Σελίδα 24 από 70 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1049

Θέμα: συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην

χλεμπονιαρης
    Μπλα μπλα μπλα....
    Πολυ σεντονι ρε παιδια.
    Λετε τοσα χωρις να λετε τιποτα.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Μπλα μπλα μπλα....
    Πολυ σεντονι ρε παιδια.
    Λετε τοσα χωρις να λετε τιποτα.
    Τον τίτλο του θέματος τον είδες;

Σκουριασμένο μέλος Το avatar του/της farflung
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Καπνιστή
    Ο Χόρχε πήρε ίδια υλικά με το Ρόσσι και πήρε -όχι ρυθμίσεις του Ρόσσι- αλλά ντάτα για να ρυθμίσει το μηχανάκι και όποια άλλη πληροφορία ήθελε.
    Τις πληροφορίες αυτές είχε συλλέξει και ο Ρόσσι και τις θεωρούσε δικές του.
    Δεν ήταν όμως...
    Ήταν της Γιαμάχα.
    Και έχασε από το Χόρχε και είπε
    ή εγώ ή αυτός...
    και η Γιαμάχα του είπε αυτός, το μπούλο!
    Υπολόγισε ότι με τον τοίχο που σήκωσε δεν έβλαψε μόνο το Χόρχε αλλά και τον εαυτό του και την ομάδα.
    Πήρε λοιπόν τα λ7 της Ντουκάτι για παρηγοριά γνωρίζοντας ότι έχασε.
    Δεν του βγήκε όμως ο λογαριασμός,
    0 αποτελέσματα=λιγότερα λεφτά
    και πέτυχε μια ακόμα μεταγραφή στη Γιαμάχα με την βοήθεια του Δον ΕΖμπελάτα.
    Πάει να πει
    Χωρίς Ρόσσι=λιγότερη τηλεθέαση=λιγότεροι σπόνσορ.
    Ο Χόρχες δε γούσταρε αλλά, σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι, κατάλαβε ότι ένας υπάλληλος είναι κι αυτός και η δόξα εφήμερη κλπ κλπ
    Όχι δε γούσταρε που γύρισε ο Ρόσσι, αλλά τι θα μπορούσε να κάνει?
    Να βάλει τοίχο και του χρόνου να πάρει συμβόλαιο για ντουκάτι...?
    Είναι πολύ νέος ακόμα.
    Το αφεντικό εδώ είναι η Ντόρνα και οι κατασκευαστές
    Ο άλλος που έφυγε και αφού έφυγε είπε ότι πίστευε...
    Ήταν απλά αντιτουριστικός. Για αυτό και δεν έβγαλε λεφτά. Δεν είχε ούτε φόλουερς στο τουίτερ, δεν έγραφε στο γυαλί, δεν πούλαγε.
    Το μοτο τζι πι δεν είναι σπορτ είναι μπίζνες όπως είπε ο Εζμπελέτα. Κρίμα που έφυγε αλλά ήξερε κι αυτός πως με πολλούς αναβάτες ικανούς για βάθρο είχε θέμα.
    Άσε που ο Μάρκεζ -έγινε- από τους πιο αγαπητούς οδηγούς με το καλημέρα. Οπότε πάλι θα είχε το ίδιο θέμα...
    -Γιατί ο κόσμος γουστάρει το Ρόσσι κι όχι εμένα ακόμα και τώρα που πήρα ΠΠ...?

Έλα ντε, για σκέψου το λίγο !

YG
    Δεν ξέρω και πολλούς που βλαστήμησαν που έφυγε ο κλάψας...
    Μπορώ να σου πω ότι εκτώς από τους ντουκάτακηδες οι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα.
    Καλα τα λες ετσι ειναι σε γενικες γραμμες,στο τελευταιο για τον Στονεριδι δεν συμφωνω ομως,γιατι εγω που τον εβλεπα απλα και μονο και τον χαιρομουν που πηγαινε μαλιοκουβαρα μου ελειψε,το οτι ηταν αντιτουριστικος στην συμπεριφορα και στις δηλωσεις ποσως με ενδιεφερε, εγω το ματσακι εβλεπα,και να σου πω και κατι τον πηγαινα περισσοτερο που ηταν σοβαρο τυπακι και δεν γουσταρε πολλα πολλα,απο το να βλεπω τα καραγκιοζιλικια του χορχε να καρφωνει σημαιακια και το ροσσι να βαζει αφισες και βεγγαλικα,χωρις να αμφισβητω την αξια τους.
    Οπως και ο αλλος ηταν αντιτουριστικος και κλαψιαρης ο Μπιατζι,τα sbk ομως τα εβλεπα εξαιτιας του και τωρα δεν εχουν κανενα ενδιαφερον χωρις αυτον με τους δευτεροκλασατους εκει μεσα.
    Γενικα ομως καταληγει παντα στο ρητο περι ορεξεως κολοκυθοπιτα γιαυτο και ειναι και ατερμονες αυτες οι συζητησεις.

