Γιωργο για τον μετρητη πιεσης αερα στα λαστιχα που με ρωτησες
Radioshack
Γιωργο για τον μετρητη πιεσης αερα στα λαστιχα που με ρωτησες
Radioshack
kαλησπερα
για τεταρτη δεν κανονιζεται καμια βολτιτσα?αργια δεν ειναι?
εγω αμα δεν βρεχει standar θα παω με ενα φιλαρακι ακομα.συνηθωσ το προγραμμα εχει πρωτα επισκεψη στο <ΠΙΣΤΑΚΙ> και μετα κανα μολυβο καφε.λεγοντασ πιστακι ενοουμε κοριφαια ασφαλτο,σωστεσ σρτοφεσ,γαματη φυση και το βασικοτερο ελαχιστη κινιση!!!!!isle of man κανονικοτατα!!απο κοντα θα σασ πω ποιοσ ειναι ο δρομοσ αυτοσ.
η ντουντουκα ειναι ενα ταπεινο monsterακι 620 που του αρεσει να πηγαινει καπωσ γρηγορα!!!
οποτε μπορει να κανουμε καμια μοτοσυζητηση πινοντασ καφε τεταρτη
αντε να δω τον guzzista να ξυνει τουσ κυλινδρουσ
V POWER
Τεταρτη δυσκολοΑρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
kαλησπερα
εγω αμα δεν βρεχει standar θα παω με ενα φιλαρακι ακομα.συνηθωσ το προγραμμα εχει πρωτα επισκεψη στο <ΠΙΣΤΑΚΙ> και μετα κανα μολυβο καφε.λεγοντασ πιστακι ενοουμε κοριφαια ασφαλτο,σωστεσ σρτοφεσ,γαματη φυση και το βασικοτερο ελαχιστη κινιση!!!!!isle of man κανονικοτατα!!απο κοντα θα σασ πω ποιοσ ειναι ο δρομοσ αυτοσ.
η ντουντουκα ειναι ενα ταπεινο monsterακι 620 που του αρεσει να πηγαινει καπωσ γρηγορα!!!
οποτε μπορει να κανουμε καμια μοτοσυζητηση πινοντασ καφε τεταρτη
αντε να δω τον guzzista να ξυνει τουσ κυλινδρουσ
Κυριακη αμα θες εισαι μεσα
![]()
λογικα και την κυριακη μεσα ειμαι.βασικα δεν νοειται κυριακη χωρισ βολτα.αρρωστενω.απλα θελω να επισημανω οτι και βολτεσ των 250-300χμλ δεν ειναι ασχημεσ.ανετα μπορεισ στο νησι να γραψεισ τοσα χλμ σε βολτα.
V POWER
Που μενεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
λογικα και την κυριακη μεσα ειμαι.βασικα δεν νοειται κυριακη χωρισ βολτα.αρρωστενω.απλα θελω να επισημανω οτι και βολτεσ των 250-300χμλ δεν ειναι ασχημεσ.ανετα μπορεισ στο νησι να γραψεισ τοσα χλμ σε βολτα.
ποσοι και με τι μηχανακια?
ειπαμε οχι καγκουρες ετσι, βολτουλες χαλαρες παρεουλα κλπ
κοιτα με τους δρομους και τι στροφες που παιζουν στο νησι δυσκολο τοσα χιλιομετρα![]()
ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΛΩΜΟ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΧΝR ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΙΚΗ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΗΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΚΤΛ... αλλα για κυριακη ετοιμαζουμε σοου εσυ ησουν με την ντουκα στον μολυβο μα ποιος σε εχω ξαναδει κιολας πολλες φορες αλλα φορας κρανος και δεν σε εχω καταλαβει οεοοοοο????και μαλιστα μια φορα με ακολουθουσες απο πισω στο μακρυ γιαλο για να δεις την μπαζουκα μου ετσι ???![]()
![]()
![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
εγω μέσα και για την ΤετάρτηΑρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
kαλησπερα
εγω αμα δεν βρεχει standar θα παω με ενα φιλαρακι ακομα.
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Να ξερεις οτι τα colori εχουνε μια εκπτωση της ταξεως 10% αν θυμαμε καλα αν τα αγοραζεις απο καταστημα colori μονιμα ολο το ετος,και δωρεαν after sales service αμα σου σχιστουνε...τα στελνεις στα κεντρικα και σου τα επισκευαζουνε δωρεαν...καλες αγορεςΑρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Λοιπον μεσα για την βολτα αρκει να εχει ερθει ο εξοπλισμος
αλλαξα το uvex με αυτο
Colori Dylan
μου ειπε 300?
μποτες οι ιδιες
Oxtar Stealth
αρχικα μου ειχε πει 155 αλλα θα δουμε νεα τιμη
παντελονι
Colori Touring
μου ειπε 155
θα πληρωθουν cash και θα ειναι εδω το Σαββατο
α πηρα και ΜΠΑΚΛΑΒΑ :rotflmao: γιατι χθες τα ειδα ολα![]()
![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
δεν μας ειδοποιησες να ερχοσουν και εσυ μαζι ??![]()
![]()
Αν ειναι να ερθω θα ειδοποιησω,εχω καιρο να παω βολτα![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Ελα ελα λεμε:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Αν ειναι να ερθω θα ειδοποιησω,εχω καιρο να παω βολτα![]()
ΕΛΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΞΕΡΕΙ Ο TWIN
ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ VFRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την Κυριακή είναι η γιορτή του κάστανου στην Αγιάσο
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<