με 1,5 χιλιαρικάκι ρεεεεεε
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4041370/
με 1,5 χιλιαρικάκι ρεεεεεε
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4041370/
Πολύ λένε ότι τα πριν 97 ήταν ποιο ποιοτικά από τα επόμενα.
To κορίτσι είναι "μάνα",γι'αυτό που τη θες!
Πολύ καλά φώτα,αν φτιάξεις και μια άλλη σέλα θα είσαι πιο άνετος.Έχω δει σέλα σε Άφρικα από τον Τόνυ Μπατζο,τύφλα να έχουν οι corbin.
Aν είναι καλό,βούτα το!
Kαλά 33000 χλμ δεν έχει με τη καμία , αλλά και πιο από λα τα υποψήφια θα έχει αληθινά χλμ άραγε στο κοντέρ του ?![]()
επισις δεν ειναι μοντελο 97...ειναι πριν το 95...πιθανοτατα 94...στα 2600 που ζηταει βαλε και 150 αλλαγη σελας...
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Πάρε το ντακαράκι να φχαριστηθείς.
(στο car κάπου πήρε το μάτι μου ένα DR 800 σε τρελή τιμή από Τιθωρέα, 700-800 γιούρα, αλλά λέει θέλει καδένα)
Ειδες ποσο καιρο το εχει για πουλημα ??? Και εγω αν το δωσω ποτε (που δεν θα το δωσω ) λιγοτερα απο οσα το πηρα θα το δωσω και ας εριξα πανω του οσα εριξα.... το ηξερα αυτο απο τη στιγμη που το αγορασα... αλλιως δε θα πουληθει ποτε... με 3000 περνεις πενατο vstrom abs και ενα σωρο αλλα 10 χρονια νεοτερα ...
το κοληταρι μου αγορασε big προ κρισης με φουλ προικα , εντελως στη πενα + ενα μηχανακι δωρο για ανταλακτικα 1500... (ο ιδιοκτητης το ειχε 1,5 χρονο για πουλημα )
ειναι σα τα αυτοκινητα ... πρεπει να εισαι τυχερος για να δωσεις κατι παλιο σε καλη τιμη εκτως αν ειναι αντικα η "μοδα"
κατανοω απολυτα τη θεση σου αλλα τι να κανουμε... και εμενα με τσουζει που για το αμαξι μου που το ειχα παρει 17000 το 2006 και το εριξα αλλα 10000 , μου το ζητανε τωρα 3500....μαξιμουμ 4000
και το transalpaki σου αξιζει περισσοτερα απο οσα το δινεις αλλα θα σου πω οτι μου ελεγαν και εμενα ... μη το ριχνεις χρηματα .. δεν θα τα παρεις ποτε πισω
![]()
Tου το εκανα πολυ ξεκαθαρο οτι για να αρχισουμε να μιλαμε αυτη την τιμη να την βγαλει απο το μυαλο του
Ρε μην ανησυχειτε,ταξιδευω με το duc με backpack 60 litra φορτωμενο στην πλατη και δε πεφτω κατω απο 120 σε επαρχιακο γαμησε τα δρομο
Λετε να μη χαλασει η πολυθρονα η afrikana?![]()
Παιδες κοιταζω πρωτα αυτα που μπορω να δω αμεσα! Αν ειναι να κοβω βολτες ανα την Ελλαδα για να δω μηχανακι αστο να παει
Ξεκιναω απο τα ντοπια κ βλεπουμε... Δεν επιγομαι για κατι,ουτε με κυνηγαει κανενας,ουτε κ αποκλειω κατι...
Κ το ντακαρ που λεει ο λογος αμα το δω κ με κανει κλικ το τσιμπαω,δν εχω τετοια θεματα
Αφρικανα αυριο πρωι, και στα καπακια τηλ στο παλικαρι με το ντακαρ το προικισμενο να το δω κ αυτο...
Ολα εξαρτωνται απο την σχεση τιμης/ποιοτητας και απο το ποιος θα βαλει πιο πολυ νερο στο κρασι του![]()
+1 στο ντακαρ,και στην μαυρη αφρικανα
Θεε μου κανε να του αρεσει κατι απο αυτα.
Αλλιως βλεπω το θρεντ να φτανει τα 2000 ποστ και να πηγαινουμε για "Σκεψεις για οικονομικο on-off ... Vol. II"![]()