Πανεμορφη,εκπληκτικης ομορφιας,με εξαιρεση το ανοιχτο καπακι...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
είναι πολύ κούκλα !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaxe00
Άλλο ένα ...mostro..
μπράβο !
βάλε καμιά φώτο να φαίνεται καλύτερα ο ποπός της![]()
''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''
RespeK!Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
Και δύο φωτό από 'μένα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άι λόβ καφε ρέισερ!![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
Και δύο φωτό από 'μένα![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
Τι λές τώρα...
:a53:
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
Θεα!!!!!!!!!!!!
Duc 999 '07 Black
Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
Και δύο φωτό από 'μένα
γιατι χωρις αλυσιδα??
Η πρώτη φωτό είναι από τη φάση της συναρμολόγησης.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
γιατι χωρις αλυσιδα??
Απουσιάζει επίσης και ο εμπρόσθιος κύλινδρος.
ΕΕΕπ!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο μάτι!!!!!!!!! Τωρα το πρόσεξα ότι η αλυσίδα δεν υπάρχει και στην δεύτερη φωτό. Η μηχανή έχει δεθεί προ επτατίας και φωτογραφήθηκε πριν ολοκληρωθεί 100%.
Σήμερα πάντως διαθέτει αλυσίδα και δουλεύει κανονικά. όχι όμως συχνά.
Και λεω κ εγω, μονοκυλινδρο...???Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
...
Απουσιάζει επίσης και ο εμπρόσθιος κύλινδρος.
...
:a19:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
θα συμφωνησω και εγω με τον tsouka.κατι με χαλαει στο καπακι της 999,μου θυμιζει χαμογελο μελαμψου ατομου με χρυσα δοντια.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Πανεμορφη,εκπληκτικης ομορφιας,με εξαιρεση το ανοιχτο καπακι...![]()
αντιθετως δεν με χαλαει καθολου η παλιατζουρα του ikarou![]()
V POWER
Να πω την αληθεια δεν σας πιανω. Τι ακριβως δεν σας αρεσει? Το χρυσο χρωμα του καπακιου ή το οτι φαινεται αδειο απο μεσα επειδη ειναι βαμμενο μαυρο το πιατελο? Ρωταω μπας και το βελτιωσω. Ετσι ειναι καλυτερο?Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
θα συμφωνησω και εγω με τον tsouka.κατι με χαλαει στο καπακι της 999,μου θυμιζει χαμογελο μελαμψου ατομου με χρυσα δοντια.![]()
αντιθετως δεν με χαλαει καθολου η παλιατζουρα του ikarou![]()
![]()
Duc 999 '07 Black
εμενα με χαλαει το χρυσο χρωμα του καπακιου.το μαυρο πιατελο ωραιο ειναι.δεν ξερω με τι αλλο χρωμα να το συνδιαασειες.και φυσικα μην ξεχνας οτι το κανεις οπως σου αρεσει εσενα και δεν ακους τον καθε παπαρα(εμενα)τι εχει να πει![]()
V POWER