αριστεριστων η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ηταν ανθρωποι ολων των ηλικιων, ολων των ταξεων, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ???????
αριστεριστων η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ηταν ανθρωποι ολων των ηλικιων, ολων των ταξεων, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Είμασταν στο προάυλιο της Βουλής (είκοσι μέτρα από το μνημείο) όταν έγιναν τα επεισόδια ....αυτα που λέω είναι απόλυτα διασταυρωμένα γιατί είδαμε και ξαναείδαμε βίντεο που τραβούσε μια Γερμανίδα δημοσιογράφος που βρισκόταν επάνω στο τοιχείο της Βουλής...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
el_hymador να κάνω μια σοβαρή ερώτηση????? (αν και χαλάω το ύφος της κουβέντας και μπορεί να με πούνε σπάμερ!!!)
Σε ποιο σημείο μέσα στην συγκέντρωση ήσουν? Γιατί απ' ότι ξέρω κανένας που είναι μέσα στο κόσμο δεν μπορεί να δει τι γίνεται ούτε στα 5 μέτρα μπροστά του!!!! και πού ξέρεις ότι δεν προκάλεσαν τους μπάτσους????
Και που ξέρεις ότι αυτοί έχουν άδικο κι εσείς δίκιο???? Σε κάτι που γίνεται ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας!!!! Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις!!! Όσες φορές κατέβηκα σε πορεία, ποτέ δεν είπα γιατί οι μπάτσοι πετάνε χημικά! Γιατί θα έπρεπε να ρωτήσω, γιατί κι εγώ κατεβαίνω σε πορεία γνωρίζοντας ότι οι μπάτσοι έχουν τέτοιες εντολές????
Και σκέψου οτι απλά πέταξαν κροτίδες!!! Ούτε να εμπλακούν με τους διαδηλωτές ήθελαν ούτε να τους διώξουν!!!! Απλά να τους κρατήσουν σε κάποια απόσταση!!!!!
![]()
Στην συγκέντρωση ήμουν από τις επτα μέχρις τις ένετεκα και έλειψα μόνο είκοσι λεπτά ΠΡΙΝ τα επεισόδια για να φλέρω την μηχανή πιο κοντά...αυτά.
Αλήθεια τους 20 που έπιασαν γιατί έριξαν μπογιές στο καζίνο τους θεωρείτε αλήτες και ταραχοποιούς ε?
γιατί δεν διάβασα τίποτα για αυτούς?
πολιτική τραυτότητα είχαν φίλε μου, όπως όλοι έχουμε....απλά δεν θέλησαν να καπηλευτούν την τραγωδία για να βγάλουν τα πιστεύω τους....ανθρώπινη κίνηση ήταν, όχι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
και αν μη τι άλλο μια τέτοια κίνηση έχει σαφώς πολιτική διάσταση με την ευρύτερη έννοια του όρου που συμαίνει σύμμετεχω στα κοινά...κομματική δεν έιχε σε καμία περίπτωση πάντως και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είχε...
![]()
α και επειδή ξέχασα να το γράψω:
Πολλοί διαπληκτισμοί (μέχρι έκεί ευτυχώς) μεταξύ του κόσμου και των λιγοστών κρετίνων που φώναζαν πολιτικά συνθήματα....ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε χθές.
μα καλα δεν γασκεις και αντιφασκεις?
αφού ήταν πολιτική κίνηση, αυτονόητο δεν είναι τα πολιτικά συνθήματα?
ή μήπως υπάρχει κανείς που λέει "να καούν τα δάση"?
αλλά τι εννοεί ο καθένας όταν λέει "να προστατευτούν τα δάση"? με τι τρόπο? με ποια χρηματοδότηση? με τι όρους?
αντιλαμβάνεσαι ότι είμαι εναντίον των κομμάτων
και άλλο τόσο εναντίον των δηλώσεων/ κινήσεων οργής χωρίς ΠΡΟΤΑΣΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μα καλα δεν γασκεις και αντιφασκεις?
αφού ήταν πολιτική κίνηση, αυτονόητο δεν είναι τα πολιτικά συνθήματα?
ή μήπως υπάρχει κανείς που λέει "να καούν τα δάση"?
αλλά τι εννοεί ο καθένας όταν λέει "να προστατευτούν τα δάση"? με τι τρόπο? με ποια χρηματοδότηση? με τι όρους?
αντιλαμβάνεσαι ότι είμαι εναντίον των κομμάτων
και άλλο τόσο εναντίον των δηλώσεων/ κινήσεων οργής χωρίς ΠΡΟΤΑΣΗ
δεν νομιζω οτι φασκω και αντιφασκω
αλλωστε πιστευω να διαβασες οτι εγραψα ξεκαθαρα οτι ηταν σαφεστατα ΠΟΛΙΤΙΚΗ η κινηση αλλα οχι με την διασταση που δινει στο ορο ο περισσοτερος κοσμος...για αυτο εγινε η επισημανση ωστε να γινουν παρεξηγησεις....
το ''πολιτικη'' συχνα το συγχεουμε με το ''κομματικη'' δυστυχως...
τωρα σε οτι αφορα στο πως θα μετουσιωθει εστω και το ελαχιστο της κινητοποιησης αυτης σε εργα, συμφωνω απολυτα οτι χρειαζεται οργανωση και χρημα...
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ κομματικης προελευσεως...
Δηλαδη πρεπει κατ αναγκη να συστρατευθει ολος αυτος ο κοσμος με το ΚΚΕ πχ(και οποιον αλλο π**στη), για να γινει κατι?....οχι φιλε μου, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω....
Ας οργανωθουμε μονοι μας και ας ασκησουμε πιεση παντου....αλλωστε υπαρχουν ενα καρο οργανισμοι, ενωσεις, συλλογοι στους οποιους μπορουμε να γραφτουμε και να προσφερουμε....
τα κομματα τα ειδαμε φιλε...απλα ΔΕΝ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
thimaste me tous foitites, eixan kataferei me idious tropous na kanoun ton kosmo na <<krazei ta paidia>>
tora dimiourgei paniko se gerous papoudes giagiades mora..
se liga xronakia opoios kikloforei ston dromo tha einai exthros ektos ap tous mpatsous
pali kala pantos pou ginonte kai afta na katalavei o kosmos..giati an den patheis den tha matheis..(kai an matheis)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά σοβαρά μιλάμε????
Μιλάμε για πολύ μεγάλη φαντασία!!!!
Σιγά μη σκεφτόντουσαν τόσο μακροπρόθεσμα!!!!
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
σα δε ντρεπεσε!!!
παλιο![]()
sorry!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maira ποτε χαλασε η συζητηση; Καλα δεν πηγαινε εχθες; :rotflmao:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ κομματικης προελευσεως...
Δηλαδη πρεπει κατ αναγκη να συστρατευθει ολος αυτος ο κοσμος με το ΚΚΕ πχ(και οποιον αλλο π**στη), για να γινει κατι?....οχι φιλε μου, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω....
Ας οργανωθουμε μονοι μας και ας ασκησουμε πιεση παντου....αλλωστε υπαρχουν ενα καρο οργανισμοι, ενωσεις, συλλογοι στους οποιους μπορουμε να γραφτουμε και να προσφερουμε....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ
Αξιοπρέπεια-αλληλεγγύη-αντίσταση-ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!
Ας πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!
(αν και στις εκλογές πάλι τα αποτελέσματα θα με διαψεύσουν...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Maira ποτε χαλασε η συζητηση; Καλα δεν πηγαινε εχθες; :rotflmao:
Άστα ρε σύ!
έχουμε πίξει στο σπαμάρισμα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως για δέυτερη φορά, θα απάντήσω σοβαρά (άντε μπορεί να είναι και τρίτη!!)
ΠΩΣ να έχει πολιτική απόχρωση, όταν έπρεπε να είναι όλοι στα μαύρα?????
δεν αντέχω όμως!!! Μήπως ήταν όλοι σατανιστές???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταρχάς ΜΠΡΑΒΟ σε όσους κατέβηκαν! Ήμουν και εγώ εκεί εννοείται με... διπλό ρόλο! Όχι ρε δεν ήμουνα πράκτορας.
και ως εργαζόμενος (με το συνεργείο μου και την καμερούλα μου) και ως διαμαρτυρόμενος.
Έφτασα στις 19.15 είχε πολύ κόσμο και έφυγα πιστέψτε το στις 12 το βράδυ.
ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ τις φάσεις που έγιναν και θα προσπαθήσω όχι να σας πείσω αυτοί που δεν θέλουν να δουν δεν πείθονται αλλά να σας μεταφέρω αυτά που ΕΓΩ είδα.
Λοιπόν πρώτα απ 'όλα να πω αυτό που έλεγαν όλοι οι δημοσιογράφου που ήμασταν εκεί, Οι λεγόμενοι αναρχικοί ήταν λίγοι και σαφώς καθόλου μα καθόλου οπλισμένοι!!! ΑΠόδειξη αυτού πως δεν έπεσαν μολότοφ δεν υπήρχαν καδρόνια πέτρες κ.λπ.
Πως έγινε η ΠΡΩΤΗ φάση όπως την είδα ΕΓΩ.
Ενώ πολύς κόσμος κυρίως του Συνασπισμού κάθεται κανονικά κάτω χωρίς να γίνεται το παραμικρό μπαχαλίληδες μαλάκες από πίσω πετάνε ένα μπουκάλι. ΑΔΕΙΟ! Και ΠΛΑΣΤΙΚΟ! Πετάχτηκε και δεύτερο και τρίτο αλλά όχι μαζί με διαφορά δευτερολέπτων. Όλα ήταν άδεια ή με ελάχιστο νερό όλα πλαστικά. Το μόνο που έγιν εήταν να ακουστεί ένα τακ στο έδαφος και ένα τακ από ένα σε κάποια ασπίδα. ΜΟΝΟ ΕΝΑ έπεσε σε ασπίδα αστυνομικού.
Τότε κι ενώ σε ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ και ΧΕΙΡΟΕΤΕΡΕΣ περιπτώσεις δεν θα έδιναν ΚΑΜΙΑ σημασία τους έχω ζήσει και ξέρω εν ριπή οφθαλμού φεύγουν τρεις-τέσσερεις "χειροβομβίδες" κρότου λάμψης. Αφού στην αρχή δεν καταλάβαμε οι δημοσιογράφοι τι έγινε και νομίσαμε ότι έπεφταν βαρελότα.
Από εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι.
Πετάχτηκαν αντικείμενα κυρίως μπουκάλια αλλά και γυάλινα αυτήν τη φορά αλλά και κορίνες καθώς και ένα δύο... άγνωστης υφής. Δεν μπόρεσα να τα εντοπίσω.
Από κει και πέρα όλη η φάση πήγε έτσι. Με τους "μπαάχαλους" να ψάχνονται τα ΜΑΤ επίσης να ψάχνονται και τον κόσμο να τους βρίζει.
Πολύ πιο μετά κι ενώ οι περισσότεροι είχαν φύγει υπήρξε και δεύτερο σκηνικό όταν αστυνομικός των ΜΑΤ σε έξαλλη κατάσταση γιατί λέει ο ίδιος είχε φάει τις ροχάλες του αιώνα κλώτσησε έναν νεαρό. Το παιδί δεν έπαθε τίποτα αλλά επίσης σας το ΒΕΒΕΙΩΝΩ πως ΔΕΝ ήταν αυτός που τον έφτυσε.
Τέλος να σας πω ότι και οι δημοσιογράφοι ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ στους αστυνομικούς για την λάθος αντίδραση λέγοντας τους χαρακτηριστικά πως ενώ θα είχαμε πάει σπίτια μας και θα πίναμε τώρα τον καφέ μας με την ένταση που δημιούργησαν θ ατρέχουμε ως τα μεσάνυχτα όπως κι έγινε.
Και ΤΥΧΕΡΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ που ο αναρχικός χώρος δεν είχε κατέβει ενιαίος και.. έτοιμος για δράση. Εκεί δεν θα ξεμπλέκαμε με τίποτα.
ΒΕΒΑΙΩΝΩ επίσης πως πράγματι πολλές φορές οι πολίτες τα έψαλλαν στους "μπαχαλους" κάποιες φορές αρπάχτηκαν κιόλας.
Τέλος... δημοσιογράφος μοτοσικλετιστής και μέλος του μοτό gr. ψιλοαρπάχτηκε με αστυνομικό.Το γεγονός έχει ως εξής:
Ματατζής ενώ πέφτουν αντικείμενα και φτυσιές.
-Τα τραβάτε αυτά έτσι;
-Φυσικά.
-Τραβάτε τα για να τα δείχνετε.
- Τα τραβάμε.
- Έτσι έτσι να φαίνεται στον κόσμο...
Δεν αντέχει ο γνωστός ο... προβοκάτορας του φόρουμ.
- Να δείξουμε και τις κροτίδες λάμψης; Πως ξεκίνησε;
- Από που είσαι εσύ ρε φιλαράκι;
Κοτσάρουμε ταυτότητες κ.λπ. Πλησιάζουμε τον εν λόγω ματά ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εριστικός από πριν και ξαναρωτάμε:
-λοιπόν να παίξουμε και από που ακριβώς ξεκίνησε η όλη ιστορία; Με τις κάμερες που το έχουμε;
Αντί για απάντηση γύρισε την πλάτη και έφυγε.
Αυτά τα ολίγα![]()
Αλήθεια τους 20 που έπιασαν γιατί έριξαν μπογιές στο καζίνο τους θεωρείτε αλήτες και ταραχοποιούς ε?
Σε καμια περιπτωση...Σε καμια περιπτωση φιλε μου...
Ισα ισα ΑΝ η χθεσινη συγκεντρωση βγαλει 10-20-50 ΑΤΟΜΑ
ΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ..
(και ακομα πιο ενεργες αφου οι αλητες στην Παρνηθα ετοιμαζουν ξενοδοχειο...)
Αυτο ακριβως εννοω οταν λεω οικολογικη κ' αυτονομη δραση
εναντια σ αυτους που δεν Σεβονται τιποτα.
Πιστευω οτι δεν πρεπει να κινηθεις με "διαλογο" και "δημοκρατικα μεσα"
σ αυτους που αποφασιζουν
το καψιμο ενος νομου για να χτισουν εναν κωλο-αυτοκινητοδρομο
η το καψιμο της παρνηθας για να κοιμουνται εκει το βραδυ οι black-jackηδες![]()
Ουτε βημα πισω-θα μας βρουν απεναντι τους!!!
zephyr![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"