Σελίδα 24 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 762

Θέμα: Yamaha XTZ-700 Ténéré

Παλαιό μέλος
    Χαααααχχχχαααχχχα. Παιδιά πηγα και την κορη να δει την τενερε.ειχε στη βιτρινα και ενα tracer 900.βλεπει το τενερε καιιι.. Εεε δεν ειναι και ασχημοο. αλλα αυτο το ισιωμα που κανει δε μ αρεσει. Βλεπει και το tracer 900.. αυτοοο μααλιστααα. Ομορφοοο.. και δεςς μπαμπα ποιοτητα κατασκευης..μπαινουμε στ αμάξι απογοητευμένος.. της κανω την ερωτηση.. Στο μπαλο στη παραλια δεν πας κοριτσι μου με το tracer.. με το τενερε πας οπουδήποτε εκτος θαλασσα. Και απαντα.. Ποσεςς φορές μπαμπα θας πας στο μπαλλο και στα χωματα;;; αυτη η τενερερα οπως τη λες δεν ειναι για το δρομο ηρακλειιο χανια.. και η σελλα πως ειναι ετσι σαν σιδερώστραααα..τι να πωω. Κριμα

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sisos Προβολή μηνύματος
    Χαααααχχχχαααχχχα. Παιδιά πηγα και την κορη να δει την τενερε.ειχε στη βιτρινα και ενα tracer 900.βλεπει το τενερε καιιι.. Εεε δεν ειναι και ασχημοο. αλλα αυτο το ισιωμα που κανει δε μ αρεσει. Βλεπει και το tracer 900.. αυτοοο μααλιστααα. Ομορφοοο.. και δεςς μπαμπα ποιοτητα κατασκευης..μπαινουμε στ αμάξι απογοητευμένος.. της κανω την ερωτηση.. Στο μπαλο στη παραλια δεν πας κοριτσι μου με το tracer.. με το τενερε πας οπουδήποτε εκτος θαλασσα. Και απαντα.. Ποσεςς φορές μπαμπα θας πας στο μπαλλο και στα χωματα;;; αυτη η τενερερα οπως τη λες δεν ειναι για το δρομο ηρακλειιο χανια.. και η σελλα πως ειναι ετσι σαν σιδερώστραααα..τι να πωω. Κριμα

Φίλε μου πιστεύω η χρυσή τομή θα είναι τλκα το x-adve της Honda Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	17ym-x-adv-rfq-trico.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	414825

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος

Φίλε μου πιστεύω η χρυσή τομή θα είναι τλκα το x-adve της Honda Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	17ym-x-adv-rfq-trico.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	414825
    Καλα.. Βαλτός εισαι να μου χαλασεις τη μέρα;;

Πέρα απ την πλάκα, το τενερε είναι όντως πολύ καλή μηχανή, τα κάνει όλα σχετικά καλά, αλλά όντως πρέπει να είναι κουραστικό για τον συνεπιβάτη.

Επίσης, αν το πλάνο είναι μεγάλες διαδρομές εντός δρόμου και μικρά χωμάτινα κομμάτια, υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Θεωρώ ότι το στοιχείο του τενερε είναι το χώμα. Όχι ότι δεν πάει στην άσφαλτο αλλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    πραγματικα γιατι θελετε να οδηγατε μηχανες δικαβαλο δε μπορω να καταλαβω ωρες ωρες και ασχολειστε τοσο με την ανεση του συνεπιβατη....

αμα θελετε περιπετεια δικαβαλη, αμαξακι να χωραει και τα μπαγαζια

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Εγω λεω να κανουν μαμα και κορη ενα λογαριασμό στο μοτο.γρ να συνεννοηθούμε μαζι τους και εσυ να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.
    Keep calm and give access

Παλαιό μέλος
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ !!!

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Αυτά συμβαίνουν φίλε sisso όταν ρωτάς γυναίκα και κόρη για το μοτόρι που στην τελική εσύ θα καβαλάς σόλο στην πλειψηφία των χιλιομέτρων που θα γράψεις μ αυτό...Εΐναι σα να χεις λόγο εσύ για το ποιό μοντέλο τσάντας louis viton ή πως σκατά τις λένε θ αγοράσει η κυρά σου γιατί αυτή που γουστάρει δε θα χωράει τα κλειδιά και το κινητό σου όταν κάποια στιγμή της ζητήσεις να στα κρατήσει....Ακριβώς το ίδιο πράγμα.Πάρτο αλλιώς γτ δε σε γλέπω και πολύ καλά.Χρειάζεσαι ένα γιόκα και μάλιστα σύντομα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DRAKONET Προβολή μηνύματος
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ !!!
    Χααααα χχχααααχχχχχααααχχχχααααχα

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Εχεις δικιο. Γιο;; στα 48??
    Τουλάχιστον yo...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Αυτά συμβαίνουν φίλε sisso όταν ρωτάς γυναίκα και κόρη για το μοτόρι που στην τελική εσύ θα καβαλάς σόλο στην πλειψηφία των χιλιομέτρων που θα γράψεις μ αυτό...Εΐναι σα να χεις λόγο εσύ για το ποιό μοντέλο τσάντας louis viton ή πως σκατά τις λένε θ αγοράσει η κυρά σου γιατί αυτή που γουστάρει δε θα χωράει τα κλειδιά και το κινητό σου όταν κάποια στιγμή της ζητήσεις να στα κρατήσει....Ακριβώς το ίδιο πράγμα.Πάρτο αλλιώς γτ δε σε γλέπω και πολύ καλά.Χρειάζεσαι ένα γιόκα και μάλιστα σύντομα...
    Φιλε μου δεν ρωταω. Κανω οτι πει η σηνειδηση ση μου. Απλα δε μπορω κι εγω μονος μου να πηγαινω εκδρομη.γι αυτο το κανω.

Φιλε μου δεν ρωταω. Κανω οτι πει η σηνειδηση ση μου. Απλα δε μπορω κι εγω μονος μου να πηγαινω εκδρομη.γι αυτο το κανω.
    +600

Γνώμη μου πως καλά κάνεις και ρωτάς και την άποψη του συνεπιβάτη εφόσον έχεις στο μυαλό σου ότι στις εκδρομούλες θα είσαι διπλός... και το tracer μια χαρά μηχανή είναι... και στην πόλη βολεύει και σε ανοιχτό δρόμο καλό είναι και σε ορεινές διαδρομές με στροφές έχει τη ροπή του... Στο χώμα λίγο υστερεί σε σχέση με το cb λόγο διάστασης εμπρός τροχού αλλά αν θες να πας, πας...

Εγώ σε χωματόδρομους σε νησί με πέτρες και ανώμαλο γενικά δρόμο, μια χαρά πήγαινα με ένα xt600 μετατροπή σε ‘μοταρντ’... Βέβαια όχι με την ασφάλεια που θα μου έδινε ένα χωμάτινο ελαστικό ούτε με την ταχύτητα, αλλά προσαρμόζεσαι σ αυτό που έχεις...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Καλά κάνεις και ρωτάς. Ρώτα, δείξε οτι ενδιαφέρεσαι για την άποψη της γυναίκας, δείξε οτι μετράει για σένα η γνώμη της, αλλά, προς θεού, στο τέλος κάνε του κεφαλιού σου!

Sent from me using a computer.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Συμβιβασμός: Tracer με χωμάτινα λάστιχα, άντε το πολύ και καμμιά αναβάθμιση σε αναρτήσεις. ΟΕΔ.

Δεν πας δα και για εντουράδα.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Νταξ ειναι και το ατιμο το tracer 700 20 ομορφο.. Αλλα..
    Βρε κοπελι, ακομη??

Επειδή εδω εμεις γεφυρώνουμε τα χασματα
    Παρε μια ιδεα παρακατω και πας σε οποια παραλια θες ακομη και Πρέβελη
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	iK_YMA_Tracer700-3394.jpg 
Προβολές:	267 
Μέγεθος:	88,2 KB 
ID:	414853
    you rise you fall you're down then you rise again

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XTZ 750 Super Tenere.........
    από Desperado στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2005, 11:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