για να καταλαβω... μετραμε 600F ανεξαρτητου ηλικιας? αν ναι προσθεστε ενα ακομα CBR 600F4i 2003!![]()
![]()
![]()
![]()
(ενημερωστε με για το τρεχον νουμερο)
για να καταλαβω... μετραμε 600F ανεξαρτητου ηλικιας? αν ναι προσθεστε ενα ακομα CBR 600F4i 2003!![]()
![]()
![]()
![]()
(ενημερωστε με για το τρεχον νουμερο)
In Velcro We Trust.
πολυ καλησπερα σε ολους τους Fαδες!!!!νεο μελος στο forum και εχω να δηλωσω τα εξης:
1. ειμαι κατοχος ενος cbr600f του '99....
2. ειμαι απο θεσσαλονικη
3. τι θα λεγατε να διναμε μια συναντηση καποια στιγμη να πιουμε ενα καφεδακι και να κανουμε και καμια τσαρκα???
4. χωρις να ξερω, υπαρχει κανενα "cbrf club" ωστε να γινω μελος???
each day is a gift...
Καλως ηρθατε στην παρεα των CBRιδων !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
κ εγω παιδια του 97 η γιαγιουλα μου ...βολτα μαγκες![]()
tou fevgatou h mana den eklapse pote.....
Εμένα που είμαι " πιτσιρικάς " του 2011 θασ με κάνετε παρέα ?![]()
http://img69.imageshack.us/img69/4278/deskt2.jpg
http://img845.imageshack.us/img845/2...cture010zn.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manitu
Εμένα που είμαι " πιτσιρικάς " του 2011 θασ με κάνετε παρέα ?![]()
http://img69.imageshack.us/img69/4278/deskt2.jpg
http://img845.imageshack.us/img845/2...cture010zn.jpg
φιλε καλησπερα. με γειες την νεοτερη κουκλα απο ολες,καλοταξιδη και παντα ορθιος!
για πες τωρα εμπειριες,πως παει,αν στριβει κτλ κτλ![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και αντεύχομαι !!!
500 Χλμ τις έχω κάνει από την Παρασκευή οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα που να μην επηρεάζετε από τον έκδηλο και περίσσιο ενθουσιασμό μου![]()
χαχαχαχα.
Πήγα το Σάββατο Πόρο από την γνωστή και μι εξαιρετέα διαδρομή τις Επιδαύρου με καφεδάκι στο Στορκ χωρίς φυσικά να ζορίζω και ειλικρινά εξεπλάγην με την σιγουριά που μου έδωσε η μηχανή και την πληροφόρηση για τον δρόμο !!!
Περιττό να πω ότι έμπαινα φοβισμένος και πολύ χαλαρά λόγο στρωσίματος και μόλις είδα το κοντέρ δεν πίστευα τους αριθμούς που έβλεπα με την άνεση που ένοιωθα την δεδομένη στιγμή !!!! :a53:
Θέλω ειλικρινά να γράψω ένα σεντόνι για τα συναισθήματα , την άνεση και την σιγουριά που μου έδωσε σε αυτή την βόλτα μας !!!!
Αλλά επιφυλάσσομαι για εκτενές πόστ μόλις έχω ποιο ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη άποψη .
Αν πάω και το Σάββατο Λεωνίδιο θα έχω σίγουρα περισσότερα και εγκυρότερα να παραθέσω
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manitu
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και αντεύχομαι !!!
500 Χλμ τις έχω κάνει από την Παρασκευή οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα που να μην επηρεάζετε από τον έκδηλο και περίσσιο ενθουσιασμό μου![]()
χαχαχαχα.
Πήγα το Σάββατο Πόρο από την γνωστή και μι εξαιρετέα διαδρομή τις Επιδαύρου με καφεδάκι στο Στορκ χωρίς φυσικά να ζορίζω και ειλικρινά εξεπλάγην με την σιγουριά που μου έδωσε η μηχανή και την πληροφόρηση για τον δρόμο !!!
Περιττό να πω ότι έμπαινα φοβισμένος και πολύ χαλαρά λόγο στρωσίματος και μόλις είδα το κοντέρ δεν πίστευα τους αριθμούς που έβλεπα με την άνεση που ένοιωθα την δεδομένη στιγμή !!!! :a53:
Θέλω ειλικρινά να γράψω ένα σεντόνι για τα συναισθήματα , την άνεση και την σιγουριά που μου έδωσε σε αυτή την βόλτα μας !!!!
Αλλά επιφυλάσσομαι για εκτενές πόστ μόλις έχω ποιο ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη άποψη .
Αν πάω και το Σάββατο Λεωνίδιο θα έχω σίγουρα περισσότερα και εγκυρότερα να παραθέσω
![]()
εχω ακουσει και γω καλα λογια απο ξενα σιτε και δοκιμες.και ειναι και πανεμορφη η νεοτερη κουκλαρα μας! περιμενουμε την εκτενη αναφορα μετα το στρωσιμο ,ως τοτε καλες βολτες![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
στη θεσσαλονικη θα κανονιστει καμια καφεδαρα??? τωρα στα κοντα.. τι λετε??
each day is a gift...
αναζητω μια τετοια κουκλα να ξαναμπω στο club των CBR. αλλα τα οικονομικα μου ειναι ζορικα.. αν ενδιαφερεται κανεις...