Σήμερα πηγαίνοντας βουλιαγμένης είδα ένα παλικάρι με ένα μαύρο GSR(παρέα με ένα GSX-R) κ μιλήσαμε. Το στρώνει ακόμα. gerodim μήπως ήσουν εσύ;;;;;
BTW ήμουν με ένα μαύρο Hornet!![]()
Σήμερα πηγαίνοντας βουλιαγμένης είδα ένα παλικάρι με ένα μαύρο GSR(παρέα με ένα GSX-R) κ μιλήσαμε. Το στρώνει ακόμα. gerodim μήπως ήσουν εσύ;;;;;
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ckc
Για σας παιδια απο τη μακρυνη Αυστραλια
Υστερα απο πολυ καιρο και αρκετη κακοτυχια ηρθε επιτελους η ωρα για να αντικαταστησω το NSRακι μου. Υστερα απο αρκετες δοκιμες, εχω καταληξη σε δυο μηχανακια. Το ενα εκ των οποιον ειναι το GSR.
Αν και δεν μ'αρεσει το οτι τα service του ειναι καθε 5000 kms το GSR ειναι η πρωτη μου προτιμηση. Εχω ομως δυο αποριες και ελπιζω να μπορεσει καποιος να μου τις λυσει.
Η πρωτη εχει να κανει με το μπροστινο φρενο. Οταν φρεναρα απο ταχυτητα ανω των 25 kms/h τα φρενα καναν ενα θορυβο, ο οποιος σταματαγε οταν επεφτε η ταχυτητα πιο κατω απο τα 25. Καποιος μου ειπε οτι αυτος ο θορυβος ειναι φυσιολογικος και ολα τα suzuki τον κανουνε. Εχει κανεις κατι να μου πει πανω σ'αυτο?
Η αλλη ερωτηση ειναι αν εχει διαφορες το μοντελο του 2007 με του 2006. Δεν μπορω να βρω πουθενα πληροφοριες σχετικα με αυτα τα δυο θεματα.
thanx for reading
να στε καλα
Φιλαρακι να εισαι καλα εκει κατω!
Το λοιπον,οντως οταν φρεναρεις ακουγεται ενας θορυβος.Δεν χρειαζεται να ανησυχεις,ειναι κατι που οντως κανουν ολα τα GSX-R (και τα φρενα του GSR μποστα ειναι αυτουσια με του GSXR 750 k4.)
Εχω δει οτι για το 2007 η suzuki θα το βγαλει με μια ζελατινα και καλα οτι εχει fering.
ειναι.Αν κανεις μια αναζητηση στο forum θα βρεις φωτο.
Επισης το αι νουργιο χρωμα για το 2007 ειναι το γκρι αλλα με μαυρο ομως πλαισιο.
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ευχαριστω πολυ παιδια
σε μερικες μερες θα παω να δω απο κοντα και το κοκκινο, (εχω δει το μπλε)να δω και ποιο χρωμα μ'αρεσει ποιο πολυ
Τσεκαρε και το γκρι......![]()
Μπαινω στο merge...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Εγω ειδα ενα μαυρο hornet να με προσπερναει με 230 στην βουλιαγμενης.
Μηπως ησουν εσυ?Καγκουρα?
:rotflmao:
Μπαινω στο merge...
Αν και παραδόξως ήμουνα απο Βουλιαγμένης δεν ήμουνα εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
1)Το σέρβις είναι κάθε 6.000Αρχικά δημιουργήθηκε από ckc
Για σας παιδια απο τη μακρυνη Αυστραλια
Υστερα απο πολυ καιρο και αρκετη κακοτυχια ηρθε επιτελους η ωρα για να αντικαταστησω το NSRακι μου. Υστερα απο αρκετες δοκιμες, εχω καταληξη σε δυο μηχανακια. Το ενα εκ των οποιον ειναι το GSR.
Αν και δεν μ'αρεσει το οτι τα service του ειναι καθε 5000 kms το GSR ειναι η πρωτη μου προτιμηση. Εχω ομως δυο αποριες και ελπιζω να μπορεσει καποιος να μου τις λυσει.
