Σελίδα 24 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Φίου φίου φι φι φίου

Νέο μέλος

Ηλεκτρονικο τσιγαρο!Τι να επιλεξω??

Χαιρεται παιδες...!
    Σκεφτομαι να ξεκινησω το ηλεκτρονικο τσιγαρο και καθοτι ασχετος ζηταω συμβουλες ως προς τι να επιλεξω...
    Θελω κατι αξιοπιστο,οσο γινεται οικονομικο οσον αφορα την συσκευη,με καλη <<τζουρα>> και οσον αφορα τα μιγματα να εχω την αισθηση κανονικου τσιγαρου...
    Πληροφοριακα η μαρκα που καπνιζω ειναι Marlboro gold φιλτρο αλλα εχει εξελιχθει σε ακριβο σπορ!Οτι αλλο εχω δοκιμασει για να μειωσω το κοστος-οπως καπνος Marlboro gold εμποριου,χυμα καπνος,φτηνα τσιγαρα κτλ.-αργα η' γρηγορα οδηγησαν σε φαρυγγιτιδα.Γιατι εχω και μια ευαισθησια στο λαιμο...
    Εχω ακουσει οτι και με το ηλεκ/τσιγ παιζουν θεματα φαρυγγιτιδας,αλλα πιστευω οτι αυτο οφειλεται και στα μιγματα που δοκιμαζεις μεχρι να καταληξεις σε αυτο που δεν σου δημιουργει προβλημα,Οπως και με τα κανονικα τσιγαρα μεχρι να βρεις την μαρκα σου.
    Περιμενω τα <<φωτα>> σας...!

Part 1
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120763
    Part 2

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148350

Σε 2-3 χρονια θα τα εχεις διαβασει...

Υ.Γ Εγω τα διαβασα,και συνεχισα τα camel

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Part 1
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120763
    Part 2

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148350

Σε 2-3 χρονια θα τα εχεις διαβασει...
    χ0α0χα0χα0χ0α με γονατισε αυτη η τοσο απλη απαντηση

Νέο μέλος
    Επειδη δεν εχω τοσο χρονο,εσυ εχεις καποια αποψη επι του θεματος...??

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Φίλε δεν υπάρχει τσιγαρίσια γεύση. Η πικρή και παράλληλα ξηρή και καμμένη γεύση του τσιγάρου, δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό. Ρίξε μια ματιά στα λινκ που έδωσε το παλικάρι πιο πάνω και θα κατατοπιστεις. Τα έχουμε συζητήσει εκεί.

Istick 30 + nautilus mini από εξοπλισμό και από υγρό, Tribeca της Halo.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaspan Προβολή μηνύματος
    Ευτυχως οχι

Ολες οι αποψεις ειναι σε αυτα τα νηματα.
    Ειναι επιστημη σοβαρη απ'οτι εχω καταλαβει,και πρεπει να ξερεις απο αντιστασεις
    και απο καλο βαμβακι
    Και να εχεις και φραγκα
    Περιμενε να μπει κανενας με master να σου πει

Καλη τυχη...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaspan Προβολή μηνύματος
    Ξεκινα διάβασμα στο e-kapnisma και "φαε"το νετ απο άρθρα.
    Αν δεν κατανοησεις που πας να μπεις θα απογοητευτεις και θα εχεις ξοδέψει και χρήμα.
    Α!
    Και κάτι σημαντικό. Δεν το ξεκινας για οικονομία, το κανεις για λιγότερο βλαβερο ή και ακομα για κόψιμο του καπνίσματος.
    Καλο διάβασμα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    αρχισε με προσευχη πρωτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ξεκινα διάβασμα στο e-kapnisma και "φαε"το νετ απο άρθρα.
    Καλο διάβασμα.
    ενώ εσύ που τα ρούφηξες...
    πρόκοψες!
    :rotflmao:
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ενώ εσύ που τα ρούφηξες...
    πρόκοψες!
    :rotflmao:
    Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.
    "Το καμμενο παει συνεφο
    Και ο ατμο ολο κολωνει......."

Δικο σας....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Το καμμενο παει συνεφο
    Και ο ατμο ολο κολωνει
    με τον καθούλου πούμπλεξα
    γυρεύω ματσακόνι

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Α ρε μότο.γρ......που κατάντησες...όταν πιάσετε για ναυλοσύμφωνα ή συνταγές μαγειρικής, ενημερώστε με...
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ευτυχως οχι

Ολες οι αποψεις ειναι σε αυτα τα νηματα.
    Ειναι επιστημη σοβαρη απ'οτι εχω καταλαβει,και πρεπει να ξερεις απο αντιστασεις
    και απο καλο βαμβακι
    Και να εχεις και φραγκα
    Περιμενε να μπει κανενας με master να σου πει

Καλη τυχη...
    Αυτό είναι λάθος. Δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα απολύτως για να κάνεις ηλεκτρονικό. Αν θέλεις να αρχίσεις να κατασκευάζεις πράγματα μόνος σου (υγρά, αντιστάσεις κτλ.) τότε ναι, χρειάζεται γνώση και λίγο ψάξιμο.

Σήμερα όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δουλεύουν. Αγοράζεις μοντάκι, ατμοποιητή χωρίς επισκευάσιμες κεφαλές και του δίνεις να καταλάβει. Όταν αδειάσει το υγρό βάζεις υγρό και ανάλογα με το πόσο καταναλώνεις αλλάζεις και την κεφαλή.

