τι να την κανει τη ροπη στην πιστα?να κανει καμια προσπεραση 2καβαλο τριβαλιτσο με 2 πανω?
Ας το δούμε και ενδοεταιρικά το θέμα, δεν πιστεύω ότι το Η2 μπορεί να χτυπήσει το ΖΧ10 εντός πίστας. Καλύτερη γεωμετρία, καλύτερο στήσιμο, λιγότερο βάρος. Εν ολίγοις, τον ίδιο αναβάτη να βάλεις πάνω και στα 2 μηχανάκια, αμφιβάλλω παααααααααααααααρα πολύ αν θα κάνει καλύτερο χρόνο με το Η2
Γιατί δεν περιμένετε να γίνουν μερικά ανεξάρτητα τεστ πριν βγάλετε συμπεράσματα κάποιοι...?
όσο για τη ροπή μέσα στην πίστα... κάθε άλλο παρά άχρηστη είναι...
Τα ίδια έλεγαν στην αρχή όταν είχε βγει η Veyron με τα 1000 άλογα.. η Ferrari/Porsche/Whatever είναι πιο ελαφριά με όχι και "τόσο" λιγότερη δύναμη.. που να πάει το υπερωκεάνιο μέσα στην πίστα.. θα το πετυχαίνουνε σε κλειστό στροφιλίκι και θα του ρίχνουνε ξύλο κλπ κλπ κλπ...
Ότι και να λέμε, η δύναμη μετράει._
![]()
ολα πλεον παιζονται στα ηλεκτρονικα...
ποσο ομαλη θα ειναι η αποκριση του υπερσυμπιεστη λογω προγραμματος, ποσο καλα θα διαχειριζεται το συστημα την παρεχομενη δυναμη υπο κλιση, κλπ, κλπ...
το βαρος δεν ειναι τοσο θεμα οταν μιλαμε για τετοιες ιπποδυναμεις..
και να θυμισω ξανα τα busa που πολλοι τα στ(ρ)ιβουν και σε κλειστες διαδρομες και σε πιστες κλπ...
οπως επισης και τα ss δεκαπενταετιας, πριν παιξει το αλουμινιο σαν υλικο στις μοτοσυκλετες τοσο πολυ, που τα ειχαν τα κιλακια τους και πηγαιναν αξιοπρεπεστατα...
το busa ειναι sport touring και ακραιο παραδειγμα...
παρ'ολα αυτα, μπορει να παει γρηγορα (σχετικα), απλα οχι σε χρονους ανταγωνιστικους που θα κινηθει ενας πολυ καλος χομπιστας απο 1,27 και κατω π.χ.
επισης ειναι και καμια 300αρια κιλα...
λες γι'αυτο να μην εχουν καρινα στο H2??για να μην βρισκει κατω??![]()
Δεν γνωρίζω, απλά η ένσταση μου εμένα αφορούσε το κομμάτι πίστα. Δεν ξέρω πως ακριβώς το προμοτάρει η Kawasaki το μοτόρι (θα μου πεις το R δεν βγάζει πινακίδα και έρχεται με σλικ και καμιά 300ρια άλογα) αλλά δεν θεωρώ πως μπορεί να χτυπήσει τα τωρινά superbike τύπου Panigale, ZX10R, RSV4, S1000RR στην πίστα σε απόλυτα γυρολόγια(με ίδιο αναβάτη πάντα). Το βλέπω σαν μία επίδειξη, σαν μία απόδειξη ότι η Kawasaki τολμά και έχει τα @@ να βγάλει και αυτά τα μηχανάκια στην παραγωγή και να ξεφύγει από την πεπατημένη των Ιαπώνων τα τελευταία 15-20 χρόνια
Η kawasaki δε το εχει παρουσιασει πουθενα ως ss και ως οπλο για τη πιστα.
Το εχει σαν hyper sport μηχανακι και απλα εβγαλε και μια εκδοση για τη πιστα ,γιατι ετσι απλα μπορει.
Προφανως και δε θα παει να κοντραρει στη πιστα το 10αρι της.
Περα απο αυτο ειναι η πρωτη συγχρονη προσπαθεια.
Μη τα ζητατε ολα με τη πρωτη.
Θελει καιρο ακομα μεχρι να δοκιμαστει και να τελειοποιηθει κατι τετοιο για καθημερινη χρηση αλλα και στη πιστα.
Αλλα απο καπου πρεπει να γινει η αρχη...