SMOK TFV4 sub ohm tank
https://www.youtube.com/watch?v=_aQSt62a7FU
και ο μουσιας----> https://www.youtube.com/watch?v=VWjzxoXPs_U
SMOK TFV4 sub ohm tank
https://www.youtube.com/watch?v=_aQSt62a7FU
και ο μουσιας----> https://www.youtube.com/watch?v=VWjzxoXPs_U
Φίου φίου φι φι φίου
Χαιρεται παιδες...!
Σκεφτομαι να ξεκινησω το ηλεκτρονικο τσιγαρο και καθοτι ασχετος ζηταω συμβουλες ως προς τι να επιλεξω...
Θελω κατι αξιοπιστο,οσο γινεται οικονομικο οσον αφορα την συσκευη,με καλη <<τζουρα>> και οσον αφορα τα μιγματα να εχω την αισθηση κανονικου τσιγαρου...
Πληροφοριακα η μαρκα που καπνιζω ειναι Marlboro gold φιλτρο αλλα εχει εξελιχθει σε ακριβο σπορ!Οτι αλλο εχω δοκιμασει για να μειωσω το κοστος-οπως καπνος Marlboro gold εμποριου,χυμα καπνος,φτηνα τσιγαρα κτλ.-αργα η' γρηγορα οδηγησαν σε φαρυγγιτιδα.Γιατι εχω και μια ευαισθησια στο λαιμο...
Εχω ακουσει οτι και με το ηλεκ/τσιγ παιζουν θεματα φαρυγγιτιδας,αλλα πιστευω οτι αυτο οφειλεται και στα μιγματα που δοκιμαζεις μεχρι να καταληξεις σε αυτο που δεν σου δημιουργει προβλημα,Οπως και με τα κανονικα τσιγαρα μεχρι να βρεις την μαρκα σου.
Περιμενω τα <<φωτα>> σας...!
Part 1
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120763
Part 2
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148350
Σε 2-3 χρονια θα τα εχεις διαβασει...
Υ.Γ Εγω τα διαβασα,και συνεχισα τα camel
![]()
Επειδη δεν εχω τοσο χρονο,εσυ εχεις καποια αποψη επι του θεματος...??
Φίλε δεν υπάρχει τσιγαρίσια γεύση. Η πικρή και παράλληλα ξηρή και καμμένη γεύση του τσιγάρου, δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό. Ρίξε μια ματιά στα λινκ που έδωσε το παλικάρι πιο πάνω και θα κατατοπιστεις. Τα έχουμε συζητήσει εκεί.
Istick 30 + nautilus mini από εξοπλισμό και από υγρό, Tribeca της Halo.
Ξεκινα διάβασμα στο e-kapnisma και "φαε"το νετ απο άρθρα.
Αν δεν κατανοησεις που πας να μπεις θα απογοητευτεις και θα εχεις ξοδέψει και χρήμα.
Α!
Και κάτι σημαντικό. Δεν το ξεκινας για οικονομία, το κανεις για λιγότερο βλαβερο ή και ακομα για κόψιμο του καπνίσματος.
Καλο διάβασμα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το καμμενο παει συνεφο
Και ο ατμο ολο κολωνει
με τον καθούλου πούμπλεξα
γυρεύω ματσακόνι
![]()
Α ρε μότο.γρ......που κατάντησες...όταν πιάσετε για ναυλοσύμφωνα ή συνταγές μαγειρικής, ενημερώστε με...
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Αυτό είναι λάθος. Δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα απολύτως για να κάνεις ηλεκτρονικό. Αν θέλεις να αρχίσεις να κατασκευάζεις πράγματα μόνος σου (υγρά, αντιστάσεις κτλ.) τότε ναι, χρειάζεται γνώση και λίγο ψάξιμο.
Σήμερα όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δουλεύουν. Αγοράζεις μοντάκι, ατμοποιητή χωρίς επισκευάσιμες κεφαλές και του δίνεις να καταλάβει. Όταν αδειάσει το υγρό βάζεις υγρό και ανάλογα με το πόσο καταναλώνεις αλλάζεις και την κεφαλή.
Αγοράζεις ένα καλό μοντάκι και καθάρισες.
Αγοράζεις τον ατμοποιητή που να σου δίνει αυτό που ζητάς εσύ και όχι κάποιος άλλος. Προχθές δοκίμασα ενός φίλου που κάνει τσιγαρίσιες τζούρες και ο ατμοποιητής έχει μόνο εργοστασιακές κεφαλές. Φανταστικός!!! (Δε θυμάμαι μάρκα).
Από και και πέρα μένει να βρεις το άρωμα που σου αρέσει, στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες. Κανένα δεν είναι camel ή malboro ή virginia αλλά υπάρχουν πολλά με άρωμα τασάκι για τους καινούριους στο άθλημα. Άρωμα τασάκι με αρκετή νικοτίνη να σου φέρνει την πικράδα της και έχεις ένα πολύ ωραίο αντιστάθμισμα.
Ένα άρωμα που το δέχονται πολλοί νεοεισερχόμενοι είναι το maxboro της natura. Καμία σχέση με malboro αλλά ίσως καλό ξεκίνημα.
latakia, burley, vertico με το vertico το πιο καπνικό είναι άλλες επιλογές για άρωμα τασάκι.
Prince ίσως για κάποιους!
Και φυσικά το πολύ καλό virginia.
Όλα τα παραπάνω είναι της natura που είναι φηνά, καλά και τα βρίσκεις παντού.
Το ακριβό tribeca της halo και το παρόμοιο αλλά φθηνότερο bebbeca της atmos lab (εμένα μου άρεσε περισσότερο απ' το tribeca) είναι καλή επιλογή για πιο σύνθετα αρώματα με καπνικές γεύσεις. Μια μικρή δόση των δύο αλλά με λίγο πιο γλυκιά γεύση είναι το ry6 της νατουρα.
Αν κάποιος νέος πάει σε ένα μαγαζί και δοκιμάσει τα παραπάνω (αποκλείεται να μην τα βρει) δύσκολα δε θα επιλέξει κάποιο.
Πρέπει ομως να καταλάβει δυο πράγματα.
Κανένα δε βγάζει την ξηρότητα του κανονικού τσιγάρου.
Ο λαιμός και οι γευστικοί αδένες δεν έχουν συνηθίσει και τα αρώματα θα του φανούν πολύ έντονα. Μετά από μερικές ώρες όμως θα αναζητάει περισσότερη γεύση απ' το ίδιο υγρό που αρχικά νόμιζε ότι είναι πολύ έντονο. (αυτό για όσους ξεκινούν να δοκιμάζουν).
Όπως καταλαβαίνεις το πιο δύσκολο είναι να βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει. 80 ευρώ το λιγότερο για το αρχικό σετ ώστε να είναι αξιόλογο και με κάποιο άρωμα της natura που κάνει 9 ευρώ τα 30 ml και στα 3 το ένα είναι δώρο μαζί με αντιστάσεις που κοστίζουν από 3 έως 4 ευρώ και χρειάζονται αλλαγή κάθε 30 μλ (στη χειρότερη περίπτωση) υπολόγισε σε πόσο κάνεις απόσβεση. (εξαρτάται από το πόσο καπνίζεις και συνεπώς τι θα καταναλώνεις).
Τα λέω στον vespan που ρώτησε αλλά κάνω παράθεση εσένα για να σε κάνω να ξεκουνίσεις.
![]()
Sent from me using a computer.
Το verigo είναι τασάκι στην κυριολεξία ειδικά με νικοτίνη μεγαλύτερη του 12. Το burley έχει πιο ήπια καπνική γευση. Τα latakia βγάζουν λίγο γλυκάδα. Το prince ...χμμ ούτε που θυμάμαι. Το virginia είναι ωραίο καπνικό αλλά σε κάποιον νέο αρχικά θα του φανεί λίγο έντονο.
Αυτά για κάποια απ' τα καπνικά της νατούρα.
vespan μοντάκι ότι και να πάρεις είναι καλό. Το istic 30 που είπε ο Τολης είναι καλό και φθηνό αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές, κατά τη γνώμη μου πρέπει να προτιμήσεις κάποιο που η μπαταρία του να αλλάζει. Πάρε μοντάκι και μη κολλήσεις στο μέγεθος.
Μοντάκι είναι η συσκευή που έχει μια μπαταρία και μια ηλεκτρονική πλακέτα η οποία βοηθά ώστε η μπαταρία να δίνει σταθερά το ίδιο ρευμα στην αντίσταση. Το ρευμα που θα δίνει το ρυθμίζεις εσύ.
Παρόλα αυτά έχω δοκιμάσει και καποια που δεν ρυθμίζεις εσύ τα watt (αυτά τα στρογγυλά που είναι σα σωλήνες) που είναι αξιόλογα. Δουλεύουν και αυτά αν σου αρέσουν ενώ αργότερα μπορεί να γίνουν το εφεδρικό σου! (γιατι σε μοντάκι θα καταλήξεις).
Για ατμοποιητή θα σου πουν οι παραπάνω που έχουν δοκιμάσει περισσότερους. Στην πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω γι' αυτόν που δοκίμασα και μου άρεσε.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 03/04/2016 στις 11:59.
Sent from me using a computer.