Αγοράζεις ένα καλό μοντάκι και καθάρισες.
    Αγοράζεις τον ατμοποιητή που να σου δίνει αυτό που ζητάς εσύ και όχι κάποιος άλλος. Προχθές δοκίμασα ενός φίλου που κάνει τσιγαρίσιες τζούρες και ο ατμοποιητής έχει μόνο εργοστασιακές κεφαλές. Φανταστικός!!! (Δε θυμάμαι μάρκα).

Από και και πέρα μένει να βρεις το άρωμα που σου αρέσει, στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες. Κανένα δεν είναι camel ή malboro ή virginia αλλά υπάρχουν πολλά με άρωμα τασάκι για τους καινούριους στο άθλημα. Άρωμα τασάκι με αρκετή νικοτίνη να σου φέρνει την πικράδα της και έχεις ένα πολύ ωραίο αντιστάθμισμα.

Ένα άρωμα που το δέχονται πολλοί νεοεισερχόμενοι είναι το maxboro της natura. Καμία σχέση με malboro αλλά ίσως καλό ξεκίνημα.
    latakia, burley, vertico με το vertico το πιο καπνικό είναι άλλες επιλογές για άρωμα τασάκι.
    Prince ίσως για κάποιους!
    Και φυσικά το πολύ καλό virginia.
    Όλα τα παραπάνω είναι της natura που είναι φηνά, καλά και τα βρίσκεις παντού.

Το ακριβό tribeca της halo και το παρόμοιο αλλά φθηνότερο bebbeca της atmos lab (εμένα μου άρεσε περισσότερο απ' το tribeca) είναι καλή επιλογή για πιο σύνθετα αρώματα με καπνικές γεύσεις. Μια μικρή δόση των δύο αλλά με λίγο πιο γλυκιά γεύση είναι το ry6 της νατουρα.

Αν κάποιος νέος πάει σε ένα μαγαζί και δοκιμάσει τα παραπάνω (αποκλείεται να μην τα βρει) δύσκολα δε θα επιλέξει κάποιο.
    Πρέπει ομως να καταλάβει δυο πράγματα.
    Κανένα δε βγάζει την ξηρότητα του κανονικού τσιγάρου.
    Ο λαιμός και οι γευστικοί αδένες δεν έχουν συνηθίσει και τα αρώματα θα του φανούν πολύ έντονα. Μετά από μερικές ώρες όμως θα αναζητάει περισσότερη γεύση απ' το ίδιο υγρό που αρχικά νόμιζε ότι είναι πολύ έντονο. (αυτό για όσους ξεκινούν να δοκιμάζουν).

Όπως καταλαβαίνεις το πιο δύσκολο είναι να βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει. 80 ευρώ το λιγότερο για το αρχικό σετ ώστε να είναι αξιόλογο και με κάποιο άρωμα της natura που κάνει 9 ευρώ τα 30 ml και στα 3 το ένα είναι δώρο μαζί με αντιστάσεις που κοστίζουν από 3 έως 4 ευρώ και χρειάζονται αλλαγή κάθε 30 μλ (στη χειρότερη περίπτωση) υπολόγισε σε πόσο κάνεις απόσβεση. (εξαρτάται από το πόσο καπνίζεις και συνεπώς τι θα καταναλώνεις).

Τα λέω στον vespan που ρώτησε αλλά κάνω παράθεση εσένα για να σε κάνω να ξεκουνίσεις.

Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Το verigo είναι τασάκι στην κυριολεξία ειδικά με νικοτίνη μεγαλύτερη του 12. Το burley έχει πιο ήπια καπνική γευση. Τα latakia βγάζουν λίγο γλυκάδα. Το prince ...χμμ ούτε που θυμάμαι. Το virginia είναι ωραίο καπνικό αλλά σε κάποιον νέο αρχικά θα του φανεί λίγο έντονο.
    Αυτά για κάποια απ' τα καπνικά της νατούρα.

vespan μοντάκι ότι και να πάρεις είναι καλό. Το istic 30 που είπε ο Τολης είναι καλό και φθηνό αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές, κατά τη γνώμη μου πρέπει να προτιμήσεις κάποιο που η μπαταρία του να αλλάζει. Πάρε μοντάκι και μη κολλήσεις στο μέγεθος.
    Μοντάκι είναι η συσκευή που έχει μια μπαταρία και μια ηλεκτρονική πλακέτα η οποία βοηθά ώστε η μπαταρία να δίνει σταθερά το ίδιο ρευμα στην αντίσταση. Το ρευμα που θα δίνει το ρυθμίζεις εσύ.
    Παρόλα αυτά έχω δοκιμάσει και καποια που δεν ρυθμίζεις εσύ τα watt (αυτά τα στρογγυλά που είναι σα σωλήνες) που είναι αξιόλογα. Δουλεύουν και αυτά αν σου αρέσουν ενώ αργότερα μπορεί να γίνουν το εφεδρικό σου! (γιατι σε μοντάκι θα καταλήξεις).

Για ατμοποιητή θα σου πουν οι παραπάνω που έχουν δοκιμάσει περισσότερους. Στην πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω γι' αυτόν που δοκίμασα και μου άρεσε.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 03/04/2016 στις 11:59.
    Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13