Σελίδα 24 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Eγω δεν ειμαι τετοιος τυπος και αν μου βγαιναν μουφα τα λαστιχα θα ξεφωνιζα αγρια.
    Ειδα πολλους που τα προτιμησαν και επειδη δεν ειμαι ξερολας, πηγα και τα εβαλα και επαθα πλακα.
    Αλωστε πιος ο λογος που μπαινουμε και ρωταμε εδω μεσα; Για να μας πουνε και να τους θεωρησουμε κοροιδα και να παμε να κανουμε πειραμα;
    Δεν μας τα λες καλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    και άλλο που δεν είπα να μην παρεξηγηθώ. rotflmao:

και βέβαια έχεις δίκιο ότι κανέις δεν πρέπει να είναι ξερόλας και βέβαια αφού είμαστε σε ένα φόρουμ πρέπει να ρωτάμε γι' αυτό εξαλλου είμαστε μέσα σ'αυτό. Και ξανα λέω αυτά που είπα δεν είναι μομφή για κανέναν και πολύ περισσότερο για σένα και για τον respect kai τα υπόλοιπα παιδιά που μιλάμε.

Απλά αυτό προσπαθώ να σου πώ ότι δεν τα πέρνω όλα της μετρητης γιατί -και πιστεύω θα συμφωνήσεις- σε ένα φόρουμ με χιλιάδες μέλη θα υπάρχουν και απόψεις που δεν θα πρέπει κάποιος να τις λάβει υπόψην του.

και επιπλέον εγω προσωπικά έχω την ατυχία να μην γνωρίζω προσωπικά άτομα από το φόρουμ και πολλές φορες δεν μπορείς να καταλάβεις αμέσως απο τα γραφόμενα του άλλου για το ποιος έιναι πραγματικά και κατά πόσο πρέπει ι να ασπάζεσαι αβίαστα την απόψη του άλλου.
    Απλά κρατάς πισινές.

Και φυσικά για να είμαι ακριβοδίκαιος δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου από τα παράπάνω γιατί -όσο και να μη μου αρέσει- μπορεί να είμαι έγω ο μαλάκας της υπόθεσης. :
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

μετά από τα λάστιχα μαμα έβαλα pirelli scorpio. Εκπληκτικό λάστιχο... καλύτερο -κατά την 'αποψή μου από τα bw- αλλά κρατάνε για πολύ λίγο (4000-5000 χλμ). Μετά πάλι bw. Eχουν και διάρκεια και καλό πάτημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrider
    μετά από τα λάστιχα μαμα έβαλα pirelli scorpio. Εκπληκτικό λάστιχο... καλύτερο -κατά την 'αποψή μου από τα bw- αλλά κρατάνε για πολύ λίγο (4000-5000 χλμ). Μετά πάλι bw. Eχουν και διάρκεια και καλό πάτημα.
    νομίζω ότι 4000-5000 είναι ελάχιστα για ένα λάστιχο ον-οφφ να το συζητάμε, εμένα στο προηγούμενο μηχανάκι μου (freewind650) που είχα τα scorpio s/t ήταν ότι χειρότερο φόρεσα.σκληρά σαν ξύλα και έστριβα και έτρεμα, νομίζω τα βλέπω εφιάλτες ότι πάω να μπω σε στροφή με πολλά και τελευταία στιγμή θυμάμαι ότι φοράω pirelli scorpion s/t!
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Όλα τα θρεντ για τα λάστιχα κρύβουν πολλές παγίδες!!

α) Άγνοια και ανακρίβειες. Ένας λέει ότι έβαλε π.χ. τα Pirelli Scorpion (όπως π.χ. ο φίλος παραπάνω), αλλά έχει βάλει τα Scorpion Sync, που είναι άλλο λάστιχο! Βγάλε μετά άκρη.

β) Γενικεύσεις. Ένας έβαλε ένα λάστιχο που τον ικανοποίησε στη δική του μηχανή, και γενικεύει ότι είναι καλό για ΟΛΕΣ!

γ) Κλίμα "όχλου". Βάζει ένας ένα λάστιχο που του φαίνεται καλό, είτε επειδή ταίριαξε στη μηχανή του, είτε επειδή ταίριαξε στα γούστα του, είτε επειδή τα προηγούμενά του ήταν μάπες και τα επόμενα του φάνηκαν πολύ καλύτερα. Τα προτείνει , το βάζουν άλλοι 2-3 και, όντας προκατειλημμένοι ότι έβαλαν το καλύτερο, ποστάρουν και ευπαυξάνουν. Ξαφνικά, το λάστιχο "αποθεώνεται", μέχρι να βρεθεί κάποιος που δεν του άρεσε, να βρει το κουράγιο να διαφωνήσει με όλους, οπότε ίσως μετά να γίνει και το αντίθετο, δηλαδή "θάψιμο" του ίδιου λάστιχου εν μία νυκτί!

δ) Έλλειψη εμπειριών. Ξεκινάει κάποιος με V-Strom και τα (κατά γενική ομολογία) άθλια Trail-Wings. Βάζει ύστερα π.χ. τα BattleWings. Του αρέσουν πολύ, τα ορίζει ως κορυφαία και διαδίδει. Πολλοί ακολουθούν, διαπιστώνουν την ίδια διαφορά μεταξύ TrailWing και BattleWing και να σου το κορυφαίο λάστιχο όλων των εποχών κατά "γενική ομολογία"! (δε λέω κακό το BattleWing, παράδειγμα έφερα)

Έτσι, φτάνουμε να γράφουμε σελίδες επί σελίδων και τελικά να μη βγαίνει καμία άκρη. Για την ιστορία, εγώ προσωπικά, μια φορά εμπιστεύτηκα τις γνώμες από φόρουμ και έκανα τη χειρότερη αγορά της ζωής μου (Anakee - ξέρω, ξέρω, πολλοί ορκίζονται στ' όνομά τους!). Έκτοτε δίνω βάση αποκλειστικά και μόνο σε post ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει πάνω από 3 τύπους ελαστικών σε συγκεκριμένη μηχανή και περιγράφουν με ακρίβεια (και όχι απλά "τα τάδε ....γ@μούν!!!") τη συμπεριφορά τους.

Ποτε εκαναν σουξε τα anakee εδω μεσα κα δεν το πηρα πρεφα;
    Α τωρα το προσεξα οτι την πατησες απο αλλο φορουμ.
    Ειδες τι παθαινεις; Ακους τις π@παριες απο τα αλλα φορουμ και μετα γινεσε επιφυλακτικος με το καλυτερο φορουμ του πλανητη, που εχει και τους καλυτερους και πιο καταρτισμενους μοτοσυκλετιστες του συμπαντος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BW και ξερό ψωμί...
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Όλα τα θρεντ για τα λάστιχα κρύβουν πολλές παγίδες!!

α) Άγνοια και ανακρίβειες. Ένας λέει ότι έβαλε π.χ. τα Pirelli Scorpion (όπως π.χ. ο φίλος παραπάνω), αλλά έχει βάλει τα Scorpion Sync, που είναι άλλο λάστιχο! Βγάλε μετά άκρη.

β) Γενικεύσεις. Ένας έβαλε ένα λάστιχο που τον ικανοποίησε στη δική του μηχανή, και γενικεύει ότι είναι καλό για ΟΛΕΣ!

γ) Κλίμα "όχλου". Βάζει ένας ένα λάστιχο που του φαίνεται καλό, είτε επειδή ταίριαξε στη μηχανή του, είτε επειδή ταίριαξε στα γούστα του, είτε επειδή τα προηγούμενά του ήταν μάπες και τα επόμενα του φάνηκαν πολύ καλύτερα. Τα προτείνει , το βάζουν άλλοι 2-3 και, όντας προκατειλημμένοι ότι έβαλαν το καλύτερο, ποστάρουν και ευπαυξάνουν. Ξαφνικά, το λάστιχο "αποθεώνεται", μέχρι να βρεθεί κάποιος που δεν του άρεσε, να βρει το κουράγιο να διαφωνήσει με όλους, οπότε ίσως μετά να γίνει και το αντίθετο, δηλαδή "θάψιμο" του ίδιου λάστιχου εν μία νυκτί!

δ) Έλλειψη εμπειριών. Ξεκινάει κάποιος με V-Strom και τα (κατά γενική ομολογία) άθλια Trail-Wings. Βάζει ύστερα π.χ. τα BattleWings. Του αρέσουν πολύ, τα ορίζει ως κορυφαία και διαδίδει. Πολλοί ακολουθούν, διαπιστώνουν την ίδια διαφορά μεταξύ TrailWing και BattleWing και να σου το κορυφαίο λάστιχο όλων των εποχών κατά "γενική ομολογία"! (δε λέω κακό το BattleWing, παράδειγμα έφερα)

Έτσι, φτάνουμε να γράφουμε σελίδες επί σελίδων και τελικά να μη βγαίνει καμία άκρη. Για την ιστορία, εγώ προσωπικά, μια φορά εμπιστεύτηκα τις γνώμες από φόρουμ και έκανα τη χειρότερη αγορά της ζωής μου (Anakee - ξέρω, ξέρω, πολλοί ορκίζονται στ' όνομά τους!). Έκτοτε δίνω βάση αποκλειστικά και μόνο σε post ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει πάνω από 3 τύπους ελαστικών σε συγκεκριμένη μηχανή και περιγράφουν με ακρίβεια (και όχι απλά "τα τάδε ....γ@μούν!!!") τη συμπεριφορά τους.

Ευστοχα τα λεγόμενά σου. Εσύ τι έχεις βάλει στο μηχανάκι σου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    για αυτό έγραψα scorpio s/t επειδή ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι τύποι.Ο καθένας πρέπει να είναι συγκεκριμένος και σαφής και ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει την ικανότητα να διακρίνει πιανός αξιόπιστες πληροφορίες από τα πολλά λεγόμενα..

Εγώ λοιπόν έβαλα ολοκαίνουργια στο FREEWIND τα PIRELLI SCORPIO S/T γλυστρούσαν πάντα και παντού και την μία και μοναδική φορά που ζεστάθηκαν και μπορεσα και "έστριψα" το μηχανάκι, πάθαν παρακάτω φούιτ! Μετά έβαλα τα Battlewing και έστριβα από το πρώτο χιλιόμετρο που ήταν κρύα και ένοιωθα πρωτόγνωρη ασφάλεια μαζί τους.
    Τα περπάτησα λοιπόν και τα δύο από καινούργια στην ιδια μοτοσυκλέτα και δηλώνω προσωπική εμπειρία ότι τα pirelli scorpio s/t γλυστράν και σε μισό χρόνο ξεραίνονται και είναι σαν κούτσουρα.

Πρώτη αλλαγή στο στρόμα θα είμαι μεταξύ BW και ROADATTACK.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Εβαλα και εγω τα bw, αν και τα εβλεπα διπλα διπλα στα tourance exp και δεν μπορουσα να αποφασισω.

Μου εκανε εντυπωση η εντονη προσπαθεια του μαγαζατορα να αγορασω pirelli (δε θυμαμαι ποιο μοντελο ).

Anyway, ειχα αποφασισει τα BW και εβαλα αυτα...

Αληθεια, ολοι αυτοι που εκθιαζουν τα BW, με τι τα συγκρινουν? Με τα μαμισια ή με αλλα λαστιχα παρομοιας κατηγοριας και τεχνολογιας?

Γιατι μπροστα στα μαμισια φαινεται εντελως προφανης η ανωτεροτητα του BW.

p.s.: BW: μοτοχωρος 250E

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Μετά από 10.000χιλ με τα tourance exp έχω να πω ότι λάστιχο αρχίζει να δείχνει σημάδια φθοράς αλλά κρατάει μιά χαρά.Μόνο που θέλει λίγο ζέσταμα.

Τι δείκτη ταχύτητας έχετε ρε παιδιά? Πασχίζουμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τη τόσο χάλια συμπεριφορά των EXP τρία άτομα που τα βάλαμε σχεδόν την ίδια περίοδο..Βασικά είναι τόσο χάλια που αν μπορούσαμε θα το προχωρούσαμε με διαμαρτυρία το θέμα αλλά σε ποιόν και τίνος το αυτί θα ιδρώσει.....Ελλαδάρααααα .........
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Εισπνοή.... εκπνοή....
    παίδες εγώ το μηχανάκι το πήρα με 11.000χλμ μοντέλο του 04 πριν από ένα χρόνο περίπου. φόραγε ακόμα τα μαμίσια (TW) δυστηχώς.... τα λάστιχα ήταν μεν πολυκαιρισμένα αλλά κράταγαν ακόμα... μετά από 3 χρόνια και 11.000 χλμ. όσο μπορούσαν.

τα άλλαξα μετά από 2 μήνες φυσικά (και πολύ άργησα) με τα tourance exp. είμαι ευχαριστημένος σε νορμάλ πλαίσια. σε ελιγμούς με αρκετή ταχύτητα στην πόλη το μηχανάκι κάνει ότι ακριβώς θέλεις και στις στροφές μπαίνει πολύ καλά χωρίς να φοβάσαι. και το χώμα του το πάει...και το τιμόνι δεν τρέμει αν το αφήσεις ακόμα και με 70-80.

Μου αρέσουν και τα dunlop αλλά φθείρονται γρήγορα.Εσείς τι έχετε να πείτε???
    Oι κόντρες δεν είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσεις λεφτά είναι ένας εύκολος τρόπος για να χάσεις τη ζωή σου!!!

Παλαιό μέλος
    ROAD ATTACK αν δε πατε σε χωμα ειναι μονοδρομοσ

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM