Σελίδα 24 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Να τη χαίρεσαι τη γυναίκα σου Στρατούλη, έχω ήδη μία και το κόστος συντήρησης για δύο είναι απαγορευτικό..

Εδώ λέω να χαρίσω και τη δικιά μου... :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Δε μπορείς να πεις πάντως τα δικά μου emoticon ήταν ωραίος συνδυασμός
    Ήταν σωστά, πως να το κάνουμε

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΛΟΙΠΟΝ για να γυρισουμε στο θεμα μας...........

πιστευω πως ενας GIXXERAKIAS-BUSAS -R1as ZXarakias θα εχουν την ιδια γνωμη για τα σκουτερ που θα εχει και ενας ιδιοκτητης IMPREZA sti για ... το picanto ας πουμε...

θα ελεγε " ωραιο μωρε....καλο ειναι ...την κανει τη δουλεια του..."

ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως καποιος με 330 αλογα 4κινηση και διαφορα μπικουτι δε θα ειχε πολυ εκτιμηση στο 1000αρακι κουτακι.....

και ομως απο την αλλη μερια υπαρχουν ατομα που εχουν 1000αρακια για κυριο οχημα...κουβαλαν ψωνια,παιδια και αγαπαν πολυ τα οχηματα τους.....

Ε.......... το ιδιο γινεται και με τα MOTO
    Accipere quam facere praestat injuriam

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΛΟΙΠΟΝ για να γυρισουμε στο θεμα μας...........

πιστευω πως ενας GIXXERAKIAS-BUSAS -R1as ZXarakias θα εχουν την ιδια γνωμη για τα σκουτερ που θα εχει και ενας ιδιοκτητης IMPREZA sti για ... το picanto ας πουμε...

θα ελεγε " ωραιο μωρε....καλο ειναι ...την κανει τη δουλεια του..."

ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως καποιος με 330 αλογα 4κινηση και διαφορα μπικουτι δε θα ειχε πολυ εκτιμηση στο 1000αρακι κουτακι.....

και ομως απο την αλλη μερια υπαρχουν ατομα που εχουν 1000αρακια για κυριο οχημα...κουβαλαν ψωνια,παιδια και αγαπαν πολυ τα οχηματα τους.....

Ε.......... το ιδιο γινεται και με τα MOTO
    Έτσι για την ιστορία δεν υπάρχει impreza μαμά που σε δυναμόμετρο να έχει δείξει 330 άλογα.

Το σχόλιο σου πάντως μου φαίνεται απαξιωτικό γιατί ναι το picanto είναι ένα όχημα 1000αρακια για κυριο οχημα...κουβαλαν ψωνια,παιδια και αγαπαν πολυ τα οχηματα τους..... αλλά το συγκρίνεις με ένα αυτοκίνητο που κυμαινόταν γύρω στα 50.000 ευρώ.
    Απ' την άλλη όταν το R1 έχει 14.000 και το Tmax 9.500 μιλάμε για πολύ κοντινά ποσά. Επιπλέον και τα δύο μπορούν να διακοσαρίσουν (ναι το R1 παέι παραπάνω αλλά δεν είναι εκεί το θέμα). Επιπλέον και διαφορα μπικουτι δε θα ειχε πολυ εκτιμηση στο και τα δύο έχουν διάφορα μπικουτί όπως τα χαρακτηρίζεις. Αλλά το να συγκρίνεις ένα γυμνό μικρό αυτοκινητάκι με ένα αυτοκίνητο που μόνο και μόνο από άποψη τιμής δεν ανήκει στα συμβατικά είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Επιπλέον ποιός σου είπε οτι το σκούτερ δε μπορεί να κάνει μεγάλες διαδρομές ή να γράψει χρόνους. Και ξαναλέω έχω ένα μικρο δυομισάρι έχω γυρίσει και μ' αυτό σε 3,5 ώρες Αθήνα από Άρτα όπως και με τη μηχανή μου.
    Δε θέλω να σε προσβάλω απλώς είναι τελείως άστοχος ο παραλληλισμός για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Έτσι για την ιστορία δεν υπάρχει impreza μαμά που σε δυναμόμετρο να έχει δείξει 330 άλογα.

