Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μηχανικά δισκόφρενα.. μπλιαχ !
Μια αναβάθμιση σε υδραυλικά θα κοστίσει τουλάχιστον ένα 150άρι..![]()
το yz μηχανικα δεν εχει ρε μακης??
![]()
![]()
![]()
Μηχανικά δισκόφρενα.. μπλιαχ !
Μια αναβάθμιση σε υδραυλικά θα κοστίσει τουλάχιστον ένα 150άρι..![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Το 7 που είπες πριν ; Ουί...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
Αίσθηση μηδέν, στο χώμα αγοράζεις άνετα χωραφάκι..![]()
Προσωπικά προτιμώ τα V-Brakes απ'τα μηχανικά δισκόφρενα.![]()
Εκτος αν μιλαμε για μηχανικα δισκοφρενα της Avid![]()
![]()
Να πω και μια μαλακια εγω απο τη πλευρα μου...
Οσοι θελετε να παρετε MTB για πρωτο ποδηλατο θα πρεπει να γνωριζετε οτι οι πρωτες βολτες μπορει να ειναι απο απογοητευτικες ως απελπιστικες...δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι ποδηλατες λενε (και εγω πλεον το λεω με σιγουρια 100%) πως 1 χιλιομετρο σε χωμα ειναι 3 σε ασφαλτο...
Αν σκεφτεστε να βελτιωσετε την φυσικα σας κατασταση και μονο, ισως ενα city, all terain η fitness με 700C τροχους και ασφαλτινα λαστιχα να ειναι πιο καλη επιλογη...
Απλώς δεν έτυχε αλλά το πιστεύω, η Avid βγάζει πολύ καλά φρένα γενικά !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εκτος αν μιλαμε για μηχανικα δισκοφρενα της Avid![]()
![]()
![]()
Μάκη, thanks για τις πληροφορίες.
Το Giant είναι μούρλια.
Alex περίμενε πμ μου.
Ευχαριστώ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάκη, thanks για τις πληροφορίες.
Το Giant είναι μούρλια.
Alex περίμενε πμ μου.
Ευχαριστώ.
![]()
![]()
![]()
![]()
αρκει καποιος να μας πει που "πονανε" για να τσεκαρω το bike 2 mike!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
κι εδω ερχομαι κι εγω να συμπληρωσω πως όπως και με τα μηχανακια καομα χειροτερα με τα ποδηλατα στο δρομο δυστηχως κινδυνευουμε πολυ, και αν ειναι να τραυματιστω επειδη ενας λαλακας δεν θα με δει καλυτερα να μην καβαλησω εξαρχης.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αν σκεφτεστε να βελτιωσετε την φυσικα σας κατασταση και μονο, ισως ενα city, all terain η fitness με 700C τροχους και ασφαλτινα λαστιχα να ειναι πιο καλη επιλογη...
τι θελω να πω;
εχω δυο ποδηλατα , ενα δρομου (ταυρακι) κι ενα ΜΤΒ, ομολογουμενως η προπονηση στο δρομο μου αρεσει περισσοτερο (περισσοτερο στροφαρισμα στα ποδια - αλλες ταχυτητες - πιο σταθεροι παλμοι - πιο αερινη αισθηση) αλλά αν δεν εχω καλή παρέα για να βγω δρομο προτιμώ μονος στο βουνό όπου τουλαχιστον κινδυνευω μονο απο τις δικες μου υπερβολες (κατι αναλογο που συμβαινει και με το εντουρο). δεν ρουφαω και ολα τα δηλητηρια (ή εστω τα ρουφαω ψιλοφιλτραρισμενα) της μαμημενης τεχνολογιας μας!
Α και που΄σαστε παιδες, Πάντα κράνος και γάντια!![]()
+1000 σε όλα αυτά που λέει ο Σταύρος.....και ειδικά στο κράνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κι εδω ερχομαι κι εγω να συμπληρωσω πως όπως και με τα μηχανακια καομα χειροτερα με τα ποδηλατα στο δρομο δυστηχως κινδυνευουμε πολυ, και αν ειναι να τραυματιστω επειδη ενας λαλακας δεν θα με δει καλυτερα να μην καβαλησω εξαρχης.
τι θελω να πω;
εχω δυο ποδηλατα , ενα δρομου (ταυρακι) κι ενα ΜΤΒ, ομολογουμενως η προπονηση στο δρομο μου αρεσει περισσοτερο (περισσοτερο στροφαρισμα στα ποδια - αλλες ταχυτητες - πιο σταθεροι παλμοι - πιο αερινη αισθηση) αλλά αν δεν εχω καλή παρέα για να βγω δρομο προτιμώ μονος στο βουνό όπου τουλαχιστον κινδυνευω μονο απο τις δικες μου υπερβολες (κατι αναλογο που συμβαινει και με το εντουρο). δεν ρουφαω και ολα τα δηλητηρια (ή εστω τα ρουφαω ψιλοφιλτραρισμενα) της μαμημενης τεχνολογιας μας!
![]()
Ερώτηση :
Κράνος? Δηλαδή? Φοράω το κανονικό μου εντουράδικο στο δρόμο?![]()
plaka kaneis?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ερώτηση :
Κράνος? Δηλαδή? Φοράω το κανονικό μου εντουράδικο στο δρόμο?![]()
κρανος ποδηλατικο... ανοιχτο, τα κλειστα ειναι για downhill!
Οκ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
plaka kaneis?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Εγώ πάντως μετά από μια "καλή" τούμπα στην Πάρνηθα τον Οκτώβρη(εννοείται με κράνος..που διαλύθηκε)πήρα αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
plaka kaneis?
http://www.worldofbike.gr/fotos/zoom/viper-mx_1.jpg
αναπνεεις ελευθερα στα ανηφορικα;Αρχικά δημιουργήθηκε από THANOS_KTM
πήρα αυτό...
αφαιρειται; ωστε να κουμπωνει μονο στα κατηφορικα;
Αφαιρείται εύκολα.Στα ανηφορικά υπάρχει ενα μικρό θεματάκι με την αναπνοή...αλλά προκειμένου να με ξαναδεί η κόρη μου με την μούρη ξεσκισμένη από τις πέτρες κ να φοβάται...καλύτερα να το φοράω κ ας με δυσκολεύει λιγάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αναπνεεις ελευθερα στα ανηφορικα;
αφαιρειται; ωστε να κουμπωνει μονο στα κατηφορικα;![]()
Για να ειμαι ειλικρινης, ποδηλατο σε συνθηκες πηξιματος δεν εχω κανει και ουτε θελω...ακουω καποιους που πανε κεντρο στη Αθηνα και κινουνται ακομα και σε λεωφορους...φτου-φτου μακρυα απο μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κι εδω ερχομαι κι εγω να συμπληρωσω πως όπως και με τα μηχανακια καομα χειροτερα με τα ποδηλατα στο δρομο δυστηχως κινδυνευουμε πολυ, και αν ειναι να τραυματιστω επειδη ενας λαλακας δεν θα με δει καλυτερα να μην καβαλησω εξαρχης.
τι θελω να πω;
αλλα...
Με το ποδηλατο μπορεις να χαραξεις εναλλακτικες διαδρομες, αποφευγοντας τα επικινδυνα σημεια. Η δουλεια μου απεχει 12 χλμ απο το σπιτι μου...ε, με το ποδηλατο απεχει 14 χλμ. ακριβως επειδη κανω ενα σωρο παρακαμψεις για να μην εκτιθεμαι σε κινδυνους! Για 2 χλμ παραπανω δεν χαλασε ο κοσμος, καλο μου κανει αλλωστε.
Παντως συμφωνω στο οτι θελει τρελη προσοχη γιατι εκτος απο αθορυβος εισαι και αορατος!!! Το ανεμικο κουδουνακι δεν φτουραει στο οδηγο που εχει κλειστα τζαμια (αρχισε η εποχη του "ερκοντισιο" ντε!), διαπασων Πετρελη και μιλαει και στο κινητο...αυτος δεν βλεπει ουτε R1200 GS Adventure, το ποδηλατο θα δει;
Τεσπα, οσοι ψηνεστε για ποδηλατακι παντως ειτε σε ολη ειτε σε βουνο ειτε στη θαλασσα, μη μασατε και δοκιμαστε το, θα σας αλλαξει -προς το καλυτερο- τη καθημερινοτητα σας (100% εγγυημενα)
Κρανακι παντα ακομα και μεσα στη πολη!
![]()