Ευχαριστώ TAKSIMIS ,εγώ το κόκκινο ήθελα αλλά το 2008 το σταμάτησαν και αντί αυτού είχε το άσπρο , το οποίο του πάει πολύ![]()
Ευχαριστώ TAKSIMIS ,εγώ το κόκκινο ήθελα αλλά το 2008 το σταμάτησαν και αντί αυτού είχε το άσπρο , το οποίο του πάει πολύ![]()
I make good milkshake !!!
πσσσσσ αλλο μηχανακι το εχεις κανει![]()
![]()
πολυ καλο το ασπρο.καλοριζικο.ξεχωριζει
μην το συζητας..το καλυτερο χρωμα σε αυτο το μηχανακι ειναι το λευκο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo
![]()
@ Blitzer :
Ζηλιάρη![]()
Άντε βαλε και την καρίνα να το δούμε έτοιμο ρε![]()
@ Akis : Ευχαριστώ αγορίνα![]()
σκέφτομαι να αλλάξω και εγώ τιμόνι ομως εχω ακούσει οτι οι διακόπτες κουνιούνται αρκετά επειδη δεν έχουν τα αφτερμαρκετ τιμόνια τις ιδιες υποδοχές που εχει το μαμα για τους διακόπτες (λέγοντας διακόπτες εννοω το σύνολο φλάς , σβησιμο ανάγκης , κορνα κτλ)
Άδραξε τη μέρα...
οι "υποδοχές" είναι κάτι τρύπες...στις οποίες κουμπώνουν τα χειριστήρια...Θα χρειαστεί να τρυπήσεις το καινούργιο τιμόνι με ένα τρυπάνι στα κατάλληλα σημεία...Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
σκέφτομαι να αλλάξω και εγώ τιμόνι ομως εχω ακούσει οτι οι διακόπτες κουνιούνται αρκετά επειδη δεν έχουν τα αφτερμαρκετ τιμόνια τις ιδιες υποδοχές που εχει το μαμα για τους διακόπτες (λέγοντας διακόπτες εννοω το σύνολο φλάς , σβησιμο ανάγκης , κορνα κτλ)![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Το ταμπελακι κατω απο την σελα αναφερει CB400FIIIt. Εψαξα στο μανουαλ αλλα δεν βρηκα ακριβως τις διαφοροποιησεις του συγκεκριμενου μοντελου...γνωριζει κανεις?![]()