Σελίδα 24 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Δεύτερη ανάγνωση.

Κι αν έχει σχέδιο?

Τόσο ανόητος ? Είναι δυνατόν?

Κι οι σύμβουλοί του?

Εμείς ζούμε τα γεγονότα , είμαστε στο κέντρο και φυσικά δεν έχουμε σφαιρική αντίληψη, αυτά θα τα γράψει η ιστορία... Αύριο.

Χθές αποδείχτηκε ότι "το πέταγμα της πεταλούδας" έχει απρόβλεπτες συνέπειες παγκοσμίως...
    Μπορεί ο εκβιασμός (σίγουρα υπάρχει!) να κατευθύνεται αλλού.

Επίσης , υπάρχει εναλλακτικός ηγέτης?? Χμμ!
    Κι αν υπήρχε , υπάρχει χρόνος αλλαγής αυτή τη στιγμή?

Μεγαλύτερος ηλίθιος απ’ αυτόν που τα ξέρει όλα είναι αυτός που διαφωνεί μαζί του.
    Stanislaw Jerzy Lec, 1906-1966, Πολωνός γνωμικογράφος.

Καλημέρα σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Δεύτερη ανάγνωση.

Κι αν έχει σχέδιο?

Κι οι σύμβουλοί του?

Εμείς ζούμε τα γεγονότα , είμαστε στο κέντρο και φυσικά δεν έχουμε σφαιρική αντίληψη, αυτά θα τα γράψει η ιστορία... Αύριο.

Χθές αποδείχτηκε ότι "το πέταγμα της πεταλούδας" έχει απρόβλεπτες συνέπειες παγκοσμίως...

Μεγαλύτερος ηλίθιος απ’ αυτόν που τα ξέρει όλα είναι αυτός που διαφωνεί μαζί του.

Καλημέρα σας!

Αυτό ακριβώς λέω...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Δεύτερη ανάγνωση.

Κι αν έχει σχέδιο?

Κι οι σύμβουλοί του?

Καλημέρα σας!
    Εαν προσεξατε οι Αμερικανοι δεν τα εψαλαν στον ΓΑΠ σχετικα με το δημοψηφισμα οπως εκαναν οι ευρωπαιοι.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε καρντάσι χυμαδόρη, παίρνω και ξαναπαίρνω τηλ στο τηλέφωνο που έβαλες στη φωτό και όλο βγαίνει μια αντρική φωνή και με μπινελικώνει.

Φιλαράκι βάλε το σωστό τηλέφωνο pls

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ... και όλο βγαίνει μια αντρική φωνή και με μπινελικώνει.
    E ναι! Θα μας αφήσεις επιτέλους να κάνουμε τη δουλειά μας;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    E ναι! Θα μας αφήσεις επιτέλους να κάνουμε τη δουλειά μας;
    Α!!! Στέλιο εσύ ήσουνα????

ΟΚ αλλά μόλις τελειώσετε πάρε με τηλέφωνο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ΟΚ αλλά μόλις τελειώσετε πάρε με τηλέφωνο.
    Σκοπεύω να αργήσω

ρε τσηπέ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεύτερη ανάγνωση.

Κι αν έχει σχέδιο?

Κι οι σύμβουλοί του?

Καλημέρα σας!
    Κρατώ μια (μικρή-πολύ μικρή) πισινή ότι μπορεί να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο (που κάποια στιγμή θα πρέπει να το μάθουμε γιατί υπάρχει και η περίπτωση ο στόχος του να μην μάς αρέσει καθόλου-μα καθόλου ), αλλά μετά από 2 χρόνια με κυβερνηση ΓΑΠ, με το χέρι στην καρδιά πες μου...
    Έχεις κανένα σημάδι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα αυτή η κυβέρνηση είχε - έχει κάποιο ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση, ή ακόμα και αν δεχτούμε ότι θεωρητικά είχε καταστρώσει κάποια πλάνα, έχει δείξει ότι είναι ικανή να το εκτελέσει ???

Γιατί η μέχρι στιγμή πορείας της εμένα κάτι για καράβι σε τρικυμία χωρίς καπετάνιο μου κάνει...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Εαν προσεξατε οι Αμερικανοι δεν τα εψαλαν στον ΓΑΠ σχετικα με το δημοψηφισμα οπως εκαναν οι ευρωπαιοι.

Το ΣΚΑΙ είχε μία πολύ καλή ανάλυση πάνω σ'αυτό. Με αμερικανούς που ασχολούνται με το θέμα που μίλησα χτές πάντως μέσω skype ήταν το ίδιο οργισμένοι και ανήσυχοι όπως οι ευρωπαίοι.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Δεύτερη ανάγνωση.

Κι αν έχει σχέδιο?

Κι οι σύμβουλοί του?

