σωστα και τεκμηριωμενα ολα τα παραπανω
ομως βλεπουν την πραγματικοτητα καπως μονοδιαστατα
ενα μηχανακι ''περναει το αλλο απο πανω'' απο τη μερια του καγκουρα, του χερα, του γκαζιαρη, του κ@υλωμενου........
σαν βιομηχανικα προιοντα ομως για να ειναι ολοκληρωμενη η συγκριση πρεπει να μπουν ενα σωρο παραγοντες οπως:
-κοστος αγορας
-κοστος συντηρησης
-αξιοπιστία
-αντοχη στο χρονο
-μεταπωλητικη αξια
-κοστος χρησης
-επαρκεια ανταλλακτικων
-ευκολια συντηρησης
-φιλικοτητα χρησης
-καταναλωση καυσιμου
-εγγυηση
-after sales
και διαφορα αλλα στα οποια συνολικα οι γιαπωνεζοι διαχρονικα παιζουν μονοι τους ετσι ωστε να μπορει κανεις να χαρακτηρισει τις μοτο τους γενικα καλυτερα προιοντα
τωρα αν καποιος θελει σημερα να δωσει ενα σημαντικο ποσο για να αγορασει δυο κλικ παραπανω οδηγικη απολαυση θυσιαζοντας αλλα πραγματα γουστο του και καπελο του
Ολοι η μαλλον οι περισσοτεροι εχουμε ιδια γνωμη για τα Japan σαν πρωην-η νυν ιδιοκτητες.Αλλα για να βγαλεις συμπερασμα ,η εμπειρια σου και στα μεν και στα δε θα το κρινει.Καβαληστε πρωτα ντουκο και μαλιστα οχι οποιονδηποτε ντουκο και εδω ειμαστε να τα βριζουμε παρεα ...
κουκουρουκουκου
Τι μου θύμησες τώρα, όπως κάθομαι ωραία και καλά να σου μου μένει και μένα η γκαζιέρα στο χέρι και πάρτο κάτω το μηχανάκι ανάμεσα στα πόδια μου. Μόνο που καθόμουν ωραία έχοντας μόλις σταματήσει κατεβάσει σταντ και το σκατό πήγε και χώθηκε σε μια τρυπούλα μόλις που το χωρούσε και που προφανώς δεν την είχα δει![]()
δεν εχω προσωπικη οδηγικη εμπειρια
υπαρχει ομως μια βαση δεδομενων εδω μεσα
υπαρχουν επισης αντικειμενικα κριτηρια οπως ανυπαρκτες σε καλυψη αντιπροσωπειες, αναιμικες πωλησεις, μικρες γκαμες με προιοντα φασον, ελιτιστικες συμπεριφορες εισαγωγεων,αστειες τιμες μεταπωλησης και επισης τα φορτηγα των οδικων που κυκλοφορουν αναμεσα μας
σεβομαι το μερακι των ανθρωπων που πινουν νερο στο ονομα των bmw,ktm,ducati αλλα μου θυμιζουν κατι τυπους που φουσκωνουν απο περηφανια επειδη κυκλοφορουν διμετρη ρωσιδα στριπτητζου![]()
ξέρεις τι σου διαφεύγει? οτι όλα δεν μπορείς να τα έχεις....
αν για τον "α" το φτουκάτι είναι σουπερ γαμάτο, και μπορεί να το πάρει, καλά θα κάνει και θα το πάρει και σταπαυτά του αν καίει παραπάνω ή αν χάνει σε αξία σε βάθος χρόνου.... φαντάζομαι οτι τα έχει βάλει κάτω, τα υπέρ και τα κατά, τα έχει ζυγίσει, έχει δει τι άλλο έχει η αγορά να του προσφέρει και έχει κάνει την επιλογή του...
αν τώρα κάποιος το πήρε για να κάνει τουρισμό δικάβαλος και άνετα και μετά ανακαλύψει οτι δεν του κάνει, ε, ας πρόσεχε.... δε φταιει η φτουκάτι σ αυτό....
τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον σχιστομάτη φαν....
μακάρι να υπήρχε μηχανάκι το οποίο θα είχε ιταλικό στήσιμο, γιαπωνέζικη αξιοπιστία, μοτέρ Η2R, ροπή scania, κατανάλωση παπιού, ανεση gold wing, να κρατάει τιμή, να έχει μηδαμινό κόστος ανταλλακτικών, πληθώρα ηλεκτρονικών, μηδαμινό κόστος σερβις, ελάχιστο κόστος συντήρησης και δεν ξέρω και γω τι αλλο....
ε, δε γίνεται.... κάτι θα πάρεις κάτι θα παραχωρήσεις
πουτσ@@@@@@@@@
Αυτό είναι σαν το "Άμα δε σου τονε φορέσουνε, ποτέ δε θα μάθεις αν είσαι όντως άντρας?".
Sorry guys.
Δεν πάει έτσι.
Αν βάλουμε κάποια στιγμή "πόρτα" στα διάφορα θρεντ, για να σκρινάρουμε τους άσχετους και να γράφουν μόνο όσοι είναι απολύτως σχετικοί, θα ενημερώσουμε.