Σελίδα 24 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 141920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 384

Θέμα: Νεκρή αρκούδα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν μπορείς να φανταστείς τι τόξα φτιάχνουν γι αυτό το λές.

Να υποθέσω ότι δεν έχεις ιδέα από κυνήγι μεγάλων θηραμάτων, το πόσο εύκολα και πως σε μυρίζει ένα ζώο, κι ότι αν αστοχήσεις με την 1η (δεν μιλάμε για βαλλίστρες με διόπτρα επάνω) έχασες.....

Εν κατακλείδι, το κυνήγι σήμερα στην Ελλάδα (γιατί σε άλλες περιοχές του πλανήτη αλλάζει το θέμα) είναι ένα σπορ που δεν έχει πλέον σκοπό ύπαρξης. Κι όχι μόνο λόγω της καταστροφής της πανίδας αλλά κυρίως γιατί οι καταστροφείς είναι άξεστα γομάρια και φλώροι που κυνηγάνε μόνο και μόνο επειδή είναι ηλίθιοι δολοφόνοι και απέχουν έτη φωτός από τον όρο κυνηγός....

Αυτό που θέλουν είναι να βγουν στο βουνό, στον κάμπο κλπ και να αφανίσουν ότι περνάει από μπροστά τους κρατώντας ένα όπλο στα χέρια που τους μεγαλώνει το πουλί τους γύρω στο μισό μέτρο.

Βέβαια, όταν πέφτεις μπροστά σε κανονικό δολοφόνο όπως πρόσφατα στο Αγρίνιο και σκοτώνει 5 κυνηγούς κι από τους 5 ούτε μια ντουφεκιά πέφτει καταλαβαίνεις πολλά πράγματα περί νεο-Ελλήνων κυνηγών :a31:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Βέβαια, όταν πέφτεις μπροστά σε κανονικό δολοφόνο όπως πρόσφατα στο Αγρίνιο και σκοτώνει 5 κυνηγούς κι από τους 5 ούτε μια ντουφεκιά πέφτει καταλαβαίνεις πολλά πράγματα περί νεο-Ελλήνων κυνηγών :a31:
    Λίγα με το Αγρίνιο οεο!!
    Το ανέκδοτο το ξέρετε:
    Ματς της χρονιάς
    Γεωργοί-Κηνυγοί 5-0
    Μακάβριο,το ξέρω

Χωρίς πλάκα πάντως ο τύπος ήταν γνωστός psycho,αν δεις πώς έγινε η φάση λογικό ήταν να μην καταλάβουν ότι τους χτυπούσε κάποιος,μη τα απλοποιούμε όλα...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Να ναι ελαφρυ το χωμα που την σκεπαζει, κουραγιο και δυναμη στους δικους της , οπου και αν εχουν απομεινει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Λίγα με το Αγρίνιο οεο!!
    Το ανέκδοτο το ξέρετε:
    Ματς της χρονιάς
    Γεωργοί-Κηνυγοί 5-0
    Μακάβριο,το ξέρω

Χωρίς πλάκα πάντως ο τύπος ήταν γνωστός psycho,αν δεις πώς έγινε η φάση λογικό ήταν να μην καταλάβουν ότι τους χτυπούσε κάποιος,μη τα απλοποιούμε όλα...
    Κανένας δεν απλοποιεί τίποτα, πολύ περισσότερο εγώ που ήμουν κυνηγός, κι ασχολούμαι πλέον μόνο με την σκοποβολή.

Μην προσπαθείς να υπερασπιστείς μία ομάδα ανθρώπων, που ο μόνος λόγος που κυνηγάνε είναι η συνήθεια, ή η προβολή τους στον κοινωνικό τους περίγυρο (έχω το καλύτερο όπλο, το καλύτερο τζιπ, τα καλύτερα σκυλιά κλπ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Μην προσπαθείς να υπερασπιστείς μία ομάδα ανθρώπων, που ο μόνος λόγος που κυνηγάνε είναι η συνήθεια, ή η προβολή τους στον κοινωνικό τους περίγυρο (έχω το καλύτερο όπλο, το καλύτερο τζιπ, τα καλύτερα σκυλιά κλπ)
    Κάτσε..κάπου μπλέκεσαι.

