Σας ειδα στο βενζιναδικο εξω απο το Γυθειο, μπροστα ενα Varadero??? πισω ενα ducatti μαλλον monster κοκκινο,πισω δεν καταλαβα αν ηταν fazer το κοκκινο.
Περιμενα να σας χαιρετησω με το αμαξι,αλλα αργησατε κ εστριψα.
Κανεις απο εδω μεσα?
Σας ειδα στο βενζιναδικο εξω απο το Γυθειο, μπροστα ενα Varadero??? πισω ενα ducatti μαλλον monster κοκκινο,πισω δεν καταλαβα αν ηταν fazer το κοκκινο.
Περιμενα να σας χαιρετησω με το αμαξι,αλλα αργησατε κ εστριψα.
Κανεις απο εδω μεσα?
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Γυρίζω σήμερα από τη δουλειά τώρα πριν μια ώρα. Κίνηση, κακό στην αττική οδό.
Στην έξοδο Πεντέλης έχει γίνει δυστύχημα. Θύμα μοτοσυκλετιστής....
Δεν ξέρω πως έγινε...δεν είδα.... αλλά πάγωσα κι ακόμα δεν έχω συνέλθει.....
σας ειδα σε καποια απο τις στροφες του Καλεσμενου στο δρομο για Καρπενησι να ξεκουραζεστε συντροχοι με τις τσοπερ,σας κορναρα και χαιρετησατε(ημασταν 2 Ζ και ενα ΧΤ)
σας ακολουθησα για λιγο φιλοι με τα on-off και με φουλ εξοπλισμο στο δρομο πριν τη σηραγγα Π.Μπακογιαννη,στριψατε και σας χαιρετησα![]()
κανεις απο εδω μεσα;
Σε είδα... Πολεμιστή Της Ασπρης Γραμμής!!!!
Ηρωα των καταπιεσμένων οδηγών μοτό!! Αδιαφιλονίκητε Πρωταθλητή της Μανούβρας!!
Καταστροφέα Των Χρονομέτρων!! Φιλάδελφε της Διήθησης!!!
Πως μανουβράριζες μάνα μου το Μπεμβεδικό σου!! Γιατί δεν μας το είπες οτι σε καθυστερούμε, ειδικά στο KTM μπροστά μου, και κόντεψες να πέσεις πάνω του, τον ανάγκασες να κόψει κακην-κακώς για να γλιτώσει?? Που σχεδόν τα ίδια έκανες και με εμένα, ήρθες - σφήνωσες σαν την μικρή τσουτσου ανάμεσα στα αυτοκίνητα και σε μένα?? Που μετά απο 1 χλμ, είχες κολλήσει και εσύ, και είχαν πάει άδικα τόσα μαρσαρίσματα του Boxer και τόσες σφήνες....Ευτυχώς, έστριψες για ΣΕΦ και γλίτωσες απο εμάς τους αργούς...
Με το γκρί κρανάκι BMW( αν δεν ήταν απλά αυτοκόλλητο), το ανοιχτόχρωμο πόλο μπλουζάκι, και.............................................
...............
...............
Τα γάντια!!!!!!(Αλήθεια, τί τα θες τα γάντια, αφου δεν φόραγες τίποτε άλλο απο εξοπλισμό? Μηπως το μανικιουρ δεν πέτυχε??)
Γιατί δεν μας το λες να μην κυκλοφορούμε??
BMW 1200 Πινακίδα XYI 00xx
Σας είδα χθες στις Καλύβες σμπαράλια γινομένα, σίδερα, λαμαρίνες, γυαλιά, λάδια-βενζίνες ποτάμι, περιπολικά, ζέστη, άνθρωποι σαστισμένοι να πονάνε, ο κακός χαμός...
Έτσι γίνεται όταν πας με 500 και μπαίνεις στο άλλο ρεύμα επειδή "χωράς" και "σε παίρνει"...
Προσπαθώντας μερικά μέτρα παρακάτω να συνέλθω, έτερος, SUVεδάκιας και ο gαμάω των δρόμων, ο οποίος προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα απ ότι είχε γίνει στον πλανήτη ετούτο, παρολίγο να στείλει εμένα και 2-3 άλλους στον άλλο κόσμο με παρόμοια συμπεριφορά
Από τύχη άνε ζει κανείς σε αυτό τον τόπο!
Σκ@τά ολέ!
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σας είδα χθες στις Καλύβες σμπαράλια γινομένα, σίδερα, λαμαρίνες, γυαλιά, λάδια-βενζίνες ποτάμι, περιπολικά, ζέστη, άνθρωποι σαστισμένοι να πονάνε, ο κακός χαμός...
Έτσι γίνεται όταν πας με 500 και μπαίνεις στο άλλο ρεύμα επειδή "χωράς" και "σε παίρνει"...
Προσπαθώντας μερικά μέτρα παρακάτω να συνέλθω, έτερος, SUVεδάκιας και ο gαμάω των δρόμων, ο οποίος προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα απ ότι είχε γίνει στον πλανήτη ετούτο, παρολίγο να στείλει εμένα και 2-3 άλλους στον άλλο κόσμο με παρόμοια συμπεριφορά
Από τύχη άνε ζει κανείς σε αυτό τον τόπο!
Σκ@τά ολέ!
![]()
![]()
κ@λοδρομος σε εκεινο το σημειο ρε γμτ!
![]()
Σε είδα σήμερα το απόγευμα στη Μεσογείων, άσπρο Shoei (με λίγες λεπτομέρειες άλλου χρώματος), speed (ή street) triple, πόδι φουλ γραμμωμένο (θήλυ)...
Καλούς δρόμους...(
)
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
σε είδα άσπρε οδηγέ με στολή * FAZER S2 άσπρη κα ιαυτή να σκίζεις τον ανεμοστην εγνατια,και να με κανεις να την δω την μηχανη με αλλο ματι απο εκει που δεν μ'αρεσε....![]()
Κοιταζαμε ο ενας τον αλλον , απογευμα στη Μεσογειων , ψηλα , μιας και ειμασταν οι μονοι "παλαβοι" με φουλ εξοπλισμο , κατω απο το λιοπύρι.
Σου εκανε κι εσενα εντυπωση το ζευγαρακι με το KTM και περιβολή παραλιας.
Εκοψα πολυ , και αφησα να απομακρυνθει ο πιτσιρικας , γιατι νομιζε οτι τον κοντραρα , και πηγαινε ολο και πιο επικινδυνα![]()
Αααα , εσυ κοπελια με καποιο Kawasaki , 250 , εντουράκι.
Σε ειδα με το μαυρο σου μπουσα και το ασπρο αραι πριν απο λιγο στην Καβαλας.Ανοιξαμε λιγο και εστριψες αριστερα για Χαιδαρι...Καλους δρομους με το εργαλειο!
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Σε είδα μάστορα που προφανώς έκανες βόλτα το beverly μετά από σέρβις.. Με φόρμα συνεργείου, γάντια και κράνος Shoei κι εντυπωσιάστηκα..
Αν δεν πήγαινες κι ανάποδα στον μονόδρομο θα ήταν καλύτερα.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα ενώ έκανα το μπανιερό μου σε παραλία κοντά στο Σούνιο, με την ΚΤΜάρα σου, φουλ εξοπλισμό εσύ και ο/η συνεπιβάτης σου και χάρηκα, γιατί έλαμπε το μοτόρι! Κρίμα που δεν ανέβηκα να κάνουμε αυτή την όμορφη χωματοανηφορούλα τογκέδα! Καλούς δρόμους μαν!
![]()
Τρικάβαλλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σε είδα ενώ έκανα το μπανιερό μου σε παραλία κοντά στο Σούνιο, με την ΚΤΜάρα σου, φουλ εξοπλισμό εσύ και ο/η συνεπιβάτης σου και χάρηκα, γιατί έλαμπε το μοτόρι! Κρίμα που δεν ανέβηκα να κάνουμε αυτή την όμορφη χωματοανηφορούλα τογκέδα! Καλούς δρόμους μαν!
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Mε την μηχανάρα μου είμενα κι εγώ ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τρικάβαλλο;![]()
![]()
Σε ειδα ρε μουργο στο ιδιο σημειο,σε μια εξοχη στο Γυθειο, ενα κουκλακι ασπρο κουταβι,περιφεροσουν στο δρομο νυχτα.
3 νυχτες σερι εκοβες βολτα.
Ελπιζω να μην εισαι ατυχος..
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.