:a57:Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
ela re apsarwte esi!!!!!! vgalmene!!!!!!!!! kala e... prepei na eisai apo tous megaliterous edw mesa esi!!!! pairneis vraveio!!!!!!!!!!!!!! koita to to talento s... min to afiseis etsi k paei xameno!!!! hahahaha ante oust re!!!!!!!!! ante oust!!!!:a24: :a31: :a1:
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
ρε παιδια γιατι δηλαδη πρεπει να τσακωνομαστε συνεσεια???????? ο καθενας εδω μεσα εχει την δικη του προσωπικοτητα,την δικη του βουληση και την δικη του αποψη η' γνωμη για καθε θεμα και συζητηση.επειδη δεν συμφονουμε σε κατι δεν χρειαζετε να τσακονομαστε και να την λεμε ο ενας στον αλλον. μην ξεσπαει εμφυλιος πολεμος αναμεσα σε μηχανοβιους.....να πουμε και να ακουσουμε γνωμες και αποψεις. οχι βρισιες και τσακομους..!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για κοίτα καλά ποιος βρίζει εδώ μέσα.... Ο Λευτεράκης, ο φίλος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
...οχι βρισιες...![]()
![]()
![]()
εμενα με λενε γιαννη οχι λευτερη...αν θες να βρισεις να πας σε γηπεδο...οχι εδω! εγω ποτε δεν σε εβρισα ουτε και κανεναν αλλον.και στο κατω κατω αν δεν θελετε να σας βριζει να απαντατε στις ερωτησεις του καθενος χωρις να τον προσβαλετε και να τον κοροιδευετε . εχω ακουσει πολλα μονο και μονο επειδη ρωτησα για R1. φιλε ειστε πολυ προκλυτικοι και σχολιαζετε πολλα χωρις να εχετε δικαιωμα. δεν κοροιδεψα ποτε κανεναν σας επειδη ειμαι 20 χρονων και σας σεβομαι....σεβαστειτε λιγο και εσεις εμας. εγω προσωπικα χωρις να κοροιδεψω και να την μπω σε καποιον,επειδη απλα ρωτησα για μηχανη ,κοροιδευατε. ο ξαδελφος μου ειναι 14 χρονων και ξερει να οδηγει καλητερα απο ολους μας εδω μεσα...απο τα 7 του οδιηγει σε πιστες κτμ και aprilia 50,80,120,180cc.....δεν παιζει ρολο η ηλικια τοσο , οσο η εμπειρια....και ο valendino rossi αν το θετεις ετσι...στα 13 ηταν πρωταθλητης νεων και στα 16 του παγκοσμιος πρωταθλητης . και οσο για τα ατυχηματα.....χτες πεθανε απο τροχεο στην πολη του ο οδηγος της kawasaki ss . δεν ηξερε να οδηγει ο οδηγος της kawasaki?????????????????????? η' απλα δεν ειχε το καντιλακι του λαδακι?? φιλε ειναι να μην σου τυχει... εχω γνωστο που επεσε στην εθνικη με 270km και λογω τυχης και εξοπλισμου επαθε 2 εγκαυματα στα δακτυλα....και περυσι ο καλητερος μου φιλος πεθανε επειδη καθοτανε στο φαναρι που ηταν κοκκινο και επεσε ενας μεθησμενος πανω του...αν δεν εχεις καταλαβει τι σημενει 2 τροχοι και οτι η μηχανη ειναι μια γκομενα η οποια σε πουλαει ...τοτε μην παρεις μηχανη. παρε αμαξι....και κατι αλλο για να λυθει ηα απορρια σας ..εχω πεσει πολλες φορες και εχς παι και στο νοσοκομειο οπως και ολοι οι μηχανοβιοι. στο κατω κατω αν δεν πεσεις δεν μαθενεις δυστηχως...το λενε ολοι.οκ ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μίλησα για σένα αλλα για τον Lefterissss
file elle den 3erw ti exeis mazi m.. alla egw evrisa gt m thn mpainate oloi edw mesa.. xwris logo... den exw kati prosopika mazi sou.. den se 3erw kan..!! apla rwtaw kapoia pragmata gia th mhxanh p prokeitai na parw.. tha dwsw 10.000 gia authn... tespa.. oti egine egine!!!den exw kati me kanenan sas edw mesa!!! apla otan m th lete toso agria 20 atoma ti perimeneis?? den eipate apla apopseis.. alla m thn mpikate asxima.. k an diavaseis to foroum apo thn arxh tha deis oti einai logiko!! k exeis kratisei oti evrisa prwtos!!! mwra eimaste dld??? eseis ola auta p m legate den ta vlepeis san vrisies ...? tespa...
R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...
sto katw katw... exoume thn idia trela gia na eimaste se auto to foroum!!!!! tespa!!! PEACE
![]()
R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...
Πολυ γουσταρο οταν τελειωνει ετσι ωραια ο τζερτζελες.![]()
Ειστε ολοι μαγκες!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γουότερ εντ σαλτ..
Άντε κι από εμένα!![]()
![]()
![]()
![]()
paidia r6...........kai vevaia einai apolito to palikari edw patisa gsxr 750 se ekiniseis!!se eutheia de xerw to thema einai poios adexei na paei sta 290 kai gia poso apo ekei kai pera!!
ΩΡΑΙΑ .... προσεχε μονο μη σε προλαβει αυτος.....αντεχει να σε περιμενει στα 290 ΟΣΟ θελεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από ro-al-exi yamah
paidia r6...........kai vevaia einai apolito to palikari edw patisa gsxr 750 se ekiniseis!!se eutheia de xerw to thema einai poios adexei na paei sta 290 kai gia poso apo ekei kai pera!!![]()
:a24: :a24: :a24: :a24: :a24:
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam