Σελίδα 24 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Περί ζέστης ο λόγος...
    Το ζητούμενο δεν είναι να σκληραγωγηθούμε εμείς οι αναβάτες για να μην παραπονιόμαστε για τη ζέστη. Το θέμα είναι να φτιαχτούν μηχανάκια να μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα μαζί τους. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Οι μηχανές φτιάχνονται από τους ανθρώπους για να τους εξυπηρετούν και όχι για να τους παιδεύουν.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Περί ζέστης ο λόγος...
    Το ζητούμενο δεν είναι να σκληραγωγηθούμε εμείς οι αναβάτες για να μην παραπονιόμαστε για τη ζέστη. Το θέμα είναι να φτιαχτούν μηχανάκια να μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα μαζί τους. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Οι μηχανές φτιάχνονται από τους ανθρώπους για να τους εξυπηρετούν και όχι για να τους παιδεύουν.
    +650 στροματα
    Ban 'em all

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Περί ζέστης ο λόγος...
    σωστοτατος!απλα δεν θεωρω οτι το 950 και το 990 βγαζει ζεστη.(προσωπικη εκτιμηση φυσικα)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

(Ζέστη το 990) Βγάζει, βγάζει! Το θέμα όμως είναι: γίνεται ένα μοτέρ 1000+ κυβικών και μεγάλης ιπποδύναμης να μην παράγει τόση θερμότητα; Ακόμα και εν κινήσει με το Adventure 1190, ένιωθες κάτω από τους μηρούς τη ζέστη. Και ήταν συννεφιασμένη μέρα Απριλίου. Αναρωτιέται κανείς, τι θα γίνεται τον Ιούλιο-Αύγουστο;
    Τελευταία τροποποίηση από Dr. Pelion; 11/04/2013 στις 14:23.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αν ΟΛΑ όσα γράφτηκαν είναι σωστά, συμπεριλαμβανομένης της ζέστης του μοτέρ μάλιστα, μιλαμε ότι εργαλείο είναι ιδανικό για...Σκωτία...
    Κάτι ψηλά θα πρέπει να μαζέψω μόνο...
    Σημείωση: το 990 βγάζει ζέστη αλλά τίποτε τραγικό κατά την γνώμη μου...ίσως να παίζουν ρόλο οι αλουμινένιες ακράποβιτσ σε αντίθεση με τις μαμίσιες σιδερένιες που πραγματικά "βράζουν"...
    Πάντως το 1190 χωρίς να το έχω οδηγήσει, παρά μόνο καβαλήσει στατικά, έχω να πω ότι είναι ομορφότερο από τις φωτό, ποιοτικότερο αλλά μάλλον ασχημότερο από το 990 που κατέχω. Η εξατμιση είναι οπτικά απαράδεκτη αλλά η τεχνολογία που κουβαλάει για μένα είναι πρόοδος και όχι τροχοπέδη. Τώρα ερωτήσεις του στυλ "Πως θα περάσω Αφρική, Ασία, Σιβηρία με τόσα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά βοηθήματα;" είναι το λιγότερο αστείες εώς γραφικές... επίσης το ίδιο ισχύει και για ερωτήσεις του στιλ "Τι θα γίνει αν μείνω στην μέση του μονοπατιού στην κορυφή του βουνού στο 2.500 χωρίς σήμα στο κινητό"...
    Το μηχανάκι θεωρώ πως είναι κορυφαίο στην κατηγορία του και με βάση το "value for money" πλέον...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    .... Τώρα ερωτήσεις του στυλ "Πως θα περάσω Αφρική, Ασία, Σιβηρία με τόσα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά βοηθήματα;" είναι το λιγότερο αστείες εώς γραφικές...
    σωστός

το είδα και εγω απο κόντα και όντως είναι πιο όμορφο απο τις φωτογραφίες

το πρόβλημα με τις φωτογραφίες είναι οτι το χουν πάρει απο χαμηλά και μπροστά και το δείχνουν σαν να υπάρχει ένα μεγάλο κενό ανάμεσα απο τα πιρούνια και το ψυγείο.

Το μηχανάκι είναι πολυ πιο κοντό και μαζεμένο απο ότι δείχνει στις φώτο. Τα μόνα αισθητικά προβλήματα του είναι η εξάτμιση και για μένα η μάσκα με τα led που στο όλο σύνολο κάτι δε μου κωλάει. Γενικά πάντως μου ρθε η αισθηση που μου χε έρθει όταν είδα απο κοντα το SMT (αν και καμία σχέση).

πέρα απο αυτά όμως που έχουν ήδη διαπιστωθεί απο πολλούς θα θελα να πω οτι και τα λεφτά να είχα δε θα το παιρνα. όπως και με το smt έτσι και με αυτό δε με τραβάει να το καβαλήσω και να φύγω. μια χαρα μηχανάκι φαίνεται αλλά ...

όταν είχα δει για παράδειγμα το καινούργιο multistrada μου τρέξανε λίγο τα σάλια. μπορεί το συγκεκριμένο να είναι καλύτερο αλλά...

προσπαθεί να παντρέψει πολλα πραγματα

ελπίζω να μου βγάλει κάτι καλύτερο όταν πάω για test ride

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Με μια αλλαγή στην εξάτμιση, σε πιο ελεύθερη, δε θα ρίξει και το μοτερ λίγο την θερμοκρασια τού;

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    αναλογα και που ειναι ο καταλυτης...
    Ban 'em all

... Τώρα ερωτήσεις του στυλ "Πως θα περάσω Αφρική, Ασία, Σιβηρία με τόσα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά βοηθήματα;" είναι το λιγότερο αστείες εώς γραφικές... επίσης το ίδιο ισχύει και για ερωτήσεις του στιλ "Τι θα γίνει αν μείνω στην μέση του μονοπατιού στην κορυφή του βουνού στο 2.500 χωρίς σήμα στο κινητό"...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    σωστός
    μπρε συ Γιώργο και Σπύρο, για βοηθήστε με λίγο να καταλάβω, τι ακριβώς είναι αυτό που θεωρείτε αστείο και γραφικό ?

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    μπρε συ Γιώργο και Σπύρο, για βοηθήστε με λίγο να καταλάβω, τι ακριβώς είναι αυτό που θεωρείτε αστείο και γραφικό ?

το γεγονός οτι η συγκεκριμένη μηχανή υπόσχετε πολλά, αλλα (για μένα) τα άνωθεν όχι. άν είμαστε θύματα του marketing department της ΚΤΜ τότε πάσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    το γεγονός οτι η συγκεκριμένη μηχανή υπόσχετε πολλά, αλλα (για μένα) τα άνωθεν όχι. άν είμαστε θύματα του marketing department της ΚΤΜ τότε πάσο.
    ok, θέλω να πιστεύω ότι και ο Γιώργος έτσι το εννόησε ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν είναι κάποιος να κάνει adventure ταξίδι με αυτό, αν λέμε, τότε πάει χωρίς συζήτηση για το R, ώστε τουλάχιστον να μην έχεις ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μπροστά & full ρυθμίσεις πίσω. Επίσης, σαφώς το κάνει αφού πρώτα το μηχανάκι έχει περπατήσει 2, 3 χρόνια. Γιατί εγώ αύριο το πρωί δε θα το έπαιρνα για τέτοια δουλειά (άσχετα με το οικονομικό).

p.s Adventure ταξίδι δεν είναι να γυρίσουμε όλη την Ευρώπη από άσφαλτο, adventure ταξίδι είναι να πάμε κάπου που τα συνεργεία θα το βλέπουν σα διαστημόπλοιο.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    ok, θέλω να πιστεύω ότι και ο Γιώργος έτσι το εννόησε ...
    Δεν είμαι σίγουρος αν θα σε ικανοποιήσω με την απάντηση αλλά δες το βαθύτερα...

Πες μου πόσοι νομίζεις,από αυτούς που θα κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις θα γυρίσουν ποτέ στη ζωή τους τον κόσμο με μοτοσυκλέτα; μάλλον κανείς...όσοι θα γυρίσουν τον κόσμο σε δύο ρόδες μάλλον ξέρουν ακριβώς τι θα τους χρειαστεί και δεν θα είναι και το ίδιο για όλους...αυτού του είδους τα ταξίδια δεν γίνονται από αυτούς που θα κάνουν αυτή την αστεία και γραφική κατά την γνώμη μου ερώτηση. Έχουν σίγουρα πολύ σοβαρότερα θέματα να ψάξουν και ερωτήσεις να απαντήσουν...
    Οι εταιρίες πουλάνε και τον "μύθο" στο πακέτο με την μηχανή...οι ανόητοι θα τσιμπίσουν και θα ονειρεύονται ερήμους με τα ADV, πίστες με τα RR, sex drugs n rock n roll με τις τσοπεριές και πάει λέγοντας. Αν η ΚΤΜ προσδοκούσε να αγοράσουν το 1190 μόνο όσοι θα γυρίσουν πραγματικά τον κόσμο θα ήταν για γέλια το λιγότερο.
    Για να μην παρεξηγηθώ, δεν νομίζω ότι θα είχε πρόβλήμα το μηχανάκι να γυρίσει τον κόσμο...όπως και κανένα μηχανάκι δεν έχει πρόβλημα να το κάνει...άνθρωποι δε υπάρχουν αποφασισμένοι για όλα...
    Στην τελική πριν 15 χρόνια κανείς δεν θα γύριζε τον κόσμο με ψεκασμό και ΑΒS...τα πράγματα όμως εξελίσονται και αλλάζουν...
    Δεν ξάρω αν γίνομαι αντιληπτός αλλά εν ολίγης μου έρχεται στο μυαλό η φράση "της κοντής ψολ..ς τις φταιν οι τρίχες"...
    καθόμαστε δηλαδή και κριτικάρουμε ένα μηχανάκι που φτιάχτηκε ΚΑΙ για να ταξιδεύει ότι δεν μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου ενώ εμείς έιμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αύριο το πρωί... ΑΥΤΟ βρίσκω σίγουρα αστείο και γραφικό...
    Εσύ τι νόμιζες;
    Το ταξιδιωτικό σου δεν το έχω ολοκληρώσει αλλά και το γεγονός ότι πήγες με το δικό σου μηχανάκι κάτι μου λέει...

μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Δεν είμαι σίγουρος αν θα σε ικανοποιήσω με την απάντηση αλλά δες το βαθύτερα...

...

Μια χαρά τα λες Γιώργο.

Το μηχανάκι σαφώς και μπορεί να ταξιδέψει σε όλο το κόσμο. Οποιοδήποτε μηχανάκι μπορεί.

Όμως προσωπικά δεν θα το επέλεγα ποτέ για ένα πραγματικό overland ταξίδι. Όχι μόνο το συγκεκριμένο, αλλά οποιοδήποτε μηχανάκι είναι φορτωμένο με ηλεκτρονικά "βοηθήματα". Όχι τώρα, που αυτά τα συστήματα είναι σε νηπιακό στάδιο όσον αφορά την μαζική εφαρμογή τους σε μοτοσικλέτες παραγωγής. Σε μια 20ετία, τότε μάλλον ναι.

Μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα που ο μέσος αναβάτης θα μπορεί να έχει στο σακίδιο του μια πλήρη ... ηλεκτρονική εργαλειοθήκη με την οποία θα μπορεί -φθηνά- να κάνει ολική διάγνωση και αποκατάσταση μιας βλάβης ή bypass, γυρνώντας την λειτουργία της μοτοσικλέτας σε φουλ μάνιουαλ, χωρίς επιπτώσεις στην οδηγισιμότητα της, θα πάω πάσο. Θα πω όχι σε κάθε ΕSA_ANTISPIN_ANTIWHEELIE_ELECTRPUNK_iPADo "adventure" 2τροχο.

Δεν καταράσομαι την τεχνολογία και την εξέλιξη της, αλίμονο. Όποιος το κάνει εθελοτυφλεί, όπως έκανε και πριν 20 χρόνια με το ABS ή και ακόμα παλιότερα με τα νεα τότε συστήματα ψεκασμού.

Αλλά μέχρι να φτάσει η εποχή της ηλεκτρονικής εργαλειοθήκης, για τέτοιες μοτοσικλέτες η περιπέτεια μπορεί να γίνεται πραγματικότητα στις χωμάτινες εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, στις αλάνες με τις αθλοπαιδίες και στις ασφάλτινες βόλτες επι Ευρωπαϊκου εδάφους.

Όποιος πάντως αναζητεί το απόλυτο on-OFF, το οποίο μάλιστα μπορεί άνετα να κάνει overland ταξίδι, αυτό σήμερα κατα τη γνώμη μου είναι ένα : ΚΤΜ 690 R. Του βάζει ένα κιτ της rallye raid products και φεύγει για το γύρο του κόσμου. Απλά χώνει κάπου στα μπαγκάζια του και μια εφεδρική αντλία βενζίνης.

Anyway, νομίζω ότι οδηγώ τη κουβέντα εκτός θέματος. Τα παραπάνω είναι γενικότερες φιλοσοφίες περί overland ταξιδιού.

Για το 1190 αυτό καθεαυτό, δεν έχω άποψη, δεν το έχω οδηγήσει. Είμαι σίγουρος ότι οδηγικά θα είναι τουμπανέϊρο και οργασμικό.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Γιατί το απλό 690 δε κάνει;

Στην ουσία δλδ όλα αυτά τα νέα ον ΟΦ ,με τα βοηθήματα δεν κάνουν για τη δουλειά που τα διαφημιζουν...

Ειδικά η ktm, στον ψαγμενο μοτοσυκλετιστη, πουλαει τρέλα με το νέο adv...

Και μην το παμε και πολυ μακρυα...και την Ελλάδα από χώμα να θες να γυρισεις θα το σκεφτεις πολύ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF