Αααα εμένα το μυαλό και η αγνή μου σκέψη φτάνουν μέχρι το 5ήμερο, βία εβδομαδιαίο banάκι :oΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tώρα εμένα μου'ρθε κάτι άλλο στο μυαλό, αλλά αν το γράψω θα φάω ισόβιο ban....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αααα εμένα το μυαλό και η αγνή μου σκέψη φτάνουν μέχρι το 5ήμερο, βία εβδομαδιαίο banάκι :oΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tώρα εμένα μου'ρθε κάτι άλλο στο μυαλό, αλλά αν το γράψω θα φάω ισόβιο ban....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε καταλαβαίνω γιατί δε καταλαβαίνεις οτι εννοείς αυτό που δεν εννοώ εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Ακρώνυμο..?Απλώς δεν καταλαβαίνει τι εννοείς.. Δηλαδή εννοώ?
Αυτό που με λίγα λόγια είπα ... τη Δευτέρα ραντεβού στο Δέλεαρ...
Εγώ δε θα είμαι εκεί θα είμαι στη Κρήτη...![]()
Σε περιιπτωση που και πάλι το οιστριγόνο σε εμποδίζει να το καταλάβεις... απλά θα σε στήσω...
Να κρατάς ένα κίτρινο 30φυλλο να σε γνωρίσω
![]()
skopeyeis na keraseis OLO to DELEAR?Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Να κρατάς ένα κίτρινο 30φυλλο να σε γνωρίσω[/SIZE]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
skopeyeis na keraseis OLO to DELEAR?![]()
![]()
![]()
![]()
με κίτρινο ;![]()
![]()
ξέρω γω? the wonders of modern chemistry perhaps...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με κίτρινο ;![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Τώρα είμαι σε δίλιμα να κάνω τον έξυπνο και να πετάξω κανα σχετικό-άσχετο για να σας δείξω οτι το κατάλαβα...
ή
να σας αρχίσω στα μπινελίκια και τους 2 γιατί γελάτε μόνοι σας και εγώ δεν το κατάλαβα...![]()
![]()
![]()
τράβα καμιά τζούρα πρώτα και μετά γράψε ότι θες, ρε φιλ'ράκι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Τώρα είμαι σε δίλιμα να κάνω τον έξυπνο και να πετάξω κανα σχετικό-άσχετο για να σας δείξω οτι το κατάλαβα...
ή
να σας αρχίσω στα μπινελίκια και τους 2 γιατί γελάτε μόνοι σας και εγώ δεν το κατάλαβα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Κοίταξε να δεις τι γίνεται τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
ή
![]()
![]()
Εμείς υποθέσεις κάνουμε αλλά θέλουμε να είμαστε εδώ να το δούμε όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.![]()
![]()
30φυλλο είπα ρε παιδιά όχι 7φυλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
τράβα καμιά τζούρα πρώτα και μετά γράψε ότι θες, ρε φιλ'ράκι..![]()
![]()
![]()
![]()