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Τον τίτλο του θέματος τον είδες;

Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις? Τι σημασια εχει ο τιτλος? Δηλαδη αυτο εδω το θεμα ειναι το "θεμα των σεντονιων"?
    Και διπλα, στο Ασσεν, τι πρεπει να γραψουμε? 3 λεξεις ή πρεπει και εκει σεντονια?

Το σεντονι οδηγει σε σεντονι εις διπλουν και εις τριπλουν κτλ . Θα γραψει ενας το σεντονι του, θα του απαντησουν πχ 3 ατομα και η συζητηση θα συνεχιστει με σεντονια χωρις καμια ουσια,χωρις κανενα νοημα. Θα επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια.
    Δεν εχω συμμετεχει απο την αρχη σε αυτο το θεμα και δεν ξερω σε τι αναφερονται οι πρωτες σελιδες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχουν χιλιοειπωθει τα ιδια πραγματα χωρις νοημα!

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις? Τι σημασια εχει ο τιτλος? Δηλαδη αυτο εδω το θεμα ειναι το "θεμα των σεντονιων"?
    Και διπλα, στο Ασσεν, τι πρεπει να γραψουμε? 3 λεξεις ή πρεπει και εκει σεντονια?

Το σεντονι οδηγει σε σεντονι εις διπλουν και εις τριπλουν κτλ . Θα γραψει ενας το σεντονι του, θα του απαντησουν πχ 3 ατομα και η συζητηση θα συνεχιστει με σεντονια χωρις καμια ουσια,χωρις κανενα νοημα. Θα επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια.
    Δεν εχω συμμετεχει απο την αρχη σε αυτο το θεμα και δεν ξερω σε τι αναφερονται οι πρωτες σελιδες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχουν χιλιοειπωθει τα ιδια πραγματα χωρις νοημα!
    Είναι θέμα καταγραφής απόψεων. Και ως γνωστόν, ο καθένας έχει από μια, όπως και κ***τρυπίδα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Καπνιστή....
    Έγραψα κι εγώ πέντε πράγματα περί Dorna αλλά είναι στη λογοκριμένη έκδοση (αυτή που έβαλα στον πάτο μου και την έφαγε το σκοτάδι που λέγαμε ).

Δε διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες. Ούτε είπα κάτι αντίθετο. Αλλά ούτε και σχετικό με την άμεση έννοια. (τα παραδείγματα με το Στόνερ και το Χόρχε τα έφερα ως απάντηση γιατί τα χρησιμοποίησε ο Devil's που σε αυτόν πήγαινε η απάντηση).

Ο στόχος μου ήταν να περιγράψω το γενικό τοπίο όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, και (από εκεί ξεκίνησε και η κουβέντα) το ότι μεγαλεία ψυχής και καραγκιοζιλίκια είτε προκύπτουν "καταλάθος" από λανθασμένες κινήσεις, είτε έτσι εκλαμβάνουμε εμείς καλοσχεδιασμένες κινήσεις.
    Κίνητρα υπάρχουν πάντα.

Για να χρησιμοποιήσω ένα δικό σου παράδειγμα, είναι σα να σου πω ότι ο Εζμπελέτα έφερε το Ρόσσι στη Γιαμάχα γιατί δεν ήθελε να στερήσει από τον κόσμο τη χαρά του να τον δει πάλι να καβαλάει. Μεγαλείο ψυχής κι ο Εζμπελέτα

Το θέμα (ξαναλέω) με τα παρασκηνιακά είναι ότι ξέρουμε πως κάτι παίζεται, αλλά σίγουροι για το τί ακριβώς είναι αυτό δε θα είμαστε ποτέ.
    Κάνουμε υποθέσεις και ψ@λοβροντάμε για να περνάει η ώρα και να έχουμε να λέμε, να κλαίμε, να γκρινιάζουμε, γιατί δεν έχει μόνο η κυρά Κατίνα της γειτονιάς δικαίωμα στο κουτσομπολιό, και στις χειρότερες περιπτώσεις για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. (Κι επίσης γιατί φέτος το πρωτάθλημα είναι ύπνος με ρόδες, και όποιος θέλει να ασχοληθεί σχετικά μπλέκεται και με τα πίτουρα μπας και ξυπνήσει από καμιά αποκάλυψη του Hello για το κέρατο που έριξε ο τέταρτος μηχανικός της Pramac στη γκόμενά του.)

Σίγουροι είμαστε μόνο γι'αυτό που βλέπουμε. Η τούμπα είναι τούμπα. Δεν είναι μοντάζ. Η πρωτιά είναι πρωτιά.

Τώρα το αν και πώς και πού και πότε και τί προηγήθηκε για να έρθει αυτή η πρωτιά ή η τούμπα είναι κάτι το οποίο ανοίκει στα παρασκηνιακά. Επηρεάζουν την κατάσταση σαφώς, αλλά αυτά τα κουλαντρίζουν άλλοι κι όποιος τα κουλαντρίζει καλύτερα τόσο το καλύτερο γι'αυτόν. (εκτός κι αν σκοπεύουμε να κατέβουμε στο Σύνταγμα να κάνουμε πορεία για να δώσουν εργοστασιακό μοτοσακό στον Κράτσλοου )

Δεν ξέρω και πολλούς που βλαστήμησαν που έφυγε ο κλάψας...
    Μπορώ να σου πω ότι εκτώς από τους ντουκάτακηδες οι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα.
    Εγώ βλαστημάω. Ειδικά με τον ύπνο που με πιάνει στους μέχρι στιγμής αγώνες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Με αυτόν μέσα μπορεί τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Μπορεί και όχι. Δε θα το μάθουμε ποτέ.

Όποιος μπορεί να αρκεστεί στο να βλέπει τους αγώνες κάθε δεύτερο ΣΚ κι όλα τα άλλα να τα έχει γραμμένα στα ριπαπά του (μόλις ανοίξουν τις σαμπάνιες να κλείνει την TV για να μην ακούει και τί μαλακία βγάζει του καθενός το στόμα, για να μην πω μόλις πέσει η καρώ) νομίζω ότι το απολαμβάνει περισσότερο από όλους.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τώρα που εμένα η απάντηση στον Devil's μου βγήκε (μαζί με τα quotes) 10.000 χαρακτήρες τί να την κάνω? Να τη βάλω στον κ@λο μου?
    σπάστη στα 3...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και να τη βάλω στον κ@λο μου σε τεύχη ....
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos 8 Προβολή μηνύματος
    Φαντασου οτι καποιοι τον θεωρουν μικρη απωλεια για τo MOTOGP γιατι κερδιζε μονο απ το γκαζι χα χα.

ASSEN TT - CASEY STONER
    Συνημμένο 294109
    kai κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν είχε αλλεργία στη γλουτενη αλλά πήρε λάθος φάρμακα και χάλασε ο κύκλος...
    χο χο χο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    χάλασε ο κύκλος...
    Στο κατόπι του Vale κι αυτός? 28 μέρες κύκλο?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Στο κατόπι του Vale κι αυτός? 28 μέρες κύκλο?
    Ααα δεν ξέρω, ρώτα αυτούς που λένε ή κάποιο σφίχτη ή ακόμα πιο καλά έναν ποδηλάτη...
    Αυτή ξέρουν!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Για να μην νομίζει κανείς πως η Dorna δεν έχει να κάνει τίποτα με μεταγραφές ας διαβάζει τι λέει ο Πονσαράλ σε μια κρίση τιμιότητας

έτοιμο φρεσκομεταφρασμένο στο τραπέζι σας να το φάτε μωρά μου ipila:
    http://translate.google.com/translat...Crutchlow.html

το επίμαχο σημείο είναι αυτό:
    "Everyone is happy to Cal, the same Carmelo Ezpeleta dotes on him and includes him among the 'top men' championship. We are all working together, we, Yamaha, sponsors, Dorna, to find the best solution.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

χλεμπονιαρης
    Δυσκολα πολυ δυσκολα δυο γιαμαχα (εργοστασιακα και μη) στο βαθρο. Μονο αν πεσει καποιο ρεπσολ.
    Sad, but true!