Καλημέρα σας!
    +1
    Το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ εχουμε γνωση συνολικη το τι γινεται και γιατι αλλα τι νομιζουμε οτι γινεται.
    Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ "ουτε στα μονα ουτε στα ζυγα".
    Το ξαναλεω οτι οι δημοσιογραφοι ..δλδ τα σκυλια των καναλαρχων εχουν ξαμοληθει.
    Οικονομολογοι η μαστερ σε διεθνες δικαιο και σχεσεις εγω δεν εχω οπως και το 99.9% των Ελληνων...αλλα συμπερασματα και πολιτικες αναλυσεις κανουν οι δημοσιογραφοι που ειναι "ειδικοι παντογνωστες" και παιρνουν στον λαιμο τους τον κοσμο.

Να θυμησω μονο οτι η αξ.αντιπολιτευση εχει αρχηγο τον Κ.Πολιτικη Ανοιξη που του πεταγαν βιδες σε ομιλιες αυτοι που σημερα τον ετοιμαζουν για ΓΑΠ Νο2.
    Αυτο που μου την δινει ειναι οτι εχει προεξοφληθει οτι θα βγει ο Μρ.Πολιτικη Ανοιξη...Με ρωτησε κανενας?Που ξερουν τι θα ψηφισουμε?Αυτα για να καταλαβουν καποιοι που δεν ειναι κομματοσκυλακια οτι συνεχιζουν αλλοι να αποφασιζουν για εμας,πριν απο εμας.
    Ρε Λεβεντη η Βεργη δαγκωτο

Ελλας=η χωρα της κωλοτουμπας
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Επειδη ως γνωστον σα λαός εχουμε μνημη χρυσόψαρου, να δείτε που σε δυο χρόνια θα ξαναγυρίσει ο ΚΚ Junior θριαμβευτης με μοττο "εγω σας τα 'λεγα το 2009 να με ψηφισετε να παρω σκληρα μετρα"

Μια ματια στην ιστορία μας, αποδεικνύει πόσο εύκολα περναμε απο το υμνολόγιο στο αναθεμα και τούμπαλιν...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Επειδη ως γνωστον σα λαός εχουμε μνημη χρυσόψαρου, να δείτε που σε δυο χρόνια θα ξαναγυρίσει ο ΚΚ Junior θριαμβευτης με μοττο "εγω σας τα 'λεγα το 2009 να με ψηφισετε να παρω σκληρα μετρα"

Μια ματια στην ιστορία μας, αποδεικνύει πόσο εύκολα περναμε απο το υμνολόγιο στο αναθεμα και τούμπαλιν...
    και να συμπληρωσω οτι οι Γαλλοι στην Λε Μοντ ειχαν γραψει οτι ο ΚΚ Junior ηταν τοσο καταστρεπτικος για την χωρα και την Ευρωπη που το παραδοξω αλλα πολυ πιθανο οι Ελληνες να τον εκλεξουν ξανα!!!!
    -δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν η Λε Μοντ αλλα το κειμενο μπορει να το βρει καποιος-
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

αυτος δεν θα ξαναγυρισει ποτε...για αλλους λογους....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

εγω τα χω πει....

αλλα μην ειστε και 100% σιγουροι οτι ο γαπ θα φυγει σαν αποτυχημενος
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Τώρα λοιπόν είναι η ώρα αυτού που όλοι ζήταγαν, του ενός και μοναδικού, του ικανού, που δε συγκινείται από πείνα και διαμαρτυρίες (και θα τις αντιμετωπίζει με πυγμή..), που θα βάλει επιτέλους μια τάξη σε αυτη τη χώρα, που θα βάλει πάνω απ όλα το εθνικό συμφέρον (αφού συνενοηθεί με αυτούς που πρέπει για το ποιο είναι αυτό) και θα οδηγήσει αυτό το λαό σε νέες νίκες, σε νέες συντριβές...

Όλοι αυτό ζήταγαν, όλοι αυτό ήλπιζαν, αφού αυτοί που έχουμε τώρα είναι "ανίκανοι και ξεπουλημένοι". Θα έρθει ο ένας πάνω σε λευκό άλογο και θα τον ρένει ο λαός με άνθη, τη στιγμή που θα του ανοίγει το λάκο.

Αυτές είναι οι λύσεις εδώ και τώρα
    αυτές είναι οι απαντήσεις στο "τι κάνουμε" που όλοι ζήταγαν σαν πρεζάκια
    αυτή είναι η ικανοποίηση των ονειρώξεων του κάθε "εγώ θέλω την ησυχία μου"...
    Αυτές είναι λύσεις "στα αδιέξοδα της δημοκρατίας" (που δεν έχει ως γνωστόν).

Την επόμενη φορά να ζητήσετε κάτι άλλο και να το έχετε σκεφτεί πριν γιατί όλο μαλακίες γίνονται

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF