Κάτσε κάτσε μάστορα μου δεν μην μας αφήνεις έτσι στα κρύα του λουτρού απο που το πείρες το ζουμί το θαυματουργό ?![]()
Κάτσε κάτσε μάστορα μου δεν μην μας αφήνεις έτσι στα κρύα του λουτρού απο που το πείρες το ζουμί το θαυματουργό ?![]()
ΔΕΝ ΙΣΙΟΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μακρια το μαστορας απο εμενα
Εγω το πηρα απο θεσσαλονικη αλλα το εχει ο Λαμπριανιδης http://www.ekon.gr/component/virtuem....html?Itemid=0
Μεγαλη προσοχη στις οδηγιες , καλα αεριζωμενος χωρος, γαντια απαραιτητα, εγω χαλασα καμποσα ζευγαρια λατεξ, στο πενταλεπτο τα ειχε λιωσει!
Για πες μου απο που Θεσσαλονίκη
ΔΕΝ ΙΣΙΟΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μανο με πηρε τηλ σημερα ενας αξιοσεβαστος Κυριος ονοματι Νικος Σαμαρας. να βαλεις την καλη λεει την 520 την racing αλυσιδα, γραναζι πισω λεει να παρεις renthal ακοπο και να το κανει στον τορνο. α κι αμα πας να φτιαξεις ενα ofset μπροστινο να φτιαξεις δυο λεει μαζι λεει για να εχεις. το γραναζι ειναι αλουμινι αλλα αντεχει παρα πολυ με ειπε. εγω του τον εχω εμπιστοσυνη.
Mάνο μέτρησα την AFAM 520 (μαλλον Xring αλλά δεν θυμαμαι μοντέλο) που εχω στο R6 και είναι 20,02 mm στους πείρους.
Μπορείς να συμπεράνεις οτι καπου εκει γύρω θα είναι όλες. Λιγο πανω λίγο κάτω βέβαια, αλλά εκει γύρω.
Σιγουρα χωρίς Oring/Xring κλπ θα ειναι και λεπτότερη αλλά καλύτερα να άποφύγεις να βαλεις χωρίς.
Καλή συνέχεια!
Εχει πολύ ενδιαφέρον το project και κανεις πολύ καλή δουλειά. Η μπεκιέρα έγινε τζαμι ρε φίλε, μαγικό το υγρό πραγματικά.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αδερφέ τι να πεί κανείς για την δουλεία σου!Kαι στο άλλο z και σε αυτό έχεις ξαναγράψει το manual για την Kawa.Τα θερμά μου συγχαρητήρια και είμαστε σε αναμονή εξελίξεων.![]()
Μαζι με το bypass http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2427381που εκανα στις διοδους λαδιου στο καρτερ αποφασισα να αλλαξω και την εκτονωτικη βαλβιδα λαδιου με ποιο ενισχυμενη , θα ανοιγει δηλαδη σε μεγαλυτερες πιεσεις, αυτο σημαινει αυξημενη κυκλοφορια λαδιου στις υψηλες στροφες του κινητηρα.
Κλεινει ετσι το θεμα λιπανσης στο οποιο ηθελα να δωσω ιδιαιτερο βαρος.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 08/12/2014 στις 22:05.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Και ομως αυτο εγινε!
Σημαδεψα με μαρκαδορο πανω στην φλαντζα το υλικο που επρεπε να αφαιρεσω αυτο βοηθησε καπως αλλα κυριως εγινε με σταθερες κυκλικες κινησεις μετρωντας συνεχως με το παχυμετρο για να αποφυγω το παρακεντρο, μου πηρε κοντα στην μια ωρα αλλα εγινε οπως επρεπε
Στην αρχη σκεφτηκα να κοψω πανω σε νοβοπαν το αποτυπωμα της φλαντζας με διαμετρο μεγαλυτερη κατα 2,5 mm για να το εχω σαν οδηγο.
Αυτο προυποθετει να γινουν τελειες τρυπες στο νοβοπαν ( πρακτικα αδυνατο) αλλα και παλι το τροχακι του dremel (flap wheel) θα εβρισκε επανω στο νοβοπαν χαλωντας ετσι το κεντραρισμα, υποψιν οτι μιλαμε για αφαιρεση 1χιλιοστου περιπου γυρω γυρω.
Γεμισμα σε τρυπες και ρωγμες που ειχαν τα καπακια βολαν και πικαπ, το υλικο υπηρχε απο την προηγουμενη ανακατασκευη: http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2269769
Τελικά κάνει αυτό που υπόσχεται και λύνει τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις
![]()