Σελίδα 24 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 556

Θέμα: Επιτέλους η 1η μου ανακατασκευή.....(SRX400)

τελικα το ενα το επιασα πανω στην μιζα. Το αλλο που πιανει στο τελειωμα της μιζας ειναι ελευθερο και μαλλον παει στη μπαταρια.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC04233.jpg 
Προβολές:	338 
Μέγεθος:	97,4 KB 
ID:	289429

Μηπως τωρα βγαζετε ακρη που τα εχω σημανει ??? Ετσι ειπα να τα βαλω με βαση τα μηκη των καλωδιων

Όνομα:	DSC04234 xrvma.jpg 
Μέγεθος:	104,0 KB 
ID:	289430

και τελος.....Παμε και λιγο στο σπιτι. Ηρθε και με μαζεψε η γυναικα .Μετα ομως την αγκαρεψα να λαδωσουμε την αλυσιδα απο την αρβεφα αφου αυριο παμε για Σαμοθρακη ...

Όνομα:	DSC04235.jpg 
Μέγεθος:	85,6 KB 
ID:	289431
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

αν πας να βαλεις μπρος και δεν περνει τραμπαρισε τα δυο χοντρα καλωδια του ρελε της μιζας.
    αν εννοεις κατι αλλο ενημερωσεμε για να σου πω
    vag 70.ντου απο παντου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spd
    απο το συν της μπαταριας παει στο ρελε και απο εκει το αλλο παει στη μιζα. το μειον απο την μπαταρια στο μοτερ για σωμα
    HONDA C50, ΥΑΜΑΗΑ special50, SUZUKI gs250, HONDA cr250, YAMAHA xt600, YAMAHA pw50, atv150, HONDA cb250, HONDA cm200, KAWA ltd400, YAMAHA YDS7 250, SUZUKI GSX550ES, YAMAHA ΧΤ250.

το ενα ακρο παει στην μιζα και το αλλο μετα το ρελε στο θετικο της μπαταριας
    vag 70.ντου απο παντου...

Αυτό που πιάνει στο σασί είναι το - της μπαταρίας απευθείας.

Το άλλο, αυτό που πιάνει στον πόλο της μίζας, πάει στην έξοδο του ρελέ. Συνήθως το ρελέ, έχει ενδείξεις Β και Μ, Β=Βαττερυ, Μ=Μοτορ(μίζα). Οπότε συνδέεις πόλο της μίζας με Μ στο ρελέ, και το Β του ρελέ με το + της μπαταρίας.

Άρα συνολικά 3 χοντρά καλώδια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spd
    εδω εισαι

Όνομα:	DSC04234%20xrvma.jpg 
Προβολές:	345 
Μέγεθος:	95,0 KB 
ID:	289435
    HONDA C50, ΥΑΜΑΗΑ special50, SUZUKI gs250, HONDA cr250, YAMAHA xt600, YAMAHA pw50, atv150, HONDA cb250, HONDA cm200, KAWA ltd400, YAMAHA YDS7 250, SUZUKI GSX550ES, YAMAHA ΧΤ250.

ακριβως ετσι οπως τα ειπατε φιλτατοι. Ευχαριστω πολυ. Τωρα μενει μονο να ελεγξω αν ειναι σωστα τα Β και Μ του ρελε. Θα ειναι αλλα δεν χανουμε τιποτα να διπλοτσεκαρουμε... Παρτε τωρα ολοι για την αμεση απαντηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ale3is
    συνολο 3 καλωδια. τα μαυρα ειναι παντα - σωμα δηλαδη. τα γιαμαπα και ειδικα τα srx υποφερουν απο αυτο. απο τηνμιζα παει στον σκελετο ενα μαυρο χοντρο. κι απο το πλην της μπαταριας παλι σκελετο. και μπροστα στην μασκα αν μπορεις κανα μαυρο γειωσε το καλο θα κανει. εγω και στον ανορθωτη ειχα βαλει εξτρα. μου ειχε λιωσει πολλες φορες πλεξουδα απο βραχυκυκλωμα. το οποιο ηρθε απο ελειπες σωμα την πρωτη φορα.

ωχ παλι λαθος προφιλ. μιλαω εγω ο motomaniac.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ale3is Προβολή μηνύματος
    συνολο 3 καλωδια. τα μαυρα ειναι παντα - σωμα δηλαδη. τα γιαμαπα και ειδικα τα srx υποφερουν απο αυτο. απο τηνμιζα παει στον σκελετο ενα μαυρο χοντρο. κι απο το πλην της μπαταριας παλι σκελετο. και μπροστα στην μασκα αν μπορεις κανα μαυρο γειωσε το καλο θα κανει. εγω και στον ανορθωτη ειχα βαλει εξτρα. μου ειχε λιωσει πολλες φορες πλεξουδα απο βραχυκυκλωμα. το οποιο ηρθε απο ελειπες σωμα την πρωτη φορα.

