Σελίδα 24 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Και κιτ χαμηλώματος σου έχω, και κιτ για να το φτάσεις στα 58Ηρ σου έχω, και 13 κιλά λιγότερη τρόπο να την κάνεις σου έχω, και σέλες custom σου έχω, και μπαγκαζιέρες σου έχω, και συναγερμό που κουμπώνει πάνω σε πέντε λεπτά σου έχω............

ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ........................
    κιτ για να το φτάσεις στα 58Ηρ Tί εννοείς???Εξάτμηση power and commader φιλτρο και μερικα εξαρτηματάκια από raptor???

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    κιτ για να το φτάσεις στα 58Ηρ Tί εννοείς???Εξάτμηση power and commader φιλτρο και μερικα εξαρτηματάκια από raptor???
    PC III, K&N filter, Arrow =42,5 Kw = 56,97 Hp για την ακρίβεια

συν κάποια που δεν γράφονται δημόσια
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

PC III, K&N filter, Arrow =42,5 Kw = 56,97 Hp για την ακρίβεια

συν κάποια που δεν γράφονται δημόσια
    :hypnotize :hypnotize
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Πω-πω ολοκληρος ο ιπποδρομος.

Ρε μην τα χαλατε τα μοτερια.Μια εξατμισουλα και ενα φιλτρακι φτανει για να αναπνεει καλυτερα.Τι θα κερδισετε με 10 χλμ καλυτερη τελικη?
    (αφηστε τις καγκουριες σε αλλους)ΕΜΕΝΑ.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Λόγω Euro III το μοτέρ είναι πολύ φιμωμένο. Αν το πασπατέψεις έχει να δώσει.....
    Το θέμα είναι τι υπάρχει περίπτωση να χάσεις σε μακροβιότητα και αξιοπιστία , αν το τσιτώσεις με τέτοιες ματσακονιές.......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Λόγω Euro III το μοτέρ είναι πολύ φιμωμένο. Αν το πασπατέψεις έχει να δώσει.....
    Το θέμα είναι τι υπάρχει περίπτωση να χάσεις σε μακροβιότητα και αξιοπιστία , αν το τσιτώσεις με τέτοιες ματσακονιές.......
    Όποιος κερδίζει στα χαρτιά, χάνει στην αγάπη...

Οι άνθρωποι που έχουν τσιτώσει το εργαλείο τους είναι (συνήθως) αυτοί που το έχουν σκίσει και ψάχνουν να βάλουν το κάτιτίς παραπάνω για να το σκίσουν πιο πολύ.

Εγώ πιστεύω ότι τα πειράγματα του μοτέρ μόνο καλό δεν κάνουν στην μακροβιότητα του κινητήρα. Δίνουν το κατιτίς παραπάνω αλλά με κόστος...

Τώρα για εξατμίσεις και φίλτρο, δεν νομίζω ότι πειράζουν, γιατί είναι όντως φιμωμένο το εργαλείο και θα αναπνεύσει καλύτερα.

Για εξατμίσεις όμως συγκεκριμένα, έρχεται και ΚΤΕΟ...

Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη, ότι αν το κάνεις τούμπανο και το πας νορμάλ, θα αντέξει. Αλλά τότε γιατί να το κάνεις?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Steve_athens
    Τα περιφερειακα αμα τα αλλαξεις(εξατμισεις κομμαντερ φιλτρα κ λοιπα) δεν επηρεαζει την αξιοπιστια απο κει κ πανω ομως ειναι αλλιως τα πραγματα...τι κιτ για 58ΗΡ?αυτο δεν ειναι τιποτα υπαρχει κ για πιο πανω!63,3 κ βαλε...
    Super motard και ξερο ψωμι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
    Τα περιφερειακα αμα τα αλλαξεις(εξατμισεις κομμαντερ φιλτρα κ λοιπα) δεν επηρεαζει την αξιοπιστια απο κει κ πανω ομως ειναι αλλιως τα πραγματα...τι κιτ για 58ΗΡ?αυτο δεν ειναι τιποτα υπαρχει κ για πιο πανω!63,3 κ βαλε...
    63,3+??

Για κάντο μας λιανά ρε συνάδελφε

XR
    XTR
    XJR

http://www.off-the-road.de/xt660_xt-power.html

Νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζει να χαλασει καποιον τον χαρακτηρα του ΧΤ660

edit:Ολα γινονται με αναλογο κοστος,γιαυτο να κραταμε επιφυλαξεις πριν :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	293d67d2a7.jpg 
Προβολές:	368 
Μέγεθος:	42,0 KB 
ID:	135348

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    http://www.off-the-road.de/xt660_xt-power.html

Νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζει να χαλασει καποιον τον χαρακτηρα του ΧΤ660

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα!!

Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Είναι και ο χαρακτήρας του ΧΤ! Αν κάποιος νομίζει ότι δεν "τραβάει", μπορεί κάλλιστα να αγοράσει ένα πιο δυνατό μηχανάκι π.χ. ένα V-Strom με μικρή σχετικά διαφορά στην τιμή.

Εδώ παίζει η έρευνα αγοράς που είχα ξανααναφέρει. Δεν παίρνεις μιά μηχανή μόνο για την ομορφιά της, αλλά λογαριάζεις εσύ πρώτος τι ζητάς από αυτή. Αν σου κάνει αυτά για την οποία την πήρες, γιατί να σκάσεις ένα αξιοσέβαστο ποσό για να την τουμπανιάσεις?

Αλλά το μπρίζωμα, μπρίζωμα...

Είιιιιιιιναι πολλά τα άλογα Άρη

XR
    XTR
    XJR

Συμφωνω Bill,Μια καλη αγορα εξαρταται κατα ποσο κατασταλαγμενος και ρεαλιστης ειναι ο αγοραστης.Οταν πηρα το ΧΤΧ ηξερα τι ζητουσα απο τη μηχανη,δεν ημουν ασχετος,ουτε περιμενα τους μετεπειτα ΠΟΝΗΡΟΥΣ της καφετεριας να μου κανουν μαθημα αριθμων και δυναμης για μηχανακια.....Οταν θα παψει να με ευχαριστει το ΧΤΧ τοτε θα ξερω τι ειναι αυτο που μου ελειπε απο
    τη μηχανη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Steve_athens
    Το να σκασεις σε μια μηχανη τοσο χρημα για να την βελτιωσεις ειναι υπερβολη εννοειται συν οτι πρεπει να σκασεις αλλα τοσα λεφτα για αναρτησεις καλυτερα φρενα κλπ για να μπορει να ανταπεξελθει στα παραπανω αλογα(ε δεν εμεινε κ τιποτα απο τη μηχανη που αγορασες) οποτε καλυτερα να κοιταξεις για αλλη μηχανη
    Super motard και ξερο ψωμι!

Ωραίοι ρε μάγκες!!

Γι' αυτό εγώ φωνάζω και ορύομαι όταν συγκρίνουν την ΧΤ ή την Τενερέ με κατσίκια και στριτ!

Η Τενερέ είναι μιά ΧΤ με πιο ταξιδιάρικο χαρακτήρα και μερικά καλούδια που δεν θα χάλαγαν κανένα ΧΤόβιο, πιστεύω. Με δοκιμασμένο και αξιόπιστο κινητήρα, με φτηνά ανταλλακτικά όπως έχουν γράψει φίλοι και με αδιαμφισβήτητο adventure χαρακτήρα.

Προσωπικά εμένα μου άρεσε η κίνηση της Yamaha να βγάλει στην παραγωγή ένα μονοκύλινδρο, ταξιδιάρικο adventure σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που βγάζουν αποκλειστικά δικύλινδρες μοτο, προσανατολισμένες για άσφαλτο.

Έχοντας κάποιο καιρό το XTR, δεν έχω κολλήσει πουθενά και το γκάζι του είναι κάτι παραπάνω απ' ότι θα ήθελα... είμαι και σαλίγκαρος βέβαια

Τώρα, δεν νομίζω ότι θα έχουν ουσιαστικές διαφορές στο θέμα επιδόσεων με την Τενερέ. Αλλά στην άνεση η Τενερέ θα παίζει αλλού...

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    [i] Αλλά στην άνεση η Τενερέ θα παίζει αλλού...

[/B]
    XEXEXE :a47:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3