μετα απο 3 χερια στοκαρισμα τριψε κτλκτλ νομιζω πως εφτασε να στρωσει η επιφανεια κ να το ντυσω
ασπρο με λιγο καρμπον μαυρο
εκει κολλαω σε ποια σημεια να μπει λιγο καρμπον? ακουω γνωμες
μετα απο 3 χερια στοκαρισμα τριψε κτλκτλ νομιζω πως εφτασε να στρωσει η επιφανεια κ να το ντυσω
ασπρο με λιγο καρμπον μαυρο
εκει κολλαω σε ποια σημεια να μπει λιγο καρμπον? ακουω γνωμες
ετοιμη η μια μερια ασπρη με αυτοκολλητο λεω να βαλω λιγο καρμπον στο σχεδιο που ξεκιναει απο τη μυτη προς τα πισω ανοιγωντας με αμβλεια γωνια
λεω παλι............. θα δω...........
ετοιμο το λευκο μερος
σαν να γενισε λιγο οπτικα
Βάλε μια γενική φωτογραφία της μοτοσυκλέτας με το καρινάκι επάνω να σχηματίσουμε άποψη, πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία λευκού και καρμπόν.
Πάντως Θωμά μια και ρωτάς την γνώμη μου το τσίπουρο που μας κέρασες τις προχθές ήταν θεϊκό!
Ωραία βεγγέρα κάναμε αν και ήρθαμε τελευταία στιγμή με τον χάρη![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 17/02/2014 στις 17:56.
τα εμαθα τα χαμπερια σας περασατε ωραια στου θωμα μακαρει να ημουν και εγω εκει αλλα πεφτει λιγο μακρια απο εδω![]()
mad shark
τερμα το γκαζι
την επομενη οργανωμενα πραματα με τα δεοντα χεχε
απλα να ξερω απο τη ψες που λενε κ στο χωριο μου
ελα ρε παραπονιαρη το καλοκαιρι που θα κατεβεις θα σε στησω ενα σουαρε..........................χαχααχαχα
εγω θα φερω τοις μπυρες και τα βουρστ(λουκανικα
) απο γερμανεια εσεις βαζεται τσιπουρα
και τα ρεστα και ας γηνει η μαχη της αρκουδας χα χα χα
![]()
mad shark
τερμα το γκαζι
ισως ναι αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια να τριβω σαν το χαζο παλι πολυεστερα οχι αλλο μηηηηηηηηηηηηηηηηηη
κ το ασπρο το βυνιλιο δεν δικαιολογει καμιααααααααααααααααααααααα μαραμικρη ατελεια αστο
ok ok ξερω γυρναω πισω ισως
αλλα μιας κ βαρεθηκα να καθομαι εκει που γυρναω την αποθηκη πεφτω πανω στην μανισια ουρα του vx
την κοιταω την ξανακοιταω μπρε λες??????????????????
ε ας εχω 2 ουρες λεω στο κατω κατω μια για τις καθημερινες κ μια για τις κυριακες χαααααχχαχαχαχαχα
ξεκινησα λοιπον να παρω μια ιδεα κ να μεχρι που εφτασα
θα κοληθει θα πεσει ενα ασπρο χρωματακι ετσι για να δεσει λιγο κ θα αποφασισω
εσεις τι λετε?
αφαιρεσα βεβαια λιγο μηκος μιας κ στη μαμα σελα μεχρι κ τετρακαβαλο πηγα χαχαχααχ
μια παριμια λεει δουλεια δεν ειχαι ο διαολος ...............
σε παραδεχομε εχεις πολι κουραγιο χα χα χα
![]()
mad shark
τερμα το γκαζι