ωχ παλι λαθος προφιλ. μιλαω εγω ο motomaniac.
    Ευκολακι Δημητρη. Εχω ηδη δυο ετοιμα μαυρα. Ενα μπροστα και ενα στη μεση της πλεξξουδας. Γειωση εχει επισης και ο ανορθωτης οποτε ειμαστε ενταξει. Αυριο πιανω να φτιαξω το κυκλωμα του λαδιου και μετα αφου βαλω λαδι αυτοκινητου 10W40 που εχω περισσευμα λεω να δοκιμασω να βαλω μπροστα. Δεν νομιζω να εχει προβλημα με το λαδι??? Μετα αν παρει θα του βαλω καθαριστικο κινητηρα να δουλεψει αρκετη ωρα και μετα αδειασμα και καινουργιο λαδι για μοτο 10W40 ημισυνθετικο αυτη τη φορα. Το μανιουαλ λεει 20W50 αλλα νομιζω πως δεν κανει για θερμοκρασιες Ελλαδας...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΟΡΝΕΤακιας Προβολή μηνύματος
    Ευκολακι Δημητρη. Εχω ηδη δυο ετοιμα μαυρα. Ενα μπροστα και ενα στη μεση της πλεξξουδας. Γειωση εχει επισης και ο ανορθωτης οποτε ειμαστε ενταξει. Αυριο πιανω να φτιαξω το κυκλωμα του λαδιου και μετα αφου βαλω λαδι αυτοκινητου 10W40 που εχω περισσευμα λεω να δοκιμασω να βαλω μπροστα. Δεν νομιζω να εχει προβλημα με το λαδι??? Μετα αν παρει θα του βαλω καθαριστικο κινητηρα να δουλεψει αρκετη ωρα και μετα αδειασμα και καινουργιο λαδι για μοτο 10W40 ημισυνθετικο αυτη τη φορα. Το μανιουαλ λεει 20W50 αλλα νομιζω πως δεν κανει για θερμοκρασιες Ελλαδας...

εγω στο σρχ μου μονο αυτοκινητου εβαζα. τοσο παλιος και τραχυς κινητηρας δεν εντιμετωπιζει κανενα θεμα. ουτε καθαριστικο να μην βαλεις. να παραμεινουν μεσα υπολειματα θα ειναι χειροτερο για το επομενο λαδι. 10-40 ειναι για χειμωνα. αν η μηχναη περπαταει περισσοτερο καιρο με τις σημερινες θεμροκρασιες και ανω το 20-50 θα ειναι για σενα. ασε που με 10-40 καινε παραπανω λαδι τα γιαμαπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    εγω στο σρχ μου μονο αυτοκινητου εβαζα. τοσο παλιος και τραχυς κινητηρας δεν εντιμετωπιζει κανενα θεμα. ουτε καθαριστικο να μην βαλεις. να παραμεινουν μεσα υπολειματα θα ειναι χειροτερο για το επομενο λαδι. 10-40 ειναι για χειμωνα. αν η μηχναη περπαταει περισσοτερο καιρο με τις σημερινες θεμροκρασιες και ανω το 20-50 θα ειναι για σενα. ασε που με 10-40 καινε παραπανω λαδι τα γιαμαπα.
    Αρα βαζω το 10W40 αυτοκινητου για να δουλεψει και μετα το αδειαζω,φευγουν και οι τυχον βρωμιες και του βαζω 20W50 για το δρομο.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Θεωρητικά τα λάδια αυτονικήτου δεν κάνουν για μοτοσυκλέτες, γιατί έχουν πρόσθετα (friction modifiers) που δεν κάνουν καλό στους δίσκους του συμπλέκτη.

Π.χ. http://www.husqvarnaoutlet.com/the_t...automotive_oil

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Θεωρητικά τα λάδια αυτονικήτου δεν κάνουν για μοτοσυκλέτες, γιατί έχουν πρόσθετα (friction modifiers) που δεν κάνουν καλό στους δίσκους του συμπλέκτη.

Π.χ. http://www.husqvarnaoutlet.com/the_t...automotive_oil
    Αυτο που λες Κωστα το εχω κατα νου και εχω διαβασει οτι δεν κανουν γιατι σε παρα πολλες μηχανες με λαδια αυτοκινητου πατιναρουν οι δισκοι του συμπλεκτη. Στη δικια μου περιπτωση αφου λεω να τα βαλω για λιγο και δοκιμαστικα μεχρι να παρει μπροστα και να ζεσταθουν και να τα αδειασω μετα ωστε να τραβηξουν τυχον βρομιες απο μεσα και να φυγουν αφου η μηχανη καθοτανε 2 χρονια ακινητη + 1 σε εμενα που ητανε κομματια. Επειδη τα υπολειμματα λαδιου που βρηκα εγω ηταν σαν γρασο, για αυτο λεω να κανω αυτο το εγχειρημα...

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Για τη χρήση που λες να του κάνεις, κι εγώ πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Απλό ορυκτέλαιο αυτοκινήτου χωρίς πρόσθετα, άλλωστε τα πρόσθετα αναγράφονται στα μπουκάλια των λαδιών.
    Στο ΧΤ600 βάζω μοτοσυκλετιστικό 15-40w, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως οι ρίζες αυτών των κινητήρων πηγαίνουν 20 με 30 χρόνια πίσω, τότε 20w-50 βάζαμε όλοι. Ίσως το καλύτερο λάδι για τα μοτέρ αυτά και για το κλίμα της Ελλάδας.
    Πολύ όμορφο το έχεις κάνει. Α, ρελλέδες μίζας υπάρχουν και universal με έλάχιστα χρήματα, αν ποτε χρειαστείς.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF