Για τα Kormoran καμιά γνώμη παίζει?
Τα βρίσκω πολύ φθηνά (200 ευρω, με τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμηση) στη διάσταση μου (205/55/16) και ανησυχω)
Επίσης ο λαστιχάς μου είπε όποιο μοντέλο θέλω (Gamma B2, RunPro B3 κτλ) οπότε αν υπάρχει άποψη και για αυτό θα είμαι ευγνώμων
Εχοντας προσωπικη αποψη για τα kormoran (τα ειχα βαλει πριν λιγα χρονια στο αμαξι τις γυναικας μου).... ΜΗΝ τα βαλεις!!! Αυτα που ειχα βαλει εγω (με φρεσκια ημερομηνια παραγωγης) σε 1,5 χρονο ξεραθηκαν και γλιστρουσαν σε οποιοδηποτε οδοστρωμα και με λιγοτερο απο 10.000 χλμ.
(το αμαξι ηταν σχεδον συνεχεια σε γκαραζ και δεν "εψηνε" ο ηλιος τα ελαστικα).
Να ρωτησω και εγω για τα KAMA , ρωσσικα λάστιχα, σε εντυπωσικα χαμηλη τιμή (στη διασταση που φοραει το αυτοκινητο μου 110 ευρω η τετραδα...)? θα με ενδιεφερε να ακουσω αποψεις.
Τελευταία τροποποίηση από spertoy; 07/04/2016 στις 12:47.
@Sadapak στη διασταση σου παιζουν τα avon zt5 σε λογικη τιμη (320ε η 4αδα)![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
mikes Σε 205/55/16 για χρηση κατα βαση σε αυτοκινητοδρομο, περιορισμενες διαδρομες στην πολη, πολλα ταξιδια και μεγαλες αποστασεις τι θα συνιστούσες ??
Quod me nutrit... me destruit.....
Aυτη την χρήση κάνω κι εγω και περσι τετοια εποχή που έψαχνα έβαλα μετα απο έρευνα τα Pirelli P7 σε αυτές τις διαστάσεις.
Μετα απο 15000 χλμ μπορώ να πω οτι είναι πολύ καλά λάστιχα.
Τα πήρα και με εγγυηση 1 χρόνο, όπου ακόμα και να διαλύσεις το λάστιχο απο λαθος σου σου το αλλάζουν δωρεάν.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
το αυτό! με τη διαφορα ότι αυτό το πρόγραμμα θα το βρεις μονο σε επιλεγμενα καταστήματα driver και keypoint και ισχυει για μια και μονο αντικατασταση, ενός και μονο ελαστικου..
(αν δλδ σκισεις 2 σε μια λακουβα, η πιρελλι θα σου αντικαταστησει δωρεαν μονο το ένα) αναλογο προγραμα αλλα 18μηνο και με 4 αντικαταστασεις τρεχει η Goodyear..
Όντας σε διαδικασία ψαξίματος εν όψει επικείμενης αλλαγής ελαστικών, προς το παρόν προς Dunlop Sport BluResponse (185/60 R15 84H) έχω καταλήξει...