Δεν, εγκαταλείπω. θα ψάξω άλλη λύση.
Ευχαριστώ παίδες!
Δεν, εγκαταλείπω. θα ψάξω άλλη λύση.
Ευχαριστώ παίδες!
Επιβεβαίωσε ότι το καλώδιο δικτύου που χρησιμοποιείς έχει 8 καλωδιάκια στον διάφανο ακροδέκτη RJ45 και όχι 4. Κυκλοφορούν πολλά καλώδια ethernet με 4 καλώδια στο 8πλό RJ45.
Έχεις μήπως στο σπίτι ένα switch να παρεμβάλλεις μεταξύ του router και του γειτονικού του powerline; Ενδέχεται να διορθώσει την ασυμβατότητα που αντιμετωπίζεις σε χαμηλό επίπεδο. Δηλαδή ZTE router Wind -> καλώδιο ethernet -> switch port 1 -> καλώδιο ethernet στο switch port 2 -> powerline adapter. Αν απενεργοποιήσεις τον DHCP server του παλιού router Oxygen, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό σαν ενδιάμεσο switch, αλλά δεν το συνιστώ σαν μόνιμη λύση, διότι κάποια έχουν την τάση να κάνουν reset και να ενεργοποιούν από μόνα τους τον DHCP server μπερδεύοντας το δίκτυο σε ανύποπτο χρόνο.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 19/05/2019 στις 17:08.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Το σκεφτόμουν να πω την αλήθεια, ο επόμενος κόσμος που έφαγα ήταν αυτό περίπου, να δώσω δίκτυο με το oxygen, αλλά εκεί χάθηκα παρισσοτερο, καθώς το μενού αυτού του ρουτερ είναι ακόμη χειρότερο!
Θα του κάνω όμως ένα τεστ, έτσι για το γμτο!
edit, τα καλώδια είναι οκ, τα έχω δει.
Μην ξεχάσεις να ρυθμίσεις το παλιό router, που θα λειτουργήσει μόνο ως switch, να έχει διαφορετική IP address από το νέο router. Δώσε του διεύθυνση εκτός του εύρους του DHCP server. Και βέβαια να τρέχει μόνο ένας DHCP server στο δίκτυό σου.
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτησή σου. Πάντως αυτό που πρότεινα είναι να παρεμβάλλεις switch κοντά στο ZTE της Wind, πριν το powerline adapter, άρα δεν έχει νόημα να έχει ενσωματωμένο access point, αφού θα είναι δίπλα στο αρχικό σου ZTE με λειτουργίες modem/router/AP/switch.
Υπάρχουν βέβαια συσκευές δικτύου που είναι ταυτόχρονα switch και access point, με λειτουργίες αναμεταδότη (repeater), wireless bridge ή απλού AP. Μέχρι και powerline adapters θα βρεις που είναι ταυτόχρονα access point.
Ζήτα από κανένα φίλο ένα switch, ώστε να δεις αν σου δίνει λύση στο πρόβλημα. Το κόστος του είναι υποπολλαπλάσιο από την αγορά νέου ζεύγους powerline adapter.
Τώρα που το λες, έχω ένα απλό με ε εξόδους που το είχα για να δίνω σε 2 συσκευές αλλά το είχα
μετά το 2ο powerline.
Όταν άλλαξα τις θέσεις στις συσκευές το έβγαλα και από τότε άρχισε το θέμα.
Δε θυμάμαι βέβαια τη σειρά εργασιών που έκανα μόλις άλλαξα το ρούτερ με το νέο,
αν έβγαλα δηλαδή το σουιτσάκι και μετά άλλαξα το ρούτερ ή ανάποδα.
Το απόγευμα θα κάνω παρόλαυτά τη δοκιμή και θα ενημερώσω.
Θενκς έβεριμπόντυ!
Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με την εγγύηση και την αγορά μεταχειρισμένης κάρτας γραφικών της msi; Πάει βασει του σειριακού αριθμού αν έχει χαθεί η απόδειξη? Kαι που επιστρέφεται σε περίπτωση που έχει πρόβλημα; Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πωλητή η κάρτα είναι ενός έτους και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για mining , μόνο για LOL αλλά δεν έχει την απόδειξη από κάρτα των 400 έυρω. Να αρχίσω να τρέχω μακριά ;![]()
Και αν κατάλαβα καλά η msi δεν δέχεται καν τους σειριακούς από κάρτες γραφικών? https://register.msi.com/home/login?...oduct/warranty Αρα μόνο με απόδειξη καταστήματος?
Αν δεν μου διαφέυγει κάτι και κάνω μία σύγκριση με την dell που μου αντικατέστησε οθόνη ΑΜΕΣΑ(χαλασμένο usb hub) μόνο με τον σειριακό αριθμό και δια τηλεφώνου μιλάμε για απαράδεκτη κατάσταση!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Δεν είναι θέμα τύχης. Είναι η διαδικασία που ακολουθέι για όλα της τα προιόντα. Μου αντικετάστησαν την οθόνη την οποία την έφεραν μετά απο μια εβδομάδα χωρίς να παραλάβουν καν το ελλατωματικό προιόν πίσω!! Ήρθαν και την παρέλαβαν 1 μήνα αργότερα!! Χωρίς απόδειξη παρά μόνο με τον σειριακό αριθμό μιας και την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη. Και το πρόβλημα της ήταν αμελητέο. Για κάποιον περίεργο λόγο το ποντίκι δούλευε μόνο σε μία συγκεκριμένη USB θύρα .Είχα δοκιμάσει τα πάντα εκτός από format του συστήματος. Τώρα γιατί η MSI στην Ελλάδα απαιτεί και απόδειξη αγοράς και σειριακό για να σου κάνει αντικατάσταση δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Δεν ξέρω όμως αν η ΜSi σου ανικαθιστά το προιόν με καινούριο σε αντίθεση με την Dell που η αντικατάστση γίνεται με refurbished .Τι συμβάινει? Η msi θέλει μόνο unique users στα προιόντα της?
Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 22/05/2019 στις 16:49.