Η πρωτη εχει να κανει με το μπροστινο φρενο. Οταν φρεναρα απο ταχυτητα ανω των 25 kms/h τα φρενα καναν ενα θορυβο, ο οποιος σταματαγε οταν επεφτε η ταχυτητα πιο κατω απο τα 25. Καποιος μου ειπε οτι αυτος ο θορυβος ειναι φυσιολογικος και ολα τα suzuki τον κανουνε. Εχει κανεις κατι να μου πει πανω σ'αυτο?
Η αλλη ερωτηση ειναι αν εχει διαφορες το μοντελο του 2007 με του 2006. Δεν μπορω να βρω πουθενα πληροφοριες σχετικα με αυτα τα δυο θεματα.
thanx for reading
να στε καλα
2) Αν σε προβληματίσουν τα φρένα έρχομαι Αυστραλία να με γ@μ....![]()
Έχει απλά εκπληκτικό φρένο η μηχανή
3)Εγώ έχω το gsr600k7 και δεν έχει καμία διαφορά από το k6 . Το μόνο που βγάζουνε είναι την version με τη ζελατίνα και το καινούριο χρώμα.
Χα! Το πήρα το μωρό...
Στο ταξίδι βαρέθηκα να τη βάλω... Έιναι καμιά 15αριά βίδες υπόθεση και φαίνεται σχετικά εύκολο. Σήμερα που ρώτησα στο συνεργείο (πήγα για το 1ο σέρβις) μου είπαν ότι αν πας ψάχνοντας θες κανα μισάωρο, αν το έχεις κάνει και μία φορά σε ένα τέταρτο τη φοράς.Αρχικά δημιουργήθηκε από ARKAN
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ GERO ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ???
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΔΕΣ???
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤ΄΄΄΄ΑΝΑ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΑΕΡΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 180ΚΜ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΑΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΥ
![]()
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Αν και παραδόξως ήμουνα απο Βουλιαγμένης δεν ήμουνα εγώ![]()
Ε τοτε θα ειδες και συ ενα μαυρο hornet na paenei me 230!
Για πες μας εντυπωσεις απο το μηχανακι...Το εχεις στριψει καθολου?
Μπαινω στο merge...
Όχι πολύ προς το παρόν... Δεν βρήκα και δρόμο καλό οπότε... Πάντως φαίνεται να πλαγιάζει πολύ όμορφα....
Χα! Το πήρα το μωρό...
Λογικα θα το βαλεις και σε καμια μπιστα ε?
Μπαινω στο merge...
O Gerodim itan me ena Monster ekeini tin ora....kai ego me to GSR.....
Ektos apo tin thesi odigisis, pou prosopika den mou aresei (kathara ipokeimeniko) alla kai tin emfanisi pou episis den mou aresei (episis kathara ipokeimeniko), to mixanaki sas %$%$$@##$ KAI DERNEI....
Apisteuto gkazi, foveri antapokrisi, fovero mpostino freno, poli stivari kai statheri kataskevi, den tromazei akoma kai psila, psarotikos ixos...Ti allo...a!den se #$%$@%@ o aeras toso poli (se sxesi me to monster)....
Meta apo xthes, katalava mia parapano giati sintoma tha exo ena gsx-r sto parking mou....
Paramenei vevaia Ntoulap-Motor![]()
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Εγω ειδα ενα μαυρο hornet να με προσπερναει με 230 στην βουλιαγμενης.
Μηπως ησουν εσυ?Καγκουρα?
:rotflmao:
:a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
Εσύ τι λές, για να πηγαίνω αργές βόλτες τις Κυριακές το πήρα;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Λογικα θα το βαλεις και σε καμια μπιστα ε?![]()
![]()
![]()
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Εσύ τι λές, για να πηγαίνω αργές βόλτες τις Κυριακές το πήρα;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
και να θες δε πάει γρήγορες!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()