Σελίδα 24 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 141920212223242526272829 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 466

Θέμα: Σκεψεις για οικονομικο on-off ...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος

Στα καπακια πηγα κ ειδα αυτο:
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3474702/

Στην τιμη ειναι διατεθειμενος να πεσει αρκετα. Το μηχανακι ειναι πολυ προσεγμενο κ τα χιλιομετρα μοιαζουν πραγματικα μιας κ οι δισκοπλακες δεν εχουν δοντι και γενικα δειχνει σωστα συντηρημενο.
    Αυριο θα το ξαναδω και θα το βολταρω

Ακομη παιζουν αυτα:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4021559/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3866031/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3771582/
    με 1,5 χιλιαρικάκι ρεεεεεε

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4041370/

Παλαιό μέλος

Στην τιμη ειναι διατεθειμενος να πεσει αρκετα. Το μηχανακι ειναι πολυ προσεγμενο κ τα χιλιομετρα μοιαζουν πραγματικα μιας κ οι δισκοπλακες δεν εχουν δοντι και γενικα δειχνει σωστα συντηρημενο.
    Πάντως η Αφρικάνα δεν είναι 97αρα τίποτα.Τα πίσω καπάκια από το '97 ή από το '96 και μετά,δεν είχαν φλόγες.
    Φαίνεται αξιοπρεπές πάντως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Πάντως η Αφρικάνα δεν είναι 97αρα τίποτα.Τα πίσω καπάκια από το '97 ή από το '96 και μετά,δεν είχαν φλόγες.
    Φαίνεται αξιοπρεπές πάντως.
    Tην βολταρω αυριο,περναω και απο το μηχανικο μου να πει μια γνωμη κ βλεπουμε.
    Για τα χρονια της παντως την ειδα ΑΨΟΓΗ!
    Ειναι κομπλε απο αλυσιδογραναζα,λαστιχα,τακακια/δισκοπλακες,εχει κ την μπαγκαζιερα της... Ειδομεν...

Παλαιό μέλος
    Πολύ λένε ότι τα πριν 97 ήταν ποιο ποιοτικά από τα επόμενα.
    To κορίτσι είναι "μάνα",γι'αυτό που τη θες!
    Πολύ καλά φώτα,αν φτιάξεις και μια άλλη σέλα θα είσαι πιο άνετος.Έχω δει σέλα σε Άφρικα από τον Τόνυ Μπατζο,τύφλα να έχουν οι corbin.
    Aν είναι καλό,βούτα το!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Και εμενα στο ντακαρ εμεινε το ματι μου ειναι η αληθεια.
    Αν στρογγυλεψει τη τιμη προς τα κατ κιολας

υγ
    Ολοι με ενα βιγκορ θα καταληξουμε
    και νομιζα συνηλθες...

Δεν μπαινει και ο Βασίλης να γραψει καμια γραμμη για την Ντομι του απο την αλλη ακρη της γης μπας και την δουμε ολοι ποιο σοβαρα την προταση του spyro..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus

πληροφοριακα οι μπροστα δισκοπλακες δεν ειναι οι μαμα. η πισω ειναι η μαμα. χωρις αυτο να σημαινει κατι. η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου

Kαλά 33000 χλμ δεν έχει με τη καμία , αλλά και πιο από λα τα υποψήφια θα έχει αληθινά χλμ άραγε στο κοντέρ του ?

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    επισις δεν ειναι μοντελο 97...ειναι πριν το 95...πιθανοτατα 94...στα 2600 που ζηταει βαλε και 150 αλλαγη σελας...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tkata
    Πάρε το ντακαράκι να φχαριστηθείς.
    (στο car κάπου πήρε το μάτι μου ένα DR 800 σε τρελή τιμή από Τιθωρέα, 700-800 γιούρα, αλλά λέει θέλει καδένα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Σε αυτά τα λεφτα τι περίμενες να πάρεις;

Βλέπουμε καμιά φορά σε αγγελίες να πουλάνε μοντέλα κάπως πιο πάνω απο τον μέσο όρο της χρονιάς τους και λέμε οτι δεν αξίζουν. Αν όμως τα δεις απο κοντά καταλαβαίνεις τον λόγο.Συνηθως μάλιστα τα ακριβότερα είναι αυτά που σου βγαίνουν φθηνότερα στην πορεία.

