+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
O Γιώργος ο gcrook τραβούσε ενα φανταστκό video κι εβγαλε μερικά stills.
Μου αρέσει πάρα πολύ η συγκεκριμένη, είναι η καλύτερη φωτό που εχω με το Bimota.
Πολύ ωραία φωτό!!
You BETA believe...
ωραιο το μηχανακι αλλα ακομα ποιο ωραιες οι φωτογραφιες!!
μηπως υπαρχουν κ τα πρωτοτυπα τους;;
παρα πολυ καλες φωτογραφιες...
με τι τραβαγε αν επιτρεπεται?
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Eμεινα .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .....ΑΝΑΥΔΟΣ!!!!!!!!!
Μπραβο ρε φιλε συνεχισε ετσι !!!!!
ΑΞΙΟΣ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εννοείς τις φωτό του gcrook φαντάζομαι οτι τις εχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
ωραιο το μηχανακι αλλα ακομα ποιο ωραιες οι φωτογραφιες!!
μηπως υπαρχουν κ τα πρωτοτυπα τους;;
Επίσης αυτη η μοτοσυκλέτα χάνει πολύ σε όλες τις φωτογραφίες, απο κοντά είναι άλλο πράγμα!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ελπιζω να το δω κ απο κοντα καποια στιγμη!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αν εννοείς τις φωτό του gcrook φαντάζομαι οτι τις εχει.
Επίσης αυτη η μοτοσυκλέτα χάνει πολύ σε όλες τις φωτογραφίες, απο κοντά είναι άλλο πράγμα!
Αν πηγαίνεις σε trackday ολο και κάπου θα με πετύχεις. Ελα να μιλήσουμε αν είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
ελπιζω να το δω κ απο κοντα καποια στιγμη!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Χθές το ξαναέλυσα για να αλλάξω λάδια στο μπροστινό.
Συνεπάγεται βγάλσιμο φαίρινγκ, φτερο εμπρός, πίσω τροχός για να σηκωθεί στα τριπόδια ωστε να βγεί ο εμπρός και με τα πολλά έλυσα πάλι το μισό μηχανάκι.
Ευτυχως περασε ο φίλος μου ο Ducatακιας και βοήησε στην συναρμολόγηση ωστε να εχει η ρύθμιση της απόσβεσης επαναφοράς τα σωστά κλίκ και όλα καλά.
Εβαλα και τακάκια Brembo Racing που είναι δκιμασμένα οτι δουλεύουν τέλεια με τους χυτοσίδηρους δίσκους, κατέβασα τις πλάκες 1cm και τώρα μένει να το ξαναδέσω, μια και χτες δεν πρόλαβα και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι.
Θα είναι έτοιμο για 25-26 ιουλίου που θα πάμε Σέρρες!
Φωτό δεν έβγαλα αλλά είναι σαν τις άλλες![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Άρη 1 cm είναι ΠΟΛΥ ακόμα και για Harley.
Mήπως να έκανες πιο μικρά και ακριβή βήματα?![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Άρη 1 cm είναι ΠΟΛΥ ακόμα και για Harley.
Mήπως να έκανες πιο μικρά και ακριβή βήματα?![]()
![]()
Εχει τον άστριφτο λέμε....επομένως καλά είναι ρε dirtybirdy. Σαν να το σήκωνε 3mm από πίσω ένα πράγμα....![]()
Δεν πρόκειται να αποκτήσει την ξυραφένια αίσθηση του ΧΧ, που κρατάει σαν τον υπερσιβηρικό στα πολλά ενώ αλλάζει κατεύθυνση σαν montesa cota βέβαια, αλλά είναι μια καλή αρχή.![]()
Σωτήρη μπορεί να εχεις δίκιο, αρχικά το κατέβασα 5 χιλιοστά και μου φάνηκε λίγο, ηρθε κι ο παλιοDucataκιας και μ εψησε και το πηγα στον 1 πόντο.
Δεν το εχω δέσει ακόμα ετσι κι αλλιώς απλά τα εχω περάσει όλα να είναι στη θέση τους.
Με εχει επηρρεάσει ίσως το σόκ που έπαθα όταν κατέβηκα απο το SB6 και καβάλησα κολλητά ενα Daytona 675 και στην Κ1 των Σερρών παραλίγο να τσακιστώ προς τα μέσα...
Το κακό είναι οτι οι βίδες που πρέπει να λύσεις για να κανεις τη δουλειά δεν παίζουν οταν μπεί το φαίρινγκ, οπότε δεν είναι απλή υπόθεση να ανεβοκατεβάζεις.
Ισως τελικά να παω με 5 χιλιοστά και βλέπουμε.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αχ ρε γαμωτο το έχασα χθες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εβαλα και τακάκια Brembo Racing που είναι δκιμασμένα οτι δουλεύουν τέλεια με τους χυτοσίδηρους δίσκους, κατέβασα τις πλάκες 1cm και τώρα μένει να το ξαναδέσω, μια και χτες δεν πρόλαβα και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι.
![]()
να σε βλέπω να λιωνεις απο την κούραση... κι εγω να πίνω μπύρες με τον Λουκα και να γελάμε :rotflmao::rotflmao:
Κουφάλες!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
αχ ρε γαμωτο το έχασα χθες...![]()
να σε βλέπω να λιωνεις απο την κούραση... κι εγω να πίνω μπύρες με τον Λουκα και να γελάμε :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957