Λοιπον ηθελα να το ποσταρω στο θεμα του Ασσεν αλλα ειναι κλειδωμενο. Ποτε δεν καταλαβα γιατι κλειδωνονται! Ειμαστε στην Γερμανια θα μιλησουμε στο θεμα της Γερμανια , οχι στο θεμα του Ασσεν ή του Μουτζελο!
    Για τοσο χαζα μας εχουν?
    (εγω παντως δεν ειμαι)

Από την πρώτη νίκη του Valentino Rossi στην κορυφαία κατηγορία motogp που κέρδισε τότε στα 500κε στο Grand Prix του Donington Park το 2000,
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	240901.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	80,1 KB 
ID:	295234

μέχρι τη νίκη στο ολλανδικό TT του 2013,

Όνομα:	1006151_586980374666746_1911514216_n.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	62,0 KB 
ID:	295236
    (πως περναν τα χρονια Ροσσακο )

πέρασαν 12 χρόνια και 355 ημέρες. Αυτή η επίδοση έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Alex Barros (11 έτη και 204 ημέρες) και σπρώχνει επίσης τον Phil Read στην τρίτη θέση (11 έτη και 16 ημέρες)

«Ο γιατρός» θα μπορούσε να θέσει ακόμα ένα ρεκόρ, αν συμπεριλάβει όλες τις κατηγορίες.
    Η τρέχουσα έκταση νικών σε βάθος χρόνου του Rossi είναι σήμερα στα 16 έτη και 345 ημέρες (από την πρώτη του νίκη ως την τελευταία)
    Αν κερδίσει στην Sepang του τρέχοντος έτους, θα ξεπεράσει τον Loris Capirossi που έχει 17 χρόνια και 49 ημέρες. Η πρώτη νίκη του Rossi ήρθε στα 125κε στο Grand Prix της Τσεχίας στο Brno το 1996.

Όνομα:	rossi-1996.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	41,4 KB 
ID:	295237

Τελευταία τροποποίηση από mario27; 10/07/2013 στις 09:51.

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    ε κλειδωνονται γιατι το γαμαμε νομιζω το θεμα, για καθε αγωνα φτανουμε 40 σελιδες και δεν λεμε και τιποτα σχετικο

παντως ο Ροσσι ειναι ανθρωπος των ρεκορ ακομα και τωρα βαζει το ονομα του στους πινακες...

παντως στο σοβαρο για προβλεψη
    Μαρκεζ, Ροσσι, Ντανι, Κρατς
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    ε κλειδωνονται γιατι το γαμαμε νομιζω το θεμα, για καθε αγωνα φτανουμε 40 σελιδες και δεν λεμε και τιποτα σχετικο

παντως ο Ροσσι ειναι ανθρωπος των ρεκορ ακομα και τωρα βαζει το ονομα του στους πινακες...

παντως στο σοβαρο για προβλεψη
    Μαρκεζ, Ροσσι, Ντανι, Κρατς
    τα θέματα κλειδώνται όταν ξεκινάει άλλος αγώνας, και όταν το θέμα σας μπορεί να καλυφθεί στο παρόν.

Τωρά γιατί δεν ποστάρετε το ρεκόρ του ρόσσι κατευθείαν εδώ, και το βάζετε στον αγώνα της Γερμανίας...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

χλεμπονιαρης
    Μα ειπα γιατι!
    Ηταν να μπει στο θεμα του Ασσεν αλλα το θεμα ειναι κλειδωμενο.
    Εεε το εβαλα στο θεμα της Γερμανιας.
    Η επομενη λυση ηταν να ανοιξω καινουριο τοπικ . Δεν εβλεπα καποιο ιδιαιτερο λογο να το κανω ή να το βαλω.
    Δεν πιστευω να κουρασα κανεναν Admin?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 19:58
  2. H Ελλάδα ανα τους αιώνες...
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 16:50
  3. Ζητειται εισαγωγεας τρακαρισμενων, (και μη) ,μοτοσυκλετων.
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 16:14
  4. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  5. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 23:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας