Έχω ένα cyl9 8αρι που το χάλασα προσπαθώντας να κόψω ανοξείδωτο (δεν είχα άλλο) θα προσπαθήσω να το τροχίσω από περιέργεια.
Έχω ένα cyl9 8αρι που το χάλασα προσπαθώντας να κόψω ανοξείδωτο (δεν είχα άλλο) θα προσπαθήσω να το τροχίσω από περιέργεια.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
για το τροχισμα υπαρχει εργαλειο βαζεισ επανω το τρυπανι φτιαχνεισ μοιρεσ και βιδωνοντασ τοσπροχνη και το ακονιζη .οταν θελεισ να βγαλησ δουλεια πολεσ τρυπεσ αναγκαστικα το ακονιζεισ και τα μπλε τησ bosch .παρατηρησται καινουργια τρυπανια.πωσ ειναι μπροστα και τροχισται .προσοχη υπαρχη πετρα ειδηκη για τον διδυμο τροχο .sory για τυχων ανορθωγραφιεσ
Είναι φθηνό γιατί είναι παλιό και έχει μικρές μπαταρίες.
Πχ σε σύγκριση με ένα 10.8. χάνει κατά κράτος ακόμα και στη δύναμη. το 10.8 βγάζει την ίδια δύναμη σε περισσότερες στροφές και στις δύο ταχύτητες. Εχει μεγαλύτερες μπαταρίες, περισσότερες κρούσεις το λεπτό και είναι ελαφρύτερο.
http://www.toolstop.co.uk/makita-hp3...tteries-p72532
Είναι όμως και ακριβότερο.
Δε μ' αρέσει και πολύ το πλαστικό τσοκ και αν ήμουν επαγγελματίας θα προτιμούσα μεταλλικό, δεν είναι όμως και deal breaker!
Για την τιμή του ίσως είναι καλό αλλά νομίζω πως τα 14.4 έχουν ψιλοπεθάνει σαν αγορά!
Sent from me using a computer.
Γενικως συμφωνουμε αποστολη, παρ`ολα αυτα εγω συνεχιζω να θεωρω πως τα 12+14,4 ειναι η χρυση τομη για χρηση αμιγως ερασιτεχνικη και ας την "πεθαναν" την κατηγορια.
Κραταω μονο μια επιφυλαξη ως προς το γεγονος ποσο βγαινει το μαλλι με τα μεταφορικα για το συγκεκριμενο.
Ειναι σετ μαζι με την βαλιτσουλα με τα τρυπανια.
Αμεση συγκριση το κανεις με αλλα κινεζικα της αγορας και το βαζεις στις επιλογες σου.
Σαφως και το μεταλλικο τσοκ ειναι καλυτερο αλλα και το πλαστικο αν ειναι καλης ποιοτητας αντεχει στον χρονο, ειχα makita με πλαστικο για πολλα χρονια και δεν ειχα προβλημα.
Καλα τα 10,8 τα εχουν απογειωσει στα σπεκς τους δεν το συζηταμε αυτο, αν και το συγκεκριμενο που ποσταρες νομιζω δεν εχει λειτουργια κρουσης.
Έτσι είναι!
Με το πλαστικό τσοκ ούτε εγώ νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά όταν ακουμπάει κάπου καθώς γυρίζει, φθείρεται εύκολα.
Στα σπεκς έχει κρούσεις / λεπτό για σκυρόδεμα και στην περιγραφή λέει ότι πρόσθεσαν μηχανισμό σφυριού στο μοντέλο τάδε και εγένετο.
Sent from me using a computer.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλα εσυ μεσιε vaska οχι απλα το εδωσες αλλα του εδωσες και καταλαβε.
Περασες εντελως στο αλλο ακρο με την αγορα του hitachi.
Για το οποιο περιμπτοντως ακομα περιμενουμε ενα review ετσι.
Κάτι λίγο το έχω δουλέψει, είναι πανίσχυρος διάολος αλλά δεν έχω βγάλει όγκο δουλειάς να σας πω. Προς το παρών όλος ο χρόνος μου πάει στα χαλασμένα πισιά που φτιάχνω και σε κάτι τούμπανα καινούρια που παραγγέλνουν οι πελάτες μου, οπότε οι οικοδομικές - κατεδαφιστικές εργασίες θα πάνε λίγο πιο πίσω
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).