Ωραία ρε εγω καθομαι οπως λες και τον παίζω όλη μέρα και ειμαι το ένα και το άλλο...εσυ τι κάνεις...
Το έχει σκεφτει...
Και μη μου λες παπαριές με δουλειές και τετοια ασε τα ψοφια....
Ωραία ρε εγω καθομαι οπως λες και τον παίζω όλη μέρα και ειμαι το ένα και το άλλο...εσυ τι κάνεις...
Το έχει σκεφτει...
ακομα ομως ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ε?
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΕΣΥ?
ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕΣ?
Ε?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...Join me???
Απαντα και ασε τις τσιριμονιες
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Το έχει σκεφτει...
ΝΑΙ ΡΕ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9-9 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΕΣ
ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΙΣΤΟΤΙΚΗ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΥΔΑΠ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ
αλλα αυτα ειναι εξωτικα για σενα
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...Join me???
Απαντα και ασε τις τσιριμονιες
εχεις πολυ πλακα
ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΡΕ ΕΣΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΚΑΙ ΒΟΗΘΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ)
ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΕΔΩ ΝΑΔΕΙΣ ΠΩς ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Αν ειχες χρόνο τι θα έκανες....και τι ακριβως ειναι αυτο που σε ενοχλει που κατέβαινουν οι φοιτητές στους δρόμους....
Και για να ξέρεις οι μεγαλυτερες επανταστασεις-εξεγέρσεις αλλαγές ειχαν ξεκινήσει απο φοιτητές-νεο κόσμο...
Ρε ΕΒΙ που νομιζεις οτι ζώ γαμώτο στην Ελβετία τι ειναι αυτα που μου λες λές να μην τα ξέρω...
Ασε τους λαικισμους και απάντα στην ουσιά μιας που γιναμε κωλος
Εσυ δεν θές δεν μπορείς δεν γουστάρεις αλλα τι ειναι αυτο που σε χαλάει που κατεβαίνουν στο δρόμο για να ζητήσουν το αυτονόητο!
Αν ειχες χρόνο τι θα έκανες....και τι ακριβως ειναι αυτο που σε ενοχλει που κατέβαινουν οι φοιτητές στους δρόμους....
Και για να ξέρεις οι μεγαλυτερες επανταστασεις-εξεγέρσεις αλλαγές ειχαν ξεκινήσει απο φοιτητές-νεο κόσμο...
σε ποιο θεμα περι πολυτεχνειου κλπ κλπ παιδειας?
θα φυλαγα τον ιερο χωρο του πανεπιστιμιου και του πολυτεχνειου εγω η ιδια με ομαδες αλλων φοιτητων να μην μπαιονουν παρεισακτοι και ουδεις μη εχωντας εργασια στο χωρο επουδενη
θα πρωσπαθουμε μεσω ενημερωσης των πολιτων με φυλλαδια εγγραφα η με καποιο τηλεοπτικο σταθμο να εκφερω τις γνωσεις μου και την γνωμη μου χωρις να χειραγωγω
θα εκανα εκδηλωσεις θα εφτιαχνα επιστολες προς απαντες
οι κυβερνησεις ερχωντε και φευγουν
σε 1 χρονο μπορει να πεσει η κυβερνηση και η επομενη να ακυρωσει το νομο και να βαλει καποιον αλλον
ολα αυτα γινοντε καθοδηγουμενα απο την αντιπολιτευση για να φανει ντορος
ειναι τυχαιο που ο παπανδρεου ζητα εκλογες τωρα?
γιατι δε ζηταγε πριν 8 μηνες?
τοσο κοιμασε?
Καποια κανει την παπια
εισαι στραβος?
εν ολιγεις δεν θα εκανα κακο στους συμπολιτες μου μην αφηνοντας τους να κανουν την δουλεια τους καταστρεφοντας δημοσια περιουσια που την εχουμε πληρωσει εμεις ολοι
παντα χρειαζετε να ακουγετε αντιλογος για να κρατα ισσοροπειες αλλα ο αντιλογος πρεπει να εχει τα ορια του
και τα ορια του σταματανε εκει που αρχιζουν του αλλουνου
δεν παραβιαζοντε τα ορια
ποτε
Εσυ λές να μην έγιναν όλα αυτα!
Να μην βγήκαν στα κανάλια να μην μοίρασαν φυλάδια...
Οταν δέχεσαι όμως λάσπη απο τα ΜΜΕ και ειδικότερα απο την τηλεόραση
εσυ όπως και άλλος κόσμος μην έχοντας μια πραγματική επαφή με τα γεγονότα
Δημιουργεί αμέσως άποψη!
Με την λογική σου απο τα τόσα παιδια που κατεβαίνουν στο δρόμο ειναι όλοι αραχτοι με λέφτα να ξεχυλίζουν απο τα μπατζάκια,πασόκοι και δεν ξέρω και εγω τι αλλο...
Τι ολοκληρωτισμός ειναι αυτός....
την τελευται φορα που σταματησα σε κνιτη ηταν οταν σπουδαζα και μου φωναζε σαν τρελη για την τρομοκρατια κλπκλπΑρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Εσυ λές να μην έγιναν όλα αυτα!
Να μην βγήκαν στα κανάλια να μην μοίρασαν φυλάδια...
Οταν δέχεσαι όμως λάσπη απο τα ΜΜΕ και ειδικότερα απο την τηλεόραση
εσυ όπως και άλλος κόσμος μην έχοντας μια πραγματική επαφή με τα γεγονότα
Δημιουργεί αμέσως άποψη!
Με την λογική σου απο τα τόσα παιδια που κατεβαίνουν στο δρόμο ειναι όλοι αραχτοι με λέφτα να ξεχυλίζουν απο τα μπατζάκια,πασόκοι και δεν ξέρω και εγω τι αλλο...
Τι ολοκληρωτισμός ειναι αυτός....
μιλωντας μαζι της καποια στιγμη την ρωτησα
σπουδαζεις?
ναι μου λεει
που?
στο ντιρι
Α ΚΑΛΑ
κοιτα να δεις οταν σε δω θα σου ριξω μια μπουνια μονο και μονο γιατι συνεχιζεις να γραφεις το ονομα μου με β
περαν τουτου
τα μμμε ΘΑΒΟΥΝ την κυβερνηση στη αρχη
τωρα ετσι πως τα καταφερατε δε σας θαβουν τα μμε αλλα οι αγανακτισμενοι πολιτες
φιλος μου στο τει αθηνων μου ειπε
παμε το πρωι στη σχολη και εχουν παει απο το βραδυ τα κουμουνια και την εχουν κλεισει
ετσι και εμεις φευγουμε
και ρε γαμωτο ειμαι στο πτυχιο θελω να τελειωνω με περιμενει δουλεια και στρατος
ΤΙ ΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΡΕ?
για πες μου
ολα θελουν κοπο χρονο και υπομονη
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
ολα ειναι σαπια ...... ιδανικα δεν υπαρχουν ....εθνικη συνηδηση δεν υπαρχει......τιποτα δεν υπαρχει μονο μια ατελειωτη μιζερια και ατελειωτη αντιδραση σε ολα
αυτο μας εμεινε
![]()
βαρεθηκα παω να φυγω. δεν ξανα απαντω.