Κάποιος προνοητικός κύριος, δανείστηκε μηχανάκι με λάστιχο που είχε ελάχιστα ψωμιά ακόμη..
Για τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες για το πώς να πείσεις έναν Καλαματιανό να σου φορέσει λάστιχο στην ζάντα που εσύ ο ίδιος (ή μάλλον ο bikerted) έχει καθίσει βραδιάτικα στο ημίφως και έχει παιδευτεί για να βγάλει, ίσως να πρέπει να ανοιχτεί άλλο thread
![]()
I consume therefore I exist
Πίσω κι εγώ εδω κι αρκετή ώρα...
Ένα πολύ γεμάτο διήμερο όπως αρμόζει σε μια ΠΣΚ, έστω και αν πλέον διαβρώνεται απο το σύστημα και αστικοποιείται (εθνική οδός κι έτσ...)
Τελευταία νέα: Η xrlantz στα goody's Μεγάρων περιμένει τους αργούς![]()
Είχαμε διάφορα απρόοπτα αλλα όχι τίποτα σοβαρό![]()
Λεπτομερειες οι παθόντες...
Προς το παρόν, ας υψώσουμε τα χέρια εις δέησιν, αναφωνόντας:
Ζήτω ο Μοναχός Παπουλάκος!
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
βοήθειά μας...
μακράν από τα καλύτερα...![]()
γης μαδιαμ...
Όλα καλά όλα ανθηρά....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Back home κι εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απ' τις πιο ................ βόλτες
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
I'm back!
![]()
Άντε και στην επόμενη...
![]()
αυτη τη στιγμή δεν υπάρχουν λόγια .... ανεπανάληπτο σαββατοκύριακο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
ωραίο φόντο...
(παντού υπάρχει ενα ντακαράκι...)
![]()
γης μαδιαμ...
Όλοι πίσω. Παιδιά ευχαριστώ για την παρέα.
Το "περάσαμε όμορφα" είναι πολύ μπανάλ για να περιγράψει το μήκος, το πλάτος και το βάθος της μοτοσυκλετιστικής παράνοιας αυτής της βόλτας (και είχε πολύ και απ' τα τρία---συν τέσσερις-πέντε ακόμη σουρεαλιστικές διαστάσεις).
Με άλλα λόγια: Η βόλτα αυτή έχει τόσο ψωμί που δεν ξέρω από που ν' αρχίσω.
Χρήσιμα συμπεράσματα αύριο, αν καταφέρω και βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη...
Quiz σε ρόλο τρέιλερ:
Με ποιο επιφανές μέλος του φόρουμ αν πας βόλτα πρέπει να είσαι απολύτως προετοιμασμένος και να θεωρείς απολύτως φυσιολογικό ότι θα:
(α) Αλλάξεις στρόφαλο σε μπούσα, Σάββατο βράδυ, στο άνω Κορακοχώρι Τραχανοπλαγιάς
(β) Ο οποίος στρόφαλος έχει κανονιστεί να καταφθάσει στο χωριό με το φορτηγάκι της Δέλτα (μαζί με τα γάλατα για το περίπτερο) κατευθείαν απ´ το Χαμαμάτσου
(γ) Πρέπει να ψήσεις τον πεταλωτή του Χωρίου να κάνει την αλλαγή Σάββατο, κατά τις 11 τη νύχτα, υπό το φώς της γκαζόλαμπας.
Ναι... καλά καταλάβατε!
Άντε και στην επόμενη!
![]()
τι να πρωτοπει κανεις !!!
κι αλλο κι αλλο κι αλλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κι αλλο κι αλλο κι αλλο
![]()
Οι ΠΣΚ βόλτες όπως όλα τα πολύτιμα πράγματα πρέπει να είναι σπάνιες....![]()
Δύο διήμερα και δύο μονοήμερα το χρόνο![]()
Στις ισημερίες και στα ηