Σελίδα 24 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Βαγγεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
    ο Οιγερ σε γυρευει!!!!!!!!!!!!!

http://www.sport-fm.gr/article/134841

ποιο κανονισμοι και προθεση???
    μιλαμε για απεκρουση αλλα Βαν Μπρογκελεν τωρα!!!!

Άμα κατάφερε να ξεγελάσει το διαιτητή,ενώ έχει παίξει επίτηδες με το χέρι,μαγκιά του.
    Αν όμως δενε έχει κάνει κάνει χέρι εκούσια και λέει μόνο αυτά....ε είναι μαλάκας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Άμα κατάφερε να ξεγελάσει το διαιτητή,ενώ έχει παίξει επίτηδες με το χέρι,μαγκιά του.
    Αν όμως δενε έχει κάνει κάνει χέρι εκούσια και λέει μόνο αυτά....ε είναι μαλάκας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βαγγέλη θα στο ξαναπώ γιατί το έχουμε συζητήσει εκτενέστατα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Άκουσες το Βαρούχα προχτές; Και ο Βαρούχας είπε ότι ήταν πέναλτι του Όιγερ. Και μάλιστα ήταν κατηγορηματικός γι αυτό! Και ο Βαρούχας δεν είναι ο μαλάκας ο Θεοφιλόπουλος. Για ψάξτο ξανά.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΚΛΙΝ.........ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Σέ σούτ τού άντιπάλου πρός τό τέρμα σου καί τά δυό σου χέρια,
    άντί νάναι στό έδαφος γιά νά στηριχτείς άπλώνουν καί άνοίγει ό όγκος σου
    ΔΕΝ ΠΑ ΝΑΣΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ..........

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ...........ΟΤΙ ΠΑΣ γιά νά κόψεις τή μπάλλα,χρησιμοποιώντας καί τά χέρια
    ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ............

ΑΡΑ...........ΠΕΝΑΛΤΥ....!!!

Θά τόδινα μέ 1000.....!!!!!

Άλλο θέμα..........

Ψίτ κορόιδα...........όσο καί νά χτυπιέστε ............

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...........ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ......!!!!

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ.......!!!!!!!

Ζώρζ..........

Ποντάρατε καί δέν τό πήρε κανείς είδηση.......??

ΠΟΥ......??

ΠΟΤΕ....??

Ξανά λοιπόν δημόσια..........30 γιούρο...........

ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ..............ΙΣΠΑΝΙΑ............ΕΣΥ.........

ΕΙΣΑΙ..........???

Τόση χαρά πάντως γιατί ό Ίταλός είδε τ'άρχίδια τού Γκέκα πιό μπροστά...??

Άν μή τί άλλο............σάς κάναμε εύτυχισμένους......!!!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Τουλάχιστον ρε παιδί μου το προσπάθησαν σήμερα...έτρεξαν, μάρκαραν και γενικά ήταν ένα ισσοροπημένο παιχνίδι που θα κρινότανε σε ένα λάθος... έτυχε να είναι του Νικοπολίδη...Δεν παίξαμε καμμιά φοβερή μπάλλα αλλά μάλλον αυτές είναι οι δυνατότητές μας-μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις, ούτε αυταπάτες...Αγγαρεία τώρα ο αγώνας με την Ισπανία...
    Kι επειδη ο αγωνας κριθηκε απο ενα λαθος του Νικοπολιδη,ο εν λογω κυριος ειπε να κανει τον τροχονομο και τον επιθεωρητη εναεριας κυκλοφοριας.Καταφερε λοιπον να κανει ολη την υπολοιπη ομαδα(οσο καλη η κακη ηταν)να παθαινει εγκεφαλικο μολις οι Ρωσοι περναγαν το κετρο μας.
    Δεν νομιζω οτι ο Νικοπολιδης ειδικα θα πρεπει να ξαναφορεσει τη φανελα της εθνικης.

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Μετα τα σημερινα θα παιξω Ρωσσια Πρωταθλητρια......ετσι μου καθεται.....Ισπανια η γνωστη.....Ολλανδια η γνωστοτερη......Πορτογαλλια λουζερ....Γερμανια δεν με επεισε....Χιντιινγκ ειναι αυτος....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Μετα τα σημερινα θα παιξω Ρωσσια Πρωταθλητρια......ετσι μου καθεται.....Ισπανια η γνωστη.....Ολλανδια η γνωστοτερη......Πορτογαλλια λουζερ....Γερμανια δεν με επεισε....Χιντιινγκ ειναι αυτος....

Δεν εχεις αδικο.Οι πιτσιρικαδες ειχαν βαλει στοχο να μας νικησουν και τα πηγαν μια χαρα.Εκαναν ενα σταδιο να παραληρει,στην πατριδα τους τους βλεπουν μ αλλο ματι ξαφνικα και η ψυχολογια τους πηγε στα υψη.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    Κατηγορώ το Ρεχάγκελ! Επειδή έμεινε! Έπρεπε να έχουμε αυτόν που μας αξίζει.. Τον Αλέφαντο δηλαδή!

Ή έστω τον Αναγούλια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

αλλα ολα ΟΚ!!!
    πηρες τα 40 ευρωλακια σου συν αυτα που πονταρες στην Ρωσσια, γλυτωσες και τη γρινια που πιθανον θα σε επιανε (οπως εσυ ειπες) αν πηγαινε καλα η εθνικη!

αλλα οχι και τοσος ντορος για 40 ευρω με Σουηδια, συν κατι παραπανω που πηρες απ τη Ρωσσια.......... ρε μεγαλε!!!

!
    ΞΑΝΑΛΕΩ.... δεν ειναι 40 ευρουλακια ειναι τουλαχιστον 200 κατι στο συνολο απο την ελλαδα

δευτερον...θα πας στον φιλο μου να πεις το ιδιο ή οχι;;;
    η λες οτι σε συμφερει τωρα;;;

δηλαδη αν ειχα πονταρει 100 ευρω με την σουηδια εναντιον της ςλλαδος και κερδιζα 300 κατι, τοτε ΔΝΕ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ..;;; ΕΠΕΙΔΗ..ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ 40 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 300;;;;

ΡΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ .:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Ξανά λοιπόν δημόσια..........30 γιούρο...........

ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ..............ΙΣΠΑΝΙΑ............ΕΣΥ.........

ΕΙΣΑΙ..........???

βλεπω γουσταρεις να ασχολεισαι με την παρτυ μου....:rotflmao: γουσταρω....παμε λοιπον ....

1) ακομα δεν εχει πληρωσει το πρωτο σου χρεος και κανεις την παπια, θες και αλλο;;
    2) με ισπανια ισως να μη πονταρω...η ισπανια εχει περασει, θα προφυλαξει παιχτες και δυναμεις....η ελλαδα ειναι πληγωμενη και μπορει να παρει....το Χ .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    βλεπω γουσταρεις να ασχολεισαι με την παρτυ μου....:rotflmao: γουσταρω....παμε λοιπον ....

1) ακομα δεν εχει πληρωσει το πρωτο σου χρεος και κανεις την παπια, θες και αλλο;;
    2) με ισπανια ισως να μη πονταρω...η ισπανια εχει περασει, θα προφυλαξει παιχτες και δυναμεις....η ελλαδα ειναι πληγωμενη και μπορει να παρει....το Χ .

ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙΣ..........ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΟΧΙ.....???

Τά λόγια είναι φτώχεια........μή τό γυρνάς στήν πλακίτσα...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.......ΑΣΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ....

δεν κλέβουμε "μουσεία" και συντάξεις αλλιώς...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΞΑΝΑΛΕΩ.... δεν ειναι 40 ευρουλακια ειναι τουλαχιστον 200 κατι στο συνολο απο την ελλαδα

δευτερον...θα πας στον φιλο μου να πεις το ιδιο ή οχι;;;
    η λες οτι σε συμφερει τωρα;;;

δηλαδη αν ειχα πονταρει 100 ευρω με την σουηδια εναντιον της ςλλαδος και κερδιζα 300 κατι, τοτε ΔΝΕ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ..;;; ΕΠΕΙΔΗ..ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ 40 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 300;;;;

ΡΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ .:rotflmao: :rotflmao:
    40 εβγαλες ως καθαρο κερδος με τη Σουηδια.............το ειπες και μονος σου και το πανηγυριζες!!!!!
    υγ...οταν ειπε ο speaker...ο ιμπραιμοβιτς βυθισε στη στενοχωρια την ελλαδα..εκανε λαθος....εγω πανυγηριζα .....ε με 20 ευρουλακια να κερδιζεις 60...τι να κανω;;
    προπαθησα να στο πω με στιλ.............. για να μην σε προσβαλλω!!!
    λεξεις τυπου τσιπης και φτωχομπινες δεν ειναι και οτι καλυτερο...........
    γι αυτο απλα σου προτεινα να δεις το στοιχημα απο αλλη διασταση ετσι ωστε να μην περιμενεις να χασει η Ελλαδα σε τοσο κρισιμο αγωνα για να πανηγυριζεις δημοσια 40 ευρω ως καθαρο κερδος!!!

και γω εχω πονταρει κατα της ελλαδας οπως και του ΠΑΟ και εχω πληρωθει πολυ μεγαλυτερο ποσο..........
    δεν εφτασα ομως σε σημειο να καυχιεμαι δημοσια για την προβλεψη μου!
    ............οποτε δεν εχω να πω τιποτα στο φιλο σου!

λυπαμαι που εγινα απαξιωτικος απεναντυ σου........
    δεν σκοπευα ουτε καν να μπω στον κοπο να στα πω γιατι δεν με αφορα το τι κανεις και τι εισαι.....
    αλλα επηδη συνεχισες να προκαλεις και να ειρωνευεσαι .............................................. ηταν ο μονος τροπος να σε κανω να καταλαβεις τι εννοω!

αν και κατα βαθος δεν νομιζω/ελπιζω να εισαι τιποτα απ τους 2 χαρακτηρισμους που προανεφερα.............απλα γουσταρεις να εισαι αντιδραστικος!
    οπου υπαρχει αντιδραση.......υπαρχει και δραση........μην σε ξενιζει λοιπον που τα ακουσες!

ΤΕΛΟΣ

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Σιγα μην σπασουν τ αβγα και κοψει η μαρεγκα!!!

Εχασε η εθνικη της "αρπα κολλας" ,η εθνικη της φωτοβολιδας του 2004 και θα κατσει ο αλλος
    να στεναχωρηθει που κερδισε τα λεφτα του στο στοιχημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η ολη καμπανια στην ΕΡΤ ...
    το ξαναζεσταμενα πειρατικα...
    οι 4ωρες και μην σου πω 10ΩΡΕς εκπομπες...
    δειχνωντας τυπους να ουρλιαζουν οτι "δεν μπορουν να περιμενουν" (το τρολευ?)

... πανε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βουλιαξαν μαζι με την Εθνικη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και αυτο ειναι το ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ σε τετοια περιοδο που μονο αποπροσανατολισμο απο τα πραγματικα προβληματα της χωρας χρειαζομαστε.

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    βαγγέλη θα στο ξαναπώ γιατί το έχουμε συζητήσει εκτενέστατα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Άκουσες το Βαρούχα προχτές; Και ο Βαρούχας είπε ότι ήταν πέναλτι του Όιγερ. Και μάλιστα ήταν κατηγορηματικός γι αυτό! Και ο Βαρούχας δεν είναι ο μαλάκας ο Θεοφιλόπουλος. Για ψάξτο ξανά.
    Βρε άνθρωπε,ποτέ δεν είπα αν το συγκεκριμένο ήταν πέναλτυ ή όχι.Ανέφερα την άποψη τού Θεοφιλόπουλου που είπε ότι η μπάλα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ στο χέρι τού Ό"ιγερ και ότι πήγαινε προς τα μέσα.
    Η μαλακία αυτή που είπε δεν υπάρχει παρά μόνο στο μυαλουδάκι του.Ο ίδιος ο αμυντικός δήλωσε ότι έκανε πέναλτυ,άρα έπαιξε με πρόθεση.Αυτό έχει σημασία και τίποτ' άλλο.Η πρόθεση!!Και ο κανονισμός επιτρέπει στον διαιτητή να κρίνει αν υπάρχει πρόθεση.Όλα τ' άλλα για χέρι στην περιοχή είναι άκυρα.Τέλος!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Σιγα μην σπασουν τ αβγα και κοψει η μαρεγκα!!!

Εχασε η εθνικη της "αρπα κολλας" ,η εθνικη της φωτοβολιδας του 2004 και θα κατσει ο αλλος
    να στεναχωρηθει που κερδισε τα λεφτα του στο στοιχημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η ολη καμπανια στην ΕΡΤ ...
    το ξαναζεσταμενα πειρατικα...
    οι 4ωρες και μην σου πω 10ΩΡΕς εκπομπες...
    δειχνωντας τυπους να ουρλιαζουν οτι "δεν μπορουν να περιμενουν" (το τρολευ?)

... πανε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βουλιαξαν μαζι με την Εθνικη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και αυτο ειναι το ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ σε τετοια περιοδο που μονο αποπροσανατολισμο απο τα πραγματικα προβληματα της χωρας χρειαζομαστε.

ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...........

Άν θές κουβέντα.........γιά τό πετρέλαιο καί τό πόσο πήγαν τ'άγγούρια πολύ ευχαρίστως...
    Άν βεβαίως μάς τό έπιτρέψουν.......γιατί νομίζω ότι οί πολιτικές συζητήσεις.....
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.........!!!!!!

Πρέπει νάναι πολύ βλάκας ό πολίτης καί πολύ χαμηλής κουλτούρας............
    ώστε νά πιστεύει ό κάθε έξυπνάκιας ότι προσφέροντας του.........άρτον καί θεάματα.....
    τόν άποπροσανατολίζει άπό τό καυτό θέμα τής έπιβίωσης........
    ΑΛΛΑ..........ΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ............
    ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ..........
    ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...........

Ή Εύρώπη ήδη είναι στά τελωνεία καί τά διόδια.............ΠΟΙΟΣ ..?? Η ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ....!!!

ΕΜΕΙΣ............ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ...............ΕΙΜΑΣΤΕ.....???

Η..........ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......????

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2007, 19:12
  3. Το πειρατικό....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0