Το σχόλιο σου πάντως μου φαίνεται απαξιωτικό γιατί ναι το picanto είναι ένα όχημα 1000αρακια για κυριο οχημα...κουβαλαν ψωνια,παιδια και αγαπαν πολυ τα οχηματα τους..... αλλά το συγκρίνεις με ένα αυτοκίνητο που κυμαινόταν γύρω στα 50.000 ευρώ.
    Απ' την άλλη όταν το R1 έχει 14.000 και το Tmax 9.500 μιλάμε για πολύ κοντινά ποσά. Επιπλέον και τα δύο μπορούν να διακοσαρίσουν (ναι το R1 παέι παραπάνω αλλά δεν είναι εκεί το θέμα). Επιπλέον και διαφορα μπικουτι δε θα ειχε πολυ εκτιμηση στο και τα δύο έχουν διάφορα μπικουτί όπως τα χαρακτηρίζεις. Αλλά το να συγκρίνεις ένα γυμνό μικρό αυτοκινητάκι με ένα αυτοκίνητο που μόνο και μόνο από άποψη τιμής δεν ανήκει στα συμβατικά είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Επιπλέον ποιός σου είπε οτι το σκούτερ δε μπορεί να κάνει μεγάλες διαδρομές ή να γράψει χρόνους. Και ξαναλέω έχω ένα μικρο δυομισάρι έχω γυρίσει και μ' αυτό σε 3,5 ώρες Αθήνα από Άρτα όπως και με τη μηχανή μου.
    Δε θέλω να σε προσβάλω απλώς είναι τελείως άστοχος ο παραλληλισμός για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.

ΤΟΤΕ γιατι δεν πουλας το FAZER?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Με την ίδια ασφάλεια διακοσαρίζει το T-Max και με την ίδια το R1;;;
    Το ίδιο ισχύει και για το Impreza με το Picanto (όχι βέβαια για τα 200 για αρκετά λιγότερα)
    το ίδιο ασφαλή είναι;;;

Το θέμα τιμή το αφήνω ασχολίαστο απλά γιατί μου είναι αδιάφορο!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Τελικα ειναι τοσο μεγαλες οι ομοιοτητες του R1 με τα σκουτερ που η γιαμαχα αποφασισε του χρονου να ριξει στους αγωνες το majesty.
    Και η πλακα ειναι οτι ο Ροσι συμφωνησε.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΤΟΤΕ γιατι δεν πουλας το FAZER?
    Δυστυχώς το πούλησα
    Άλλη η χρήση της μιας κι άλλη της άλλης ως επί το πλείστον. Πήρα το σκούτερ γιατί το fazer στις χαμηλές είναι νεκρό κι όταν μέσα στην πόλη δεν έχεις χώρο για διήθηση με τα σταμάτα ξεκίνα κουράζεται και κουράζομαι κι εγώ. Όσα ταξίδια έχω κάνει μετά τον Αύγουστο είναι με το Xmax αλλά προτιμώ την μηχανή για τρεις λόγους :
    α. Δεν θέλω ν' ανεβάζω πολύ τα χιλιόμετρα του σκούτερ.
    β. Μ' αρέσει πολύ ν' αλλάζω ταχύτητες
    γ. Καλύτερη διαχείριση με τις ταχύτητες σε στροφές και σε σημεία που χρειάζεται ροπή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Με την ίδια ασφάλεια διακοσαρίζει το T-Max και με την ίδια το R1;;;
    Το ίδιο ισχύει και για το Impreza με το Picanto (όχι βέβαια για τα 200 για αρκετά λιγότερα)
    το ίδιο ασφαλή είναι;;;

