Σελίδα 24 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 611

Θέμα: NAKED για 1.91 ύψος

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    ...

Έλα μείωσε με πάλι περιμένω!
    Aυτό να το κοιτάξεις λίγο. Δεν ζω για να μειώνω κανένα, έχω πιάσει μαι ηλικία που είμαι καλά με τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Σου λέμε (όχι μόνο εγώ) το προφανές κι αρνείσαι να το κατλάβεις επειδή τα ξέρεις όλα.

Το παπάκι έχει ταχύτητες ναι, και τι; Αν έχεις κάνει 300.000 δεν μου λέει κάτι, και οι ταρίφες έαχουν κάνει εκατομμύρια χλμ, τους κάνει καλούς οδηγούς;

Εσύ δλδ τώρα πας σε μηχανή από παπιά και σκούτερ και τρακτέρ κι έχεις αντίληψη; Αν ήμουν στην θέση σου θα άκουγα πολύ προσεχτικά τι μου λένεεδώ μέσα. Άσε εμένα, εγώ έχω σταυροφορία να σε μειώνω, άκου τους υπόλοιπους. (τιπ : Όποιος γράφει σε ένα φόρουμ δεν είναι και κατ' επέκταση γκουρού - ισχύει και για εμένα αυτό. Άκου, διαβαζε και προπαντώς μάθε. Θα καβαλήσεις σύντομα κάτι που δεν το έχεις συνηθίσει).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    ΥΓ. Καλά το 2Τ είναι για δίχρονα? Ποιός οδηγεί 2χρονο του 2018!!!!!
    Για σκαφτικό και χλοοκοπτικό καλά είναι
    Μου τα χαλάς λίγο εδώ

KTM 250 XC-W TPI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Ναι ειδικά το engine breaking σε σβαρνόκωλο=μπροστοκίνητο, και αμα τύχει και κανάς δρόμος περίεργος με καμιά κλίση, είναι πολύ θεωρητικά σωστό, τι να λέμε.
    Για megola λίγο δύσκολο, οπότε για κανά τέτοιο θα μιλάτε μάλλον
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	caa940ac-d7c1-11e5-8a98-e7506ad285a9.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	74,5 KB 
ID:	401357

Καλο,χρυσό το engine braking,σε ρόλο επικουρικό .με τα φρένα σταματάμε,μειώνουμε ταχύτητα ,κάνουμε είσοδο στη στροφή (και πριν τη στροφή,μην θεωρηθεί οτι μιλάω μόνο για trail braking).
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ. ΤΑ. ΔΥΟ.

Δεν έφερε κανείς αντίρρηση σε αυτό.
    ''αμα χρησιμοποιείς τα φρένα, κάτι κάνεις λάθος'' είναι μια ρήση που πήρε το μάτι μου, καναδυο σελίδες πιο πριν.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος
    ''αμα χρησιμοποιείς τα φρένα, κάτι κάνεις λάθος'' είναι μια ρήση που πήρε το μάτι μου, καναδυο σελίδες πιο πριν.
    Αυτό αφορούσε ότι αφήνουμε το γκάζι εγκαίρως. Σαλάτα τα έχετε κάνει είτε εσκεμμένα είτε όχι. Και οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ στεναχωρες

Παλαιό μέλος
    Ότι εσύ το πήρες τοις μετρητοίς αυτό και κατάλαβες ότι ο karateo οδηγεί χωρίς φρένα και τα χρησιμοποιεί μόνο αν κάνει λάθος εκτίμηση της στροφής, ενώ μιλάει για abs και φρένα γενικότερα εδώ και τόσες μέρες... Οκ, ακούστηκες, πάμε στον επόμενο φίλο...

έχω κάνει πολύ σωστή επιλογή "συνοδοιπόρων" στις μοτοβόλτες μου. όσο περνάνε τα χρόνια και βλέπω/διαβάζω διάφορα αισθάνομαι όλο και πιο τυχερός.

επίσης,καλά κάνω και προτιμώ τους έρημους,ορεινούς,φιδίσιους δρόμους. εκεί χρειάζεσαι οπωσδήποτε φρένα και οι πιθανότητες να συναντήσεις καναν "περίεργο" μειώνονται δραματικά
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

είτε είσαι στα φρένα,είτε στο γκάζι ή εκτός ελέγχου. coasting=out of control

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Aυτό να το κοιτάξεις λίγο.
    Το να βάζετε λόγια ή να τραβάτε στα άκρα κάτι και ταυτόχρονα να θεωρείτε ότι ο άλλος δε γνωρίζει για να του την πείτε...
    Και εγώ να το κοιτάξω?

Για πές εσύ πώς σταματάς με μηχανή απο τα 100χλμ ΧΑΛΑΡΑ στο φανάρι που βλέπεις να έρχεται στα 200μετρα?

Στο sport riding techniques είμαι στο 7/10 chapter και δεν έχω διαβάσει κάτι καινούργιο εκτός απο το trail braking που δε με αφορά κιόλας.
    Όλα τα εφαρμόζω χρόνια τώρα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    Μου τα χαλάς λίγο εδώ

KTM 250 XC-W TPI
    άσχετο αλλα ο φ9 ειναι το καλύτερο καναλι μοτο αυτη τη στιγμη.

Παλαιό μέλος
    Αν δεν φουσκώσουν λίγο κάτι ή αν δεν απαντήσουν επιλεκτικά πως θα βγουν από πάνω ρε συ;

Για πές εσύ πώς σταματάς με μηχανή απο τα 100χλμ ΧΑΛΑΡΑ στο φανάρι που βλέπεις να έρχεται στα 200μετρα?
    Πατάνε τέρμα συμπλέκτη και φρενάρουν προοδευτικά. Engine brake 666 απεταξαμην!!!1!!1!ενα11

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Καλο,χρυσό το engine braking,σε ρόλο επικουρικό .με τα φρένα σταματάμε,μειώνουμε ταχύτητα ,κάνουμε είσοδο στη στροφή (και πριν τη στροφή,μην θεωρηθεί οτι μιλάω μόνο για trail braking).
    Δεν είπε κανείς το αντίθετο.
    Το επικουρικό προφανώς και δεν είναι στις 1500-2000 στροφές για το mt-07 tracer που οδήγησα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Το να βάζετε λόγια ή να τραβάτε στα άκρα κάτι και ταυτόχρονα να θεωρείτε ότι ο άλλος δε γνωρίζει για να του την πείτε...
    Και εγώ να το κοιτάξω?

Στο sport riding techniques είμαι στο 7/10 chapter και δεν έχω διαβάσει κάτι καινούργιο εκτός απο το trail braking που δε με αφορά κιόλας.
    Όλα τα εφαρμόζω χρόνια τώρα.
    Δεν ξέρω τι μηχανάκια έχεις καβαλήσει.

Από τα 100 στα 0, σε 200μ; Με ένα δάχτυλο, δεν πατάω καν το πίσω, συνήθως δε αν το παρακάνω δίνω και γκάζι για να φτάσω στο φανάρι.
    Από τα 250 στα 90-100 σε 100μ; Με τρόπο, αλλά δεν σε αφορά το θέμα. (Το ΜΤ δεν πιάνει τα 250).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    άσχετο αλλα ο φ9 ειναι το καλύτερο καναλι μοτο αυτη τη στιγμη.
    Προσωπικά λατρεύω ari henning και zack courts, οπότε το αγαπημένο μου μοτοσυκλετιστικο κανάλι ήταν το motorcyclist magazine. Τώρα που πήγαν στο motor trend πιστεύω θα συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά. Close second το fortnine, κάποια βίντεο είναι απίστευτα και ακόμα και όταν χάνεται λίγο το μήνυμα μέσα στην σινεματικη φανφάρα καταλαβαίνεις ότι έχει πέσει πολύ δουλειά και υπάρχει πολλή αγάπη για τον μοτοσυκλετισμο.

Παρόμοια θέματα

1. ελατήρια για μπροστά πιρούνι για fz6 naked
    από fazer - hucker στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2006, 13:02
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 08:50
  3. ύψος αναβάτη για το Ζ....
    από ctpanoramix στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2004, 17:27

Κανόνες δημοσιεύσεων