Αν δεις το Βροιώτικο απο κοντά θα καταλάβεις για ποιον λόγο έχουν την χρηματική διαφορά που έχουν. Κι ας φαίνεται ακριβό για την χρονιά του.

Ευκαιρίες φυσικά απο κάποιον που θα θέλει να το σκοτώσει άμεσα πάντα θα υπάρχουν, αλλά επειδη είναι μηχανάκι που δεν έχει πολυκυκλοφορήσει, το βλέπω δύσκολο να βρεις φθηνό και καλό Μπίγκουλα.
    Ειδες ποσο καιρο το εχει για πουλημα ??? Και εγω αν το δωσω ποτε (που δεν θα το δωσω ) λιγοτερα απο οσα το πηρα θα το δωσω και ας εριξα πανω του οσα εριξα.... το ηξερα αυτο απο τη στιγμη που το αγορασα... αλλιως δε θα πουληθει ποτε... με 3000 περνεις πενατο vstrom abs και ενα σωρο αλλα 10 χρονια νεοτερα ...

το κοληταρι μου αγορασε big προ κρισης με φουλ προικα , εντελως στη πενα + ενα μηχανακι δωρο για ανταλακτικα 1500... (ο ιδιοκτητης το ειχε 1,5 χρονο για πουλημα )

ειναι σα τα αυτοκινητα ... πρεπει να εισαι τυχερος για να δωσεις κατι παλιο σε καλη τιμη εκτως αν ειναι αντικα η "μοδα"

κατανοω απολυτα τη θεση σου αλλα τι να κανουμε... και εμενα με τσουζει που για το αμαξι μου που το ειχα παρει 17000 το 2006 και το εριξα αλλα 10000 , μου το ζητανε τωρα 3500....μαξιμουμ 4000

και το transalpaki σου αξιζει περισσοτερα απο οσα το δινεις αλλα θα σου πω οτι μου ελεγαν και εμενα ... μη το ριχνεις χρηματα .. δεν θα τα παρεις ποτε πισω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miscelano Προβολή μηνύματος
    στα 2600
    Tου το εκανα πολυ ξεκαθαρο οτι για να αρχισουμε να μιλαμε αυτη την τιμη να την βγαλει απο το μυαλο του

αλλαγη σελας...
    Ρε μην ανησυχειτε,ταξιδευω με το duc με backpack 60 litra φορτωμενο στην πλατη και δε πεφτω κατω απο 120 σε επαρχιακο γαμησε τα δρομο
    Λετε να μη χαλασει η πολυθρονα η afrikana?

Παιδες κοιταζω πρωτα αυτα που μπορω να δω αμεσα! Αν ειναι να κοβω βολτες ανα την Ελλαδα για να δω μηχανακι αστο να παει
    Ξεκιναω απο τα ντοπια κ βλεπουμε... Δεν επιγομαι για κατι,ουτε με κυνηγαει κανενας,ουτε κ αποκλειω κατι...
    Κ το ντακαρ που λεει ο λογος αμα το δω κ με κανει κλικ το τσιμπαω,δν εχω τετοια θεματα

Αφρικανα αυριο πρωι, και στα καπακια τηλ στο παλικαρι με το ντακαρ το προικισμενο να το δω κ αυτο...
    Ολα εξαρτωνται απο την σχεση τιμης/ποιοτητας και απο το ποιος θα βαλει πιο πολυ νερο στο κρασι του

επισις δεν ειναι μοντελο 97...ειναι πριν το 95...πιθανοτατα 94...στα 2600 που ζηταει βαλε και 150 αλλαγη σελας...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος
    πληροφοριακα οι μπροστα δισκοπλακες δεν ειναι οι μαμα. η πισω ειναι η μαμα. χωρις αυτο να σημαινει κατι. η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου
    Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες ,ειναι πολυ χρησιμες μιας κ δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα μοντελα

Banned
    +1 στο ντακαρ,και στην μαυρη αφρικανα

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Θεε μου κανε να του αρεσει κατι απο αυτα.

Αλλιως βλεπω το θρεντ να φτανει τα 2000 ποστ και να πηγαινουμε για "Σκεψεις για οικονομικο on-off ... Vol. II"

Παρόμοια θέματα

1. Enduro Training III - Off road school για μεγάλα on-off
    από Nik0s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 14:26
  2. Ερώτηση για συγκριτικό On-Off 650 στο 0-300
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 08:18
  3. Τιμόνι αλουμινίου για mega ON-OFF
    από zeli στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2