Το θέμα τιμή το αφήνω ασχολίαστο απλά γιατί μου είναι αδιάφορο!
    Δε μπορώ να σου απαντήσω πάνω στο πρώτο ερώτημα διότι δεν έχω πάει με Τmax πάνω από 160-170 και δεν έχω καβαλήσει R1 αλλά μπορώ να συγκρίνω με βάση το GSXR 600 και τη Haya K1. Αλλά καθι πάλι θα πρέπει να το περιορίσω για να σου απαντήσω για τα 170 αφού εκεί σταμάτησα με το Τ (ξένο μηχανάκι). Εγώ αισθάνομαι πιο ασφαλής έχοντας ταχύτητες αναπτύσσοντας ταχύτητα αλλά πρέπει να συνυπολογίσεις οτι δε μπορώ να συνηθίσω σκούτερ σαν το Τ, majesty, X9 κλπ που κάθεσαι σαν πολυθρόνα (το xmax έχει τελείως διαφορετική θέση, κανένας απ' όσους γνωρίζω με majesty δεν μπορούν να το στρίψουν εύκολα, έχει καθαρά στριτοειδή συμπεριφορά και γι' αυτό είχα σκάσει 5 χιλιάρικα για την αγορά του δηλαδή μόλις 2,5 χιλιάρικα κάτω απ' του fazer).
    Δεν έχω οδηγήσει κανένα απ' τα δύο αυτοκίνητα που προαναφέρθηκαν αλλά συγκρίνοντας τα 200 χιλ με το δικό μου αυτοκίνητο και με το C4 2.0lt αντίστοιχα μπορώ να σου πω οτι το δικό μου αν και παλιότερο (κατά μια δεκαετία) φτηνότερο, οικογενειακού τύπου τα πιάνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αν πρεπει να αποχαρακτηριστουν τα scooter μοτοσυκλέτες...
    τοτε σιγουρα το ιδιο θα πρεπει να υσχιει κ για τις harley κ τυπου harley....
    Προσωπικα θεωρω πολυ περισσοτερο "μοτοσυκλετα" ενα ΤΜΑΧ παρα ενα harley....
    When You Dream, There Are No Rules,
    People Can Fly, And Anything Can Happen.....

Παλαιό μέλος
    Ακόμα δεν έγιναν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    το fazer στις χαμηλές είναι νεκρό
    Σε χάλαγε το SV εε;

Λαμβανοντας υπ'οψη πλαισιο, αναρτησεις, κεντρο βαρους, θεση οδηγησης, στησιμο, ογκο, ιπποδυναμη, σιγουρα τα mega scooter δεν ειναι μηχανες, Ειναι οχηματα ελευθερου χρονου, με στοχο την ανεση οδηγου-συνεπιβατη σε χαλαρα ταξιδακια. Σε καμμια περιπτωση δεν υπαρχει αμεση συγκριση με μηχανη, ποσο μαλιστα με ss.
    Τα μικροτερα scooter (εως 125cc), ειναι οχηματα πολης.
    Αν καποιος πιστευει οτι ενα Τ-max , ενα Gp 800, ενα Χ9,ενα Burgman κτλ, ειναι οχηματα πολης, τοτε ειναι πολυ γελασμενος.Εγω το δικο μου το εδωσα γιατι μεσα στην πολη ειχε την ευελιξια ηλικιωμενου ελεφαντα.Ειναι σαν να χρησιμοποιεις SUV μεσα στην πολη.
    Ας μην πιστευουν μερικοι οτι ειναι απαξιωτικο να μην λεμε τα mega scooter μηχανες.Αφου δεν ειναι,, δεν σημαινει οτι ειναι κακο.Μαλλον πλησιαζουν (σαν συμπεριφορα και χαλαροτητα) τις harley, αλλα μεχρι εκει.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	scooter_9.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	54,0 KB 
ID:	158876

Αρχικά δημιουργήθηκε από CMOS
    Αν πρεπει να αποχαρακτηριστουν τα scooter μοτοσυκλέτες...
    τοτε σιγουρα το ιδιο θα πρεπει να υσχιει κ για τις harley κ τυπου harley....
    Προσωπικα θεωρω πολυ περισσοτερο "μοτοσυκλετα" ενα ΤΜΑΧ παρα ενα harley....
    καλά μη τρελαθούμε τώρα......
    CMOS η αίσθηση της μοτοσυκλέτας, η ελευθερία , η ανεξαρτησία και όλα αυτά που αγαπάμε ξεκίνησαν από "harley και τύπου harley" μοτοσυκλέτες και κάποιοι από εμάς εξακολουθούμε να είμαστε λάτρεις των custom - chopper (ανεξαρτήτων κυβικών) μοτοσυκλετών........ μην τα ισοπεδώνουμε όλα πιά....

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων