Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Να πω και εγώ ότι πέρασα υπέροχα. ...υπέροχη βόλτα, υπέροχος καφές, υπέροχο φαγητό, υπεροχη παρέα. ...το ευχαριστιθηκα...μπράβο στα παιδιά που το οργάνωσαν.
Μη συμμετέχοντας ακριβός στην διαδικασία, δεν είχα συνειδητοποιήσει την δουλειά που κάνανε τα παιδιά. Τώρα βλέπω τους γρίφους, τους χάρτες, τα αυτοκόλλητα, τα μπλουζάκια, τις επιτόπιες επισκέψεις, κλπ κλπ. Όλα αυτά, εκτός από έξοδα και άφθονο χρόνο, αν μη τι άλλο, χρειάζονται όρεξη και καλή διάθεση. Ένα μπράβο είναι λίγο, αλλά αυτό μόνο έχω τώρα.
![]()
Σίγουρα, όλοι, οι της διοργάνωσης, συμβάλαμε με τον τρόπο μας στην διεξαγωγή της βόλτας, αλλά τα κυρίως εύσημα, θα πρέπει να πάνε στον Τόλη. Έριξε το περισσότερο τρέξιμο απ' όλους και ασχολήθηκε με τις λεπτομέρειες. Εντάξει το 'χει και με αυτή τη καινούργια (διαολεμένη) τεχνολογία και το φώτοσοπ, δε λέω![]()
Ήταν αυτό που λέμε "ο Ιχθύνων νούς" (blitzeeeer)
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ιχθύνων γιατί... Ψήνει το ψάρι αμφίπλευρα; να τα μας...
...και σ' αυτό το σημείο, θα ήθελα να καταγγείλω την αρρωστημένη εμμονή στη γραφειοκρατία των διοργανωτών!
Στην εποχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, εμείς προσκυνήσαμε το βασίλειο της...σφραγίδας!...