Δεν μου λέτε.
Είδε κανεις άλλος τι τους έβαλε ο Γιώργος να κανουν στην γραμμή εκκίνησης που τρυπούσαν την ζελατίνα του φεριγκ της Μ1?
Η μονο εγώ το είδα?
Δεν μου λέτε.
Είδε κανεις άλλος τι τους έβαλε ο Γιώργος να κανουν στην γραμμή εκκίνησης που τρυπούσαν την ζελατίνα του φεριγκ της Μ1?
Η μονο εγώ το είδα?
Τι; Αφαίρεσαν 4 ταχύτητες από το κιβώτιο, για να μην πάθει τίποτα;![]()
![]()
![]()
Life begins at 45°.
Αυτοί οι φανς του Στόνερ έχουν αληθινό χιούμορ.
Και μην αποπαίρνετε το τρολάκι, τα ίδια είπε και ο Δέβιλς μιλώντας για αγώνα τακτικής...![]()
Ναι αλλά εγώ θέλω και Αρχάγγελο ....![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Είπα και εγώ.
Μόνο εγώ το είδα.
Εχμμμ ήξερε οτι θα πήγαινε τόσο γρήγορα και δεν ρίσκαρε ενα θόλωμα πάλι...
Και πάνω που έχω χαρεί γιατι ο φίλος μου ο Καλ εκτός οτι δεν έχει πέσει είναι και σε καλή θέση....πάνε και μου διακόπτουνε τον αγώνα!
Και έπεσε.....
Ο Ανδρέας έκανε την διαφορά...έπεσε χωρίς να πάρει αγκαζέ κάποιον!
Εντάξει ο Ντοβι παίρνει βραβείο πλέον,ο (γκαντέμης) Άντρας της χρονιάς
Ο Λόρένθο ντε λα πιάστονα είχε ακόμα ψυχολογικά προβλήματα απο τον προηγούμενο αγώνα που τον πέρασε ο γιατρός...οπότεipila:
Όσο για Ρόσσι.....
Αφού ΔΕΝ είδα καν όλο τον αγώνα.
ΔΕΝ διάβασα όλα τα σχόλια.
Είμαι καλά γιατρε μου?
ο devil's ειπε οτι ο lorenzo μπορουσε να παει παραπανω, και δεν ρισκαρε να το κανει...
εκατσε πισω και κοιταξε να τερματισει ΟΡΘΙΟΣ!
και ναι...εκανε αγωνα τακτικης.. σου λεει "απο το να μην παρω τιποτα καλυτερα να κατσω στ'αυγα μου και να παρω οτι βαθμουλακια μπορω"...
αρα, εκανε αγωνα τακτικης...
δεν πιεσε, δεν ηθελε να πρωταγωνιστησει...δεν...δεν...
και φυσικα του βγηκε σε καλο γιατι πηρε βαθμους...
ενω καποιοι που δεν το εκαναν εχασαν βαθμους...
και αν θελετε περαιτερω αναλυση του πως και του γιατι με τον lorenzo εδω ειμαστε να το συζητησουμε...