Ασε μας ρε Μπάμπη!
Ασε μας ρε Μπάμπη!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μια κλωτσιά είναι αυτός από τον φίλο μου τον ''ΓαρδέΛη''![]()
Toσα χρονια στα γυμναστηρια
τετοιο ογκο στο μπρατσο και στο τετρακεφαλο ΔΙΧΩΣ βοηθεια δεν εχω ξαναματαδει....
θα πρεπει να κανει 300 κιλα παγκο, 10 σετ των 50 καθημερινα και να τρωει κανα κοπαδι χοιρους, 5-6 καρτελες αυγα και 6-7 λιτρα γαλα για πρωινο.
αλλα μπορει να κανω και λαθος....
![]()
υπέροχα τα κορίτσια.
δες τώρα πως παίζουν και οι άντρες
Respect sniper!!!
Θα μου άρεσε να έπαιζα και εγώ.
WR, TE, QB,CB (Malcolm Butler θεός!!! Γιαυτούς που ξέρουν).
Τα στεροειδή έχουν πάρει δρόμο εδώ και πολλά χρόνια.
Παρόλα αυτά, υπάρχει μια φετινή υπόθεση του Payton Manning όπου έκανε θεραπεία με ανθρώπινες ορμόνες HGH. Είναι υπό παρακολούθηση η υπόθεση.
Πόσο πολύ ζηλεύω ρε sniper.
Είναι τρομερό το πως καταφέρνουν αυτοί οι τύποι να είναι τόσο δυνατοί, γρήγοροι, αλτικοί και με μυαλό (QB).
Πάντως, υπάρχουν θαυμαστές και γνώστες του αθλήματος, εκεί που δεν το περιμένεις.
Γιαυτούς που θέλουν να μάθουν, υπάρχει ποινή για unnecessary roughness και τιμωρείται με 15 γιάρδες, αν θυμάμαι καλά.
Pats4life!!!
Αναφορικά με την κινούμενη μαύρη ντουλάπα που έβαλε ο σνάιπ τείνω να συμφωνήσω με τον Αντώνη για το χτίσιμο.Τα παραδείγματα εν τω μεταξύ των επιζησάντων των 60+ του αθλήματος μάλλον αποτελούν τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Δε θα ξεχάσω πριν καμμιά 30 χρόνια NBA ALL STAR GAME που στην παρουσίαση πριν την έναρξη του αγώνα έδειχναν φωτό των παιχτών γύρω στα 17 στα τέλη του high school.Μιλάμε ότι δύσκολα τους αναγνώριζες ,οι μισοί ήταν σε όγκο...και μιλάμε για μπάσκετ !
Ναι, έπαιρναν και παίρνουν κάποιοι (και στο NBA, ευτυχώς στους Ολυμπαικούς αγώνες και στα λοιπά είναι όλοι καθαροί) - άσε μας ρε Gfawkes, μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο, όλοι είναι στο φάρμακο.
HGH, είναι η αυξητική και σιγά μην είναι ανθρώπινη, από βόδια είναι. Hgh, πεπτίδια, χαμός γίνεται.
Μυαλό έχουν όλοι. Τα Play books που αποστηθίζουν απέξω είτε η ομάδα της επίθεσης είτε της άμυνας είναι τεράστια. Ο QB διαβάζει την άμυνα και σημαδεύει καλά... Κι άρα και είναι ο σταρ της ομάδας..
Ας μη το συνεχίσουμε, ειναι πολύπλοκο παιχνίδι, που μόνο αν εχεις παίξει ή εχεις ζήσει σε χώρες που παίζεται ξέρεις τι γίνεται..