Σελίδα 24 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

Πρώην μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anosis Προβολή μηνύματος
    Το εχεις κανει ή το υποθετεις; Γιατι εγω μολις έδωσα 80 στον Πιερράκο.
    Το έχω κάνει, αλλά όπως σου είπα είναι ανάλογα με τον μάστορα και τις τιμές που σου χρεώνει λάδια/φίλτρα μπλα μπλα....
    Δυστυχώς/ευτυχώς το εμπόριο εστί ελεύθερον!

Και εννοείται αν κάποιος θεωρείς πως σε γδύνει, πας σε άλλον. End of story για εκείνον, new beginning για εσένα κλπ κλπ.

Νέο μέλος
    Θυμασε την μάρκα λαδιον που σου βάλανε

Πρώην μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos07 Προβολή μηνύματος
    Θυμασε την μάρκα λαδιον που σου βάλανε
    Yamalube ήταν σίγουρα. Όσον αφορά το ιξώδες, νομίζω 10W-40.
    Βέβαια, θέλω να βάζω AMSOIL και θα δω πως θα το κανονίσω την επόμενη φορά αν γίνεται να του φέρω AMSOIL να βάλει.

Δεν πηγες σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
    Ο νεος ειναι ωραιος

Πρώην μέλος
    Δεν πηγες σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
    Σε εξουσιοδοτημένο πήγα.

Σε ποιον; Και πλήρωσες 50 ευρω; Στείλε μου αν μπορεις την αποδειξη με ενα pm.
    Ο νεος ειναι ωραιος

Πρώην μέλος
    Σε ποιον; Και πλήρωσες 50 ευρω; Στείλε μου αν μπορεις την αποδειξη με ενα pm.
    Κατ' αρχάς, χρόνια μας πολλά!!!

Κατά δεύτερον, δεν έχει νόημα να σου στείλω κάποια απόδειξη ή κάτι, γιατί δεν έχει να λέει.
    Εμένα μπορεί κάποιος που έχει ένα επίσημο service να είναι κολλητός του ξαδέρφου της πρώην μου, με τον οποίο κάνουμε παρέα
    και για αυτό πχ να μου κοτσάρει εκπτώσεις κλπ κλπ.

Δεν θα πρέπει να καταλήξουμε σε τύπου λαϊκό δικαστήριο τιμών. Ρώτα, ας πούμε, κάποια άλλα επίσημα συνεργεία για το κόστος πχ του επόμενου service και πας εκεί που πιστεύεις πως είναι κυριλέ οι τιμές.

Φιλικά πάντα.

χρονια μας πολλα φιλε!
    Ο νεος ειναι ωραιος

Πρώην μέλος
    Μόλις παρήγγειλα και Xenon 8000K & 6000K για δοκιμή με το All In One καλωδιάκι για BiXenon λάμπες που δεν χρειάζεται σύνδεση με την μπαταρία (μπας και γλιτώσω λίγο το συμμάζεμα).

Έχει βάλει κανείς Xenon να μας πει εντυπώσεις;
    Τελευταία τροποποίηση από nik0la0s; 07/12/2014 στις 12:46.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik0la0s Προβολή μηνύματος
    Μόλις παρήγγειλα και Xenon 8000K & 6000K για δοκιμή με το All In One καλωδιάκι για BiXenon λάμπες που δεν χρειάζεται σύνδεση με την μπαταρία (μπας και γλιτώσω λίγο το συμμάζεμα).

Έχει βάλει κανείς Xenon να μας πει εντυπώσεις;
    δηλαδής;

Πρώην μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    δηλαδής;
    Αν φωτάει βρε αδερφέ σωστά με το φανάρι μας;!
    Ως γνωστόν δεν είναι όλα τα φανάρια κατάλληλα για Xenon και ένα ακόμα μείον για το φανάρι της MT-07 που χρησιμοποιεί μία λάμπα και για μικρή και για μεγάλη σκάλα (Η4 γαρ).
    Μάλλον κανείς δεν έχει βάλει ακόμα, αλλά θα με ενδιέφερε κυρίως να ακούσω αν φαίνεται καλά μια BiXenon και όχι μια Hi/Lo ή Dual Beam λάμπα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik0la0s Προβολή μηνύματος
    Αν φωτάει βρε αδερφέ σωστά με το φανάρι μας;!
    Ως γνωστόν δεν είναι όλα τα φανάρια κατάλληλα για Xenon και ένα ακόμα μείον για το φανάρι της MT-07 που χρησιμοποιεί μία λάμπα και για μικρή και για μεγάλη σκάλα (Η4 γαρ).
    Μάλλον κανείς δεν έχει βάλει ακόμα, αλλά θα με ενδιέφερε κυρίως να ακούσω αν φαίνεται καλά μια BiXenon και όχι μια Hi/Lo ή Dual Beam λάμπα.
    Α,κατάλαβα.
    Δεν το γνώριζα, γιατί δεν πας σε Osram που είναι έτοιμες κτλ. και πολύ καλές ειδικά οι Night Racer.

Πρώην μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Α,κατάλαβα.
    Δεν το γνώριζα, γιατί δεν πας σε Osram που είναι έτοιμες κτλ. και πολύ καλές ειδικά οι Night Racer.
    Να υποθέσω Night Braker & Night Racer είναι το ένα και το αυτό;

Μέχρι στιγμής όποια υλοποίηση Xenon έχω δει είτε σε αμάξι, είτε σε μοτό, ακόμα σε φανάρια που δεν είναι διάφανα μου αρέσει και για την φωτεινότητα που είναι πάρα πολύ περισσότερη αλλά και φυσικά για την απόχρωση προς μπλε που μου αρέσει.
    Ούτως ή άλλως δοκιμαστικά τα πήρα.
    Τις Nightbreaker πάντως -τις έχω ήδη στο σταμπάρει- θα τις βάλω με το που καούν οι -καταπληκτικές- Diamond Vision που φοράω τώρα.

Νέο μέλος
    Και εγώ ψάχνω να βάλω xenon το θέμα είναι ότι μπροστά δεν έχει πολύ χορό για ballasts...τώρα φοράει osram 5000κ φεγκει καλά απλός το μπλε της λάμπας που πιάνει το φανάρι με ξενερώνει. ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    καλησπέρα και απο μένα, είμαι πρώην κάτοχος gsxr, z 750, street triple και νυν κάτοχος σκούτερ ( aprilia sr max 300cc ), σκέφτομαι μετά το καλοκαίρι να πουλήσω το σκούτερ και να πάω για καινούριο Mt 07. Πήγα αντιπροσωπεία και το είδα απο κοντά, η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε κάπως φτηνό στο μάτι αλλά μ άρεσε πολύ η αίσθηση όταν το καβαλάς, ελαφρύ και με μαζεμένες διαστάσεις. Εδώ μέσα αλλά και γενικότερα στον ειδικό τύπο έχω διαβάσει τα καλύτερα από θέμα αίσθησης και fun to ride, βέβαια διάβασα και κάποια αρνητικά σχετικά με το ότι έιναι εμφανής η προσπάθεια να κρατηθεί το κόστος χαμηλά σε επι μέρους σημεία. Η απορία μου είναι αν αυτή η αίσθηση οικονομίας γίνεται αντιληπτή και κατα την οδήγηση στην ποιότητα κύλισης, αναρτήσεις και γενικότερα αν σου αφήνει το μηχανάκι μία φτηνή αίσθηση κατά την οδήγηση.
    Η τιμή της είναι πολύ δελεαστική για καινούριο μηχανάκι αλλά φοβάμαι να μην το μετανιώσω στο τέλος...

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •