ρε εγω έχω φτιάξει καρτούλες και τους πιάνω στον δρόμο.....
τι λέτε τώρα....
ρε εγω έχω φτιάξει καρτούλες και τους πιάνω στον δρόμο.....
τι λέτε τώρα....
Ευχαριστω παιδι μου, αλλα πρεπει να σου υπενθυμισω οτι αυτο το ειδος του μαρκετινγκ ηταν απο εξαπανεκαθεν (και ακομα πιο πριν)Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
gcrookηηηηη ....θαύμασέ με!!Βαδίζω στα χνάρια σου μέγιστε υπερμάγιστρε του πίσω κυλίνδρου!!![]()
Είδες πως τους βάζω στο site???:rotflmao:
![]()
τακτικη του τροπεα και του ιοανιδη.
Εσυ απλως επεσες στην περιπτωση της μερας που πηγαινα Δελεαρ, και ειπα "δε γαμιεται ας κανω και ενα ψυχικο" :rotflmao: :rotflmao:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ώστε ο Tropeas είναι ο διαπιστευμένος PRίστας εδώ εεεεεεε????Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ευχαριστω παιδι μου, αλλα πρεπει να σου υπενθυμισω οτι αυτο το ειδος του μαρκετινγκ ηταν απο εξαπανεκαθεν (και ακομα πιο πριν)τακτικη του τροπεα και του ιοανιδη.
Εσυ απλως επεσες στην περιπτωση της μερας που πηγαινα Δελεαρ, και ειπα "δε γαμιεται ας κανω και ενα ψυχικο" :rotflmao: :rotflmao:![]()
Για τον ιωαννίδη τι να πω.....σίγουρα τους βάζει μέσα μόνο και μόνο για να τους δείξει φωτό από το ( μη χέσω ) τούμπανό του , και από τα καλούδια που βάζει στο χάρχαλο του:rotflmao::rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
έτσι ακριβώς....Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ώστε ο Tropeas είναι ο διαπιστευμένος PRίστας εδώ εεεεεεε????
Για τον ιωαννίδη τι να πω.....σίγουρα τους βάζει μέσα μόνο και μόνο για να τους δείξει φωτό από το ( μη χέσω ) τούμπανό του , και από τα καλούδια που βάζει στο χάρχαλο του:rotflmao::rotflmao:
αναλογιστείτε τα παραπάνω και τώρα που έρχονται οι εκλογές του πρόεδρα ξέρετε ποιον θα ψηφίσετε τέκνα μου....:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
έτσι ακριβώς....
αναλογιστείτε τα παραπάνω και τώρα που έρχονται οι εκλογές του πρόεδρα ξέρετε ποιον θα ψηφίσετε τέκνα μου....:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....ε, με το κατάλληλο ρουσφετάκι ...κάτι μπορεί να κάνουμε...![]()
:rotflmao:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
μμμμμμμμ σιγά τα ωά...
εγώ έχω καλύτερες ξαδέρφες , ααβορα ,πρόθυμες ,αβάδιστα, εχέμυθα στο χώρο σου ,κάνουν όλα τα γούστα στα γλυκά αγόρια με τους λαδωμένους εκκεντροφόρους και τους πυρακτωμένους μακρυούς λαιμούς των εξατμίσεων
...και για πιο .. εξεζητημένα γούστα,υπάρχει και ο Θρασύβουλος στο βάθος
:rotflmao:
![]()
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
aaaaa mh me prokaleis...
gia ti 8a fwnaksw tis anhpsoules mou pou anhkoun sto v2 club....
![]()
![]()
![]()
Τί μπουτάκια είν'αυτά?!?!?!?!?!?!
Διέλυσες τον ανταγωνισμό![]()
Α ρε Ιωαννίδη , πάντα εσύ θα είσαι ο πρόεδρας![]()
etsi etsi,,, na ta akoune auta merikoi krookides (kabalaw bides)Α ρε Ιωαννίδη , πάντα εσύ θα είσαι ο πρόεδρας
kai merikoi tropees (8a kanw to sv mou san tou iwannidi)
kai gia thn pisth sas se mena san deixnw mia melontikh sv rider
pou trexei sthn kontinoterh antiproswpia suzuki gia na parei to neo sv ths!!!
![]()