οτι το στρομα μπαινει στισ στροφεσ ειναι γνωστο για οσουσ δε το ξερουν
http://de.youtube.com/watch?v=gy7UnJX6xsY
οτι το στρομα μπαινει στισ στροφεσ ειναι γνωστο για οσουσ δε το ξερουν
http://de.youtube.com/watch?v=gy7UnJX6xsY
Στην Αττικη οδο ερχετε οδρομος προς τη Μηχανη στη στροφη, οποτε δεν πιανει:rotflmao:![]()
![]()
θεσ να δεισ και το βιντεακι απο επιδαυρο ???
θα τρομαξεισ
οποτε εσυ στην αττικη στριβεισ ετσι και καλυτερα σωστα???
Παντως το ΧΤ δε χανει καθολου...
![]()
-
ρε φίλε συγκρίνονται Μέγαρα και Σέρρες με το Epidauros Autodrome?Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
Είναι τραγικά ειρωνικό να υπάρχουν τόσα "αποχαιρετιστήρια" θεματα για όλους τους άτυχους πρωην μοτοσυκλετιστές κι εσείς να τερματίζετε τις μηχανάρες ανάμεσα από τόσα καντηλομνημεία αριστερά-δεξιά στους φοβερούς δημόσιους δρόμους μας.
Aν θέλετε γκάζια, αδρεναλίνη και εκτόνωση να πηγαίνετε σε trackdays!!!![]()
-
Eγω προσωπικα αδερφε Νικο, που 40ριζω ηλικιακα, περα απο την τρελα που κουβαλαω, και επειδη επιβιωσα απο την εποχη Γαρδελη Μιχαλοπουλου, παω σαν κοτουλα με το vstrom στις στροφες και καμια φορα το τελικιαζω στις ευθειες αμα ειναι μεγαλες και βαριεμε μεχρι να τελειωσουν.
Σε συμβουλευω να συνελθεις, για να σε εχουμε γιαπολλα πολλα χρονια στην παρεα μας και μεγαλωνοντας, να γελας κ εσυ με τις μ@λ@κιες που εκανες καποτε.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σε συμβουλευω να συνελθεις, για να σε εχουμε γιαπολλα πολλα χρονια στην παρεα μας και μεγαλωνοντας, να γελας κ εσυ με τις μ@λ@κιες που εκανες καποτε.![]()
![]()
![]()
+1000![]()
Δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα συμβαινει σε αυτο το θρεντ.
Καλα αυτοι που ετσι και αλλιως ειναι δικαιολογημενοι, ("τρικυμια εν κρανιω" ελεγε καποιος) ,να γραφουν αυτα που γραφουν για το μηχανακι τους.
Οι υπολοιποι που ειναι πιο ψυχραιμοι και πιο λογικοι υποτιθεται να παραθετουν μεχρι και πηγες απο εδω μεσα ετσι γενικα και αοριστα για την πιθανη αναξιοπιστια των συγκεκριμενων κινητηρων βασιζομενοι σε απλη αναφορα καποιων καταστασεων και να τις χρησιμοποιουν σαν τι;σαν αποδεικτικα στοιχεια;σαν τεχνικες γνωσεις;σαν δικαστικο προηγουμενο μηπως;![]()
Μην ψαχνετε πιο κομπλεξικους απο σας για να δικαιολογησετε τις ανασφαλειες σας μερικοι...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Παντως και μενα ξυνει το βαρκαδερο...
ακομα και στις ευθειες...
εκει που παω αμα του πατησω λιγο τη διπλη στεκα γινεται ο χαμος απο σπιθες![]()
To na ksiseis marspie me to v strom einai para poli eykolo opote....![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Παντως και μενα ξυνει το βαρκαδερο...
ακομα και στις ευθειες...
εκει που παω αμα του πατησω λιγο τη διπλη στεκα γινεται ο χαμος απο σπιθες![]()
έλεγα και γω γιατί δεν έξυνα με το freewind
τώρα κατάλαβα
φταίει που δεν είχα διπλό σταντ
Δεν νομίζω στο βίντεο ο Νικόλας να κατεβάζει το διπλό σταντ. Εσάς έτσι σας δείχνει; Εγώ πάντως δε στρίβω έτσι, δεν θα τολμούσα να φτάσω τόσο κοντά την άσφαλτο γιατί φοβάμαι πως μαζί με το ξυσιματάκι του μαρσπιέ θα ξύσω και κάγκελο, πλαινά πλαστικά, καθρέπτες, τιμόνια, σταυρούς, κράνος και πολλά άλλα με δώρο τα σπασίματα της μηχανής αλλά και των οστών μου.![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8