Τους τύπους που αναφέρεις(συμφωνώ,δυστυχώς υπάρχουν) ΔΕΝ τους θεωρώ κηνυγούς ας έχουν άθεια θήρας,ούτε τους υπερασπίζομαι και τους θεωρώ αν όχι μαλάκες τουλάχιστον παραστρατημένους.
    Ούτε έχω λόγο να τους υπερασπιστώ διότι δεν είμαι ούτε υπήρξα κηνυγός.
    Δυστυχώς με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά,δυστυχώς...
    Όσο άδικο είναι να χαραχτηρίζουμε κακώς μια ομάδα ανθρώπων εξαιτίας μιας μειοψηφίας άλλο τόσο κακό είναι να κακοχαρακτηρίζουμε τους μοτοσυκλετιστές εξαιτίας αυτών που κάνουν καγκουράδες εκτός από κουράδες....τί είπα πάλι ο παίχτουρας :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν μπλέκεται και τα λέει όπως είναι. Ασχετα αν θέλεις να κρατήσεις μια ρομαντική εικόνα του κυνηγιού ή του ψαρέματος, η αλήθεια είναι κάπως έτσι. Πιθανόν να μην είναι αριθμητικά περισσότεροι, αλλά κάνουν τεράστια ζημιά σε σχέση με τους χομπίστες.

Κάτι σαν τους ψαροντουφεκάδες ένα πράμα. Για κάθε 100 ημερήσιους με ελεύθερο, αντιστοιχούν 10-20 καραμπούκαλοι, νυχτερινοί, ναργιλετζήδες που πιάνουν 500 φορές τα ψάρια που πιάνουν οι άλλοι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κάτσε..κάπου μπλέκεσαι.

Τους τύπους που αναφέρεις(συμφωνώ,δυστυχώς υπάρχουν) ΔΕΝ τους θεωρώ κηνυγούς ας έχουν άθεια θήρας,ούτε τους υπερασπίζομαι και τους θεωρώ αν όχι μαλάκες τουλάχιστον παραστρατημένους.
    Ούτε έχω λόγο να τους υπερασπιστώ διότι δεν είμαι ούτε υπήρξα κηνυγός.
    Όσο άδικο είναι να χαραχτηρίζουμε κακώς μια ομάδα ανθρώπων εξαιτίας μιας μειοψηφίας άλλο τόσο κακό είναι να κακοχαρακτηρίζουμε τους μοτοσυκλετιστές εξαιτίας αυτών που κάνουν καγκουράδες εκτός από κουράδες....τί είπα πάλι ο παίχτουρας :rotflmao:
    Πουθενά δεν μπλέκομαι.... το κακό σ' αυτή τη χώρα είναι ότι κάνουμε κάτι γιατί το κάνουν κι οι άλλοι. Παράδειγμα είναι οι μηχανές, που επειδή μπορούμε να την αγοράσουμε πλέον με 500 δόσεις κι έχει ο κολλητός ή αυτός που μας έφαγε την γκόμενα πάμε κι αγοράζουμε κι εμείς μία Vstrom....

Για τους "κυνηγούς", θα ήθελα να μου πει κάποιος, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ποιος τους εκπαίδευσε σε πρώτο στάδιο στην χρήση των όπλων που κρατούν και σε δεύτερο στάδιο στο κυνήγι.

Μην το ψάχνεις....

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    ειπε και συνεχισε να καθεται στον καναπε αγγαλια με το laptop και πινοντας τον αγαπημενο του καφε ξυνοντας συχνα, πυκνα τα @@ του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φύση αδύνατον!!! Δεν έχω!!!!

Φέρε μου εσύ το οπλάκι για το paintball, μια εντούρο και καμιά 20αριά άτομα κι εγώ πάω άνετα!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Να υποθέσω ότι δεν έχεις ιδέα από κυνήγι μεγάλων θηραμάτων, το πόσο εύκολα και πως σε μυρίζει ένα ζώο, κι ότι αν αστοχήσεις με την 1η (δεν μιλάμε για βαλλίστρες με διόπτρα επάνω) έχασες.....
    Εν κατακλείδι, το κυνήγι σήμερα στην Ελλάδα (γιατί σε άλλες περιοχές του πλανήτη αλλάζει το θέμα) είναι ένα σπορ που δεν έχει πλέον σκοπό ύπαρξης. Κι όχι μόνο λόγω της καταστροφής της πανίδας αλλά κυρίως γιατί οι καταστροφείς είναι άξεστα γομάρια και φλώροι που κυνηγάνε μόνο και μόνο επειδή είναι ηλίθιοι δολοφόνοι και απέχουν έτη φωτός από τον όρο κυνηγός....
    Αυτό που θέλουν είναι να βγουν στο βουνό, στον κάμπο κλπ και να αφανίσουν ότι περνάει από μπροστά τους κρατώντας ένα όπλο στα χέρια που τους μεγαλώνει το πουλί τους γύρω στο μισό μέτρο.
    Σε υπολογιστή μπροστά είσαι ρίξε μια έρευνα στο google.
    Να σε προειδοποιήσω μόνο οτι η αρρώστια μερικών ανθρώπων ξεπερνάει τα όρια για να μην σοκαριστής, εγώ είμαι πίσω απο firewall και δεν μπορώ να βάλω link.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ για τους κυνηγούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    και μενα δεν μου αρεσουν 5 σελιδες με θα τους γ@μησουμε τους κυνηγους ..............και η καημενη η αρκουδα........που στην τελικη ουτε εχουν δει ποτε, ουτε προκειται να κανουν κατι, ουτε θα την θυμουνται μεθαυριο.

Μπορείς να πεις ποιοι ακριβώς το κάνουν αυτό? Ονομαστικά βέβαια αφού μας ξέρεις όλους τόσο καλά και θες να μας βάλεις σε ένα καζάνι!!!

ειναι μοδα ομως βλεπεις εδω οι οικολογοι και οι διακαστες του πληκτρολογιου. η φαση ειναι οτι το 90% δεν εχουν καταλυτη, αλλοι τοσοι δεν κανουν ανακυκλωση, αλλοι τοσοι δεν μαζευουν τα σκουπιδια απο τις ακτες και δεν αγοραζουν υβριδικο αυτοκινητο, αλλα ολοι αυτοι ειναι ετοιμοι να σκωτωσουν τον κυνηγο ή τον βοσκο

Αφού λοιπόν μας θεωρείς οικολόγους και δικαστές του πληκτρολογίου, μη μας μιλάς! Μη μας κάνεις παρέα! Και αν σου την σπάει ο τρόπος που ζούμε να διαβάζεις μόνο τα τεχνικά και τις αγγελίες! Κι αν πέσει το μάτι σου σε κάτι άλλο μην απαντήαεις γιατί τότε όλοι εμείς θα σε δικάσουμε από το πληκτρολόγιό μας, πετόντας εκείνη ακριβώς την στιγμή το πλαστικό μπουκάλι στη θάλασσα!!!!

δεν κοιτατε τους συνανθρωπους σας πρωτα που δυο το μεσημερι βιαζουν 13 χρονο σε πλατεια και ολοι κανανε την παπια

Κι εγώ την πάπια έκανα αλλά επειδή είναι και εποχή κυνηγιού κρύφτικα στους θάμνους!!!! Για τα υπόλοιπα 10.864.947 (το νούμερο είναι τυχαίο, δεν ξέρω με ακρίβεια πόσοι είμαστε) δεν ξέρω! Μπορεί εκείνη την ώρα να έκαναν άλλα ζώα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Σε υπολογιστή μπροστά είσαι ρίξε μια έρευνα στο google.
    Να σε προειδοποιήσω μόνο οτι η αρρώστια μερικών ανθρώπων ξεπερνάει τα όρια για να μην σοκαριστής, εγώ είμαι πίσω απο firewall και δεν μπορώ να βάλω link.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ για τους κυνηγούς.

Απλά θα σου πω ότι είναι εντελώς διαφορετικό να βλέπεις φωτό στην οθόνη σου από τόξα κυνήγι με τέτοια κλπ κλπ από το να είσαι μόνος σου στο βουνό και να κυνηγάς ένα ζώο.... Ειδικά όταν αυτό όταν το προκαλέσεις μπορεί να σου δώσει τα άντερά σου στο χέρι (στην περίπτωση του κάπρου)...

Re: οικολογοι my ass ,,,,u know!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    καηκανε ολα τα ζωα στην αθηνα περυση τι λεμε τωρα ! για εκτασεισ κτλ...... οι ιδιοι οι αθηναιοι που κρηνουν πανε και αγωραζουν εκει οικοπεδα......και στο κατω κατω κηταξτε εκει κατω τα δικα σας , μαλλων πρωστατευστε τα δικα σας δαση και εμεις τα δικα μας και θα δουμε σε λιγα χρονια πιος θα εχει δασος!

Τι θα πει τα δικά σας και τα δικά μας??????

Δηλαδή εκεί που είσαι εσύ δεν είναι Ελλάδα? Δεν μπορώ να έρθω??? Εδώ που είμαι εγώ δεν είναι Ελλάδα???? Δεν μπορείς να έρθεις????? Αν πάρει φωτιά εκεί, δεν θα έρθουν πυροσβέστες από δω, για να βοηθήσουν εκεί και το αντίστροφο????

Ξέρεις ποιός θα έχει δάσος???? Εμείς! Κι όταν λέω εμείς, εννοώ τους Έλληνες! Όλοι εμείς! Ακόμα και ένα δάσος να μείνει (χτύπα ξύλο) σε όλο τον ελλαδικό χώρο, θα είναι δικό μας! Όλων των Ελλήνων!

Το δικό σας, και το δικό μας!!!

Ακούς εκεί.....................

Re: Re: οικολογοι my ass ,,,,u know!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Τι θα πει τα δικά σας και τα δικά μας??????

....

Θα πει ότι όσοι ζούνε σε πόλη που το μόνο πράσινο που έχει είναι οι ακακίες κι οι νερατζιές, τότε καλά θα κάνουν όταν μιλάνε σε ανθρώπους που περνάνε την ζωή τους στην δύσκολη ζωή του βουνού ή του κάμπου να προσέχουν τι λένε και πως το λένε.

Κι αναφέρομαι στους κυρίους πιο πάνω που μιλάνε για τους κτηνοτρόφους λες και έχουν και την παραμικρή ιδέα το πως περνάει την μέρα του και την ζωή του ένας τσοπάνης αλλά το πάσχα διαμαρτύρονται για την τιμή στο αρνάκι....

Ουαί υμίν....

Re: Re: Re: οικολογοι my ass ,,,,u know!

Θα πει ότι όσοι ζούνε σε πόλη που το μόνο πράσινο που έχει είναι οι ακακίες κι οι νερατζιές, τότε καλά θα κάνουν όταν μιλάνε σε ανθρώπους που περνάνε την ζωή τους στην δύσκολη ζωή του βουνού ή του κάμπου να προσέχουν τι λένε και πως το λένε.

Κι αναφέρομαι στους κυρίους πιο πάνω που μιλάνε για τους κτηνοτρόφους λες και έχουν και την παραμικρή ιδέα το πως περνάει την μέρα του και την ζωή του ένας τσοπάνης αλλά το πάσχα διαμαρτύρονται για την τιμή στο αρνάκι....

Ουαί υμίν....

Μιλάγαμε για δάση, όχι για στάνες!!!!

Re: Re: Re: Re: οικολογοι my ass ,,,,u know!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Μιλάγαμε για δάση, όχι για στάνες!!!!

Νόμιζα ότι μιλάγαμε για αρκούδες.....

Παρόμοια θέματα

1. Αρκουδα - Λαγος : Χ2
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 15:35
  2. Δημόσιο ευχαριστώ στη γιαγιά αρκούδα
    από antares στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 12:26
  3. Προσ Γιαγια Αρκουδα ..........
    από kostom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12