Σελίδα 24 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    esi me pion apo 2 tropous stribis ?
    Mε τον μακρύτερο

Παίδες όλοι στην ηλικία του είχαμε τα μυαλά στα κάγκελα και τώρα και εσείς αν στα 21 είχατε γκαφρά για 180 άλογα θα τα πέρνατε...και τα περι προσοχής και σύνεσης θα πήγαιναν στο βρόντο...Και εγώ μεσα θα ήμουν...

Τον πιάσατε απο τη μυτη το Γρηγοράκη όπως έχετε πιάσει και άλλους εδω μέσα...

Το θέμα είναι να τον συμβουλέψουμε με σύνεση και όχι να τον πάρουμε στο δούλεμα...

Γρηγόρη άκουσε:
    Το μηχανάκι που έχεις έχει πολύ δύναμη ήδη...
    Τράβα σε καμία πιστούλα (Σέρρες πχ) βάλε ένα καλό ζευγος λάστιχα ένα σέρβις στις αναρτήσεις και άρχισε να κάνεις γύρους ανεβάζοντας τον πήχη σιγά σιγά.
    Τότε θα δείς οτι το μηχανάκι σου έχει κι άλλα να σου δώσει...
    Αν πάλι έχεις παραγγείλει καινούριο πάρ'το και κάνε το ίδιο...
    Μπορεί να έχεις ταλέντο ή την προδιάθεση αλλα άν δεν τα ακονισεις σωστά δε θα "κόβουν ούτε νερο!
    Και πάντα με εξοπλισμό ασφαλείας...
    Τράβα κάνε και κανα CSS αξίζει τα λεφτά του!

Αν έχεις σκοπό να πάρεις το Θηρίο για ευθείες και για μουνοπαγίδα ΜΗ το πάρεις υπάρχουν και όμορφα 600άρια....

Τωρα αν είναι να πάρεις κάποιο απο τα 2 ΠΑΡΕ ΤΟ R1 γιατί θα τα πατάει ΟΛΑ τα ΑΛΛΑ και θα είναι και πιο όμορφο!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Παίδες όλοι στην ηλικία του είχαμε τα μυαλά στα κάγκελα και τώρα και εσείς αν στα 21 είχατε γκαφρά για 180 άλογα θα τα πέρνατε...και τα περι προσοχής και σύνεσης θα πήγαιναν στο βρόντο...Και εγώ μεσα θα ήμουν...

Τον πιάσατε απο τη μυτη το Γρηγοράκη όπως έχετε πιάσει και άλλους εδω μέσα...

Το θέμα είναι να τον συμβουλέψουμε με σύνεση και όχι να τον πάρουμε στο δούλεμα...

Γρηγόρη άκουσε:
    Το μηχανάκι που έχεις έχει πολύ δύναμη ήδη...
    Τράβα σε καμία πιστούλα (Σέρρες πχ) βάλε ένα καλό ζευγος λάστιχα ένα σέρβις στις αναρτήσεις και άρχισε να κάνεις γύρους ανεβάζοντας τον πήχη σιγά σιγά.
    Τότε θα δείς οτι το μηχανάκι σου έχει κι άλλα να σου δώσει...
    Αν πάλι έχεις παραγγείλει καινούριο πάρ'το και κάνε το ίδιο...
    Μπορεί να έχεις ταλέντο ή την προδιάθεση αλλα άν δεν τα ακονισεις σωστά δε θα "κόβουν ούτε νερο!
    Και πάντα με εξοπλισμό ασφαλείας...
    Τράβα κάνε και κανα CSS αξίζει τα λεφτά του!

Αν έχεις σκοπό να πάρεις το Θηρίο για ευθείες και για μουνοπαγίδα ΜΗ το πάρεις υπάρχουν και όμορφα 600άρια....

Τωρα αν είναι να πάρεις κάποιο απο τα 2 ΠΑΡΕ ΤΟ R1 γιατί θα τα πατάει ΟΛΑ τα ΑΛΛΑ και θα είναι και πιο όμορφο!

Euxaristo gia tis sumboules sou

Auto skopeuo na kano na pao sti pista na dokimaso.Molis to stroso dld akoma 200xiliometra exo kanei proxtes to pira.Kai gamo ta ergalia einai.. kamia sxesi me to palio R1 les kai apo papaki anebika se mixani tetia diafora..

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Euxaristo gia tis sumboules sou

Auto skopeuo na kano na pao sti pista na dokimaso.Molis to stroso dld akoma 200xiliometra exo kanei proxtes to pira.Kai gamo ta ergalia einai.. kamia sxesi me to palio R1 les kai apo papaki anebika se mixani tetia diafora..
    Άρε αυτό το στρώσιμο.....όσο σου τη σπάει τόσο σε φτιάχνει για μετά......καλοτάξιδο και πάντα καλοσυντηρημένο.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Re: R1 2007 h k7??

Eimai anamesa se auta ta 2 mporeitai na mou peite gnomes pio einai kalitero

osous rotisa mou lene k7 ala to r1 einai panemorfo einai ontos kalitero to k7 apo r1?
    ξεκινησα να διαβάσω όλα τα ποστ αλλά κουράστηκα στην μέση..... (είναι πολλά - δεν κρίνω κανέναν για την όποια αποψη).....

επιστρέφοντας στο αρχικό θα ήθελα να πω τα παρακάτω.....

είτε στον δρόμο είτε στην πίστα και τα δύο μηχανάκια οδηγούμενα από τον ίδιο αναβάτη, η διαφορά είναι (ίσως) κάποια δεκατάκια.....

θεωρώ με δεδομένο οτι τα όρια των αναβατών δρόμου τελειώνουν πριν τα όρια της μηχανής (και αυτό όχι απαραίτητα λόγω ικανοτήτων του οδηγού αλλά λόγω της ποιότητας της ελληνικής ασφάλτου) οτι όσον αφορά το "πιο είναι πιο κάλο" έχει να κάνει καθαρά με την γενικότερη αίσθηση που σου δίνει κάθε μηχανάκι (γενικότερη αίσθηση σημαίνει απο το πιο απλό - θέση οδήγησης - μέχρι το πιο σύνθετο - εκεί που στριβα με 250++ εκλασα και έχασε το ρημάδι το μπροστινο και με ένα ρέψιμο το ξαναφερα στην τροχιά του - ξέρετε εσείς οι πολεμοχαρείς) ....
    επομένως θα πρέπει να γίνει κάποιο τεστ και στα δύο για να βγει απόφαση.....

αν (παλι θεωρητικά) κατα το τεστ τα δύο μηχανάκια σου δώσουν την ίδια αίσθηση, τοτε μπαίνουν στο παιχνίδι παράγοντες όπως αντιπροσωπεία, αξιοπιστία, κατανάλωση κλπ......(ή μήπως τελικά μερικοί απο αυτούς τους παράγοντες είναι πριν απο όλα???)

δεν ξέρω την απόφασή σου αλλά επέτρεψέ μου να σου πω οτι προσωπικά θα έπαιρνα το cbr και ας με ξύριζαν όλα τα αλλα χιλιάρια.....

φιλικά, καλή τύχη στην επιλογή σου και πάντα όρθιος..... (παντού αυτό το τελευταίο)

Re: Re: R1 2007 h k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    ξεκινησα να διαβάσω όλα τα ποστ αλλά κουράστηκα στην μέση..... (είναι πολλά - δεν κρίνω κανέναν για την όποια αποψη).....

επιστρέφοντας στο αρχικό θα ήθελα να πω τα παρακάτω.....

είτε στον δρόμο είτε στην πίστα και τα δύο μηχανάκια οδηγούμενα από τον ίδιο αναβάτη, η διαφορά είναι (ίσως) κάποια δεκατάκια.....

θεωρώ με δεδομένο οτι τα όρια των αναβατών δρόμου τελειώνουν πριν τα όρια της μηχανής (και αυτό όχι απαραίτητα λόγω ικανοτήτων του οδηγού αλλά λόγω της ποιότητας της ελληνικής ασφάλτου) οτι όσον αφορά το "πιο είναι πιο κάλο" έχει να κάνει καθαρά με την γενικότερη αίσθηση που σου δίνει κάθε μηχανάκι (γενικότερη αίσθηση σημαίνει απο το πιο απλό - θέση οδήγησης - μέχρι το πιο σύνθετο - εκεί που στριβα με 250++ εκλασα και έχασε το ρημάδι το μπροστινο και με ένα ρέψιμο το ξαναφερα στην τροχιά του - ξέρετε εσείς οι πολεμοχαρείς) ....
    επομένως θα πρέπει να γίνει κάποιο τεστ και στα δύο για να βγει απόφαση.....

αν (παλι θεωρητικά) κατα το τεστ τα δύο μηχανάκια σου δώσουν την ίδια αίσθηση, τοτε μπαίνουν στο παιχνίδι παράγοντες όπως αντιπροσωπεία, αξιοπιστία, κατανάλωση κλπ......(ή μήπως τελικά μερικοί απο αυτούς τους παράγοντες είναι πριν απο όλα???)

δεν ξέρω την απόφασή σου αλλά επέτρεψέ μου να σου πω οτι προσωπικά θα έπαιρνα το cbr και ας με ξύριζαν όλα τα αλλα χιλιάρια.....

φιλικά, καλή τύχη στην επιλογή σου και πάντα όρθιος..... (παντού αυτό το τελευταίο)

Ta Honda de me aresan pote de leo oti einai mapa de ksero den exo odigisi pote cbr... ala de mou aresoun mono pou to blepo

Ego pira to R1 etsi kai alios... tora.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    loipon epeidi apo oti katalaba kapoioi nomizoun oti ayto ginete gia thema tis pareas.
    oti kai kala kapoios pire 1000 kai thelo kai ego
    gia na mathete kapia pramata stin parea moy kaneis den exei oute kan 600
    ta filarakia den goustaroun toso mixanes ante na exoun kana mikro gia metafora
    ego pira 1000 giati goustaro trela mixanes.den tithetai thema oti thelo na paro gia na poulao mouri i na pigaino gia kafe kai dixno lezanta.kai gia na kserete exoume aniksei 4 selides kai akoma kanenas sas den mou exei dosei mia apopsi ...
    isos na ksanakano tin erotisi ..
    re paidia mono opoios gnorizei kati sxetiko
    ti pisteyete oti einai kalitero R1 07 i K7 ?? kai giati ...
    Γρηγορη αν πετυχεις και τα δυο σε αντιπροσωπεια ζητα test drive με τα ψαξε τα specs,βαρος μεταδοση αλογα στον τροχο,επιδοσεις γενικα σε πιστα και διαλεξε αυτο που πραγματικα θες!τωρα αν το ενα ειναι κορυφαιο αλλα απο ανεση ειναι μονο για πιστα τοτε μπαινουν σε πρωτη γραμμη οι προτιμησεις σου:ευθειες και τελικες εδω και τωρα κοντριτσες και κερασματα τσαγιου,η πιστα και ροκανισμα στα δεκατα...η κατεβανοντας απο το σπιτι σου να το βλεπεις και να το χαιρεσαι...παντως προσωπικα θα πηγαινα στο R1...
    καλη αγορα και βαλε φωτο να γουσταρουμε!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Re file emena de me endiaferoun oi pistes ego apla tha apodikso oti tha ta pao kalitera apo merikous ekei pera kai as min exo pira stis pistes.
    προσεξε εναν γερομπισμπικη ναυτη (τον ρανερ,ντε!)εκει μεσα με ενα 800αρι ντουκατι...αν το ακουσεις να'ρχεται με +200 μην αγχωθεις να παραμερισεις...θα βρει τροπο...
    κι ασε τις κουλομαριες απο δω μεσα να λενε...πηγαινε μονος κατα προτιμηση με λιγο κοσμο,μαθε τι θελει το μοτορι σου,και μετα σιγα-σιγα ανεβαζε ρυθμο...ετσι λεγανε και στον ρανερ αρκετοι "εμπειροι"μεχρι που ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΑΤΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 1000αρια με το 600αρι το μανστερ!!!...ηταν μολις οδηγος 6 μηνων,και 35αρης...και στις Σερρες με το 800αρι (παλι μανστερ)ενα χρονο μετα,εριχνε σε αρκετους γρηγορους...να δεις πως αλλαξαν μερικα στοματα απο τοτε....μεχρι που τον ρωταγαν τι στησημο ειχε το....600:rotflmao:
    ..ενω αυτος.....

δεν λαδωνε ουτε αλυσιδα!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος
    Γρηγόρη έχω κάποιες απορίες. Ζητάς τη συμβουλή των θαμώνων της ιστοσελίδας και η πλειοψηφεία σου λέει ότι τα όρια των μοτοσυκλετών, για τις οποίες ενδιαφέρεσαι, είναι πολύ υψηλότερα από τις οδηγικές σου δυνατότητες. Εσύ ισχυρίζεσαι το αντίθετο και παρά το νεαρό της ηλικίας σου, αγνοείς ανθρώπους κάθε λογής (από πολύ έμπειρους έως σχεδόν άπειρους). Αφού λοιπόν δεν είχες σκοπό να δώσεις σημασία σ' αυτά που θα σου έλεγαν, γιατί ρώτησες; Πόσοι από δω μέσα νόμισες ότι έχουν οδηγήσει αυτές τις δύο μοτοσυκλέτες ώστε να έχουν να σου πουν κάτι ουσιαστικό; Να βοηθήσω λίγο; Κανένας! Πόσοι οδήγησαν έστω το ένα; Από κανένας έως ελάχιστοι! Γιατί επέλεξες να βάλεις τη συζήτηση στις "διαμάχες"; Τέλος, ξέρεις ενδιαφέρομαι να αγοράσω μίξερ, αλλά είμαι μεταξύ του moulinex και του siemens. Με ενδιαφέρει φυσικά το πιο γρήγορο. Έχω ακούσει ότι το siemens γυρίζει με 190 στρ./λεπτό ενώ το moulinex με 188.. Αλλά το moulinex είναι πιο "μουράτο", οπότε μπορεί να χτυπήσω και κάνα γκομενάκι. Εσείς τι λέτε ρε παιδιά; Μήπως να προτιμήσω τελικά τα πολύτιμα χιλιοστά του δευτερολέπτου που θα γλυτώσω με το siemens;

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Γρηγόρη έχω κάποιες απορίες. Ζητάς τη συμβουλή των θαμώνων της ιστοσελίδας και η πλειοψηφεία σου λέει ότι τα όρια των μοτοσυκλετών, για τις οποίες ενδιαφέρεσαι, είναι πολύ υψηλότερα από τις οδηγικές σου δυνατότητες. Εσύ ισχυρίζεσαι το αντίθετο και παρά το νεαρό της ηλικίας σου, αγνοείς ανθρώπους κάθε λογής (από πολύ έμπειρους έως σχεδόν άπειρους). Αφού λοιπόν δεν είχες σκοπό να δώσεις σημασία σ' αυτά που θα σου έλεγαν, γιατί ρώτησες; Πόσοι από δω μέσα νόμισες ότι έχουν οδηγήσει αυτές τις δύο μοτοσυκλέτες ώστε να έχουν να σου πουν κάτι ουσιαστικό; Να βοηθήσω λίγο; Κανένας! Πόσοι οδήγησαν έστω το ένα; Από κανένας έως ελάχιστοι! Γιατί επέλεξες να βάλεις τη συζήτηση στις "διαμάχες"; Τέλος, ξέρεις ενδιαφέρομαι να αγοράσω μίξερ, αλλά είμαι μεταξύ του moulinex και του siemens. Με ενδιαφέρει φυσικά το πιο γρήγορο. Έχω ακούσει ότι το siemens γυρίζει με 190 στρ./λεπτό ενώ το moulinex με 188.. Αλλά το moulinex είναι πιο "μουράτο", οπότε μπορεί να χτυπήσω και κάνα γκομενάκι. Εσείς τι λέτε ρε παιδιά; Μήπως να προτιμήσω τελικά τα πολύτιμα χιλιοστά του δευτερολέπτου που θα γλυτώσω με το siemens;
    De to ebala stis diamaxes ego mono tou pige.Kai de mporeis na les oti eimai apeiros xoris na me deis kai mi mou peis opos lene oloi eisai mikros kai kai kai..

A kai mi paris to siemens einai poli dinato kai eisai apeiros prepi na eisai 50 xronon gia to paris ekino einai poli dinato pare to 188

Παλαιό μέλος
    Δεν απαντάς όμως.. Έστω ότι δεν το έβαλες εσύ στις διαμάχες. Σε πιστεύω! Παρ'όλα αυτά δε μου απάντησες για ποιο λόγο ρώτησες, αφού όλα αυτά που σου είπαν ήταν λόγια του αέρα για σένα. Επίσης δεν είπα πουθενά ότι είσαι άπειρος! Ίσως να ισχύει η παροιμία που λέει για μια μύγα, ή κάτι τέτοιο..
    Κι εγώ άλλωστε στα 18 μου ήμουν πιο έμπειρος απ' όλους αας εδώ μέσα (κι απ'τον εαυτό μου!).

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πολυ καιρο κραταει αυτο το post ρε παιδια!!

Ρε Γρηγορη , δεν μας λες τι ομαδα εισαι να το ενσωματοσουμε με τις αλλες διαμαχες??

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Τελικά καμιά φωτό του R1 θα δούμε για να γουστάρουμε; Μας έφτιαξες που μας έφτιαξες, βάλε να δούμε και τίποτις...
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Παλαιό μέλος
    ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..................

ΠΛΛΛΛΛΛΑΚΑ...................σάς κάνει...........!!!!!!!

Ρέ παιδιά στά 18 πότε προλαβαίνεις νά γίνεις έμπειρος....??????
    Έκτός άμα ξεκίνησες στά 4, καί είσαι γεννημένος δίπλα σέ καμμιά πίστα σά τό
    Σουμάχερ καί τό Ρόσσι........
    ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.......!!!!!!!!!!
    Γειά σου ρέ βετεράνε, Γρηγόρη..........
    Κάτι γιά τό κάτω κεφάλι προσπαθούν νά σού πού ...ΟΛΟΙ.......άλλά έσύ
    μάς κάνεις .....ΠΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ.....!!!!!!!!!!

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    Kαλοταξιδο να ναι πατριωτη και παντα ορθιος.

βαλε και καμια φωτο να γουσταρουμε.

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF