κρατήσεις το ίδιο όνομα, αντί να λες γ***ει, να λες "έκανε έκπληξη". Καλά;». «Καλά» απαντάει ο Τοτός.

Την ερχόμενη βδομάδα νέα έκθεση. «Γράψτε έκθεση για τις κολόνες της ΔΕΗ». Γράφει ο Τοτός:

«Οι κολόνες της ΔΕΗ είναι κάτι μεγάλοι, ψηλοί στύλοι, από ξύλο, που έχουν πάνω καλώδια για να παίρνουμε ρεύμα. Αυτές συνήθως είναι δίπλα από το δρόμο. Ο δρόμος είναι μεγάλος και γκρι. Έχει στη μέση γραμμούλες και πάνω σε αυτόν πατάνε τα αυτοκίνητα. Δίπλα από το δρόμο, είναι το αγρόκτημα του παππού μου. Ο παππούς μου έχει ένα καταπράσινο αγρόκτημα. Εκει μέσα έχει σκύλους, γάτες, κότες, έναν ταύρο, μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Ένα πρωί πάει ο παππούς τον ταύρο, την άσπρη και τη μαύρη αγελάδα στο ποτάμι για να τα ποτίσει. Εκεί ο τάυρος έκανε έκπληξη στη μαύρη αγελάδα. ΓΑ**ΣΕ την άσπρη!!».:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
    Στην τάξη του Τοτού η δασκάλα λέει στα παιδιά: «Γράψτε έκθεση για το αγρόκτημα του παππού σας». Ξεκινάει ο Τοτός:

«Ο παππούς μου έχει ένα καταπράσινο αγρόκτημα. Εκει μέσα έχει σκύλους, γάτες, κότες, έναν ταύρο, μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Κάθε πρωί ο παππούς πάει τον τάυρο, την άσπρη και τη μαύρη αγελάδα στο ποτάμι για να τα ποτίσει. Εκεί ο τάυρος γ***ει τη μαύρη αγελάδα».

Το διαβάζει η δασκάλα, έξαλλη. Ρε Τοτό, τι λόγια είναι αυτά; Κανόνισε κακομοίρη μου θα πάρω τηλέφωνο τους γονείς σου την άλλη φορά. Μετά από 3 μέρες θέτει νέο θέμα η δασκάλα: «Γράψτε έκθεση για το δρόμο». Γράφει ο Τοτός:

«Ο δρόμος είναι μεγάλος και γκρι. Έχει στη μέση γραμμούλες και πάνω σε αυτόν πατάνε τα αυτοκίνητα. Δίπλα από το δρόμο, είναι το αγρόκτημα του παππού μου. Ο παππούς μου έχει ένα καταπράσινο αγρόκτημα. Εκει μέσα έχει σκύλους, γάτες, κότες, έναν ταύρο, μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Κάθε πρωί ο παππούς πάει τον ταύρο, την άσπρη και τη μαύρη αγελάδα στο ποτάμι για να τα ποτίσει. Εκεί ο τάυρος γ***ει τη μαύρη αγελάδα».

Το διαβάζει η δασκάλα, αφηνιάζει. Το ίδιο βράδυ πάει στο σπίτι του Τοτού, ανοίγει ο μπαμπάς του την πόρτα. Το και το λέει η δασκάλα, «ο γιος σας χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις στην έκθεση». «Μην αγχώνεσαι κυρα-δασκάλα» λέει ο μπαμπάς του Τοτού. «Θα τον στρώσω εγώ».

Φεύγει η δασκάλα και φωνάζει ο μπαμπάς το γιο του. «Έλα εδώ ρε μαλακισμένο. Δεν σου είπα δεν θα βρίζεις στο σχολείο; Τουλάχιστον αν θες να κρατήσεις το ίδιο όνομα, αντί να λες γ***ει, να λες "έκανε έκπληξη". Καλά;». «Καλά» απαντάει ο Τοτός.

Την ερχόμενη βδομάδα νέα έκθεση. «Γράψτε έκθεση για τις κολόνες της ΔΕΗ». Γράφει ο Τοτός:

«Οι κολόνες της ΔΕΗ είναι κάτι μεγάλοι, ψηλοί στύλοι, από ξύλο, που έχουν πάνω καλώδια για να παίρνουμε ρεύμα. Αυτές συνήθως είναι δίπλα από το δρόμο. Ο δρόμος είναι μεγάλος και γκρι. Έχει στη μέση γραμμούλες και πάνω σε αυτόν πατάνε τα αυτοκίνητα. Δίπλα από το δρόμο, είναι το αγρόκτημα του παππού μου. Ο παππούς μου έχει ένα καταπράσινο αγρόκτημα. Εκει μέσα έχει σκύλους, γάτες, κότες, έναν ταύρο, μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Ένα πρωί πάει ο παππούς τον ταύρο, την άσπρη και τη μαύρη αγελάδα στο ποτάμι για να τα ποτίσει. Εκεί ο τάυρος έκανε έκπληξη στη μαύρη αγελάδα. ΓΑ**ΣΕ την άσπρη!!».:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Moderator
    Ένας τυφλός περίμενε να περάσει τον δρόμο, όταν ο «Σκύλος οδηγός» του τον κατούρησε στο πόδι. Αυτός αμέσως, έψαξε στην τσέπη του και έβγαλε ένα μπισκότο για τον σκύλο του.

Ένας περαστικός, που είχε δει τι έγινε, του λέει συγκινημένος. «Πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος και ν’ αγαπάς τον σκύλο σου πάρα πολύ»!

«Όχι ακριβώς» απαντάει ο τυφλός. «Απλά θέλω να δω που ακριβώς είναι το κεφάλι του για να το κλωτσήσω το κωλόσκυλο»!

Παρόμοια θέματα

1. ...και παμε παλι απο την αρχη!!!
    από gixxerpap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2007, 07:30
  2. Πάμε πάλι...
    από dodos 900 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 20:29
  3. παμε πάλι
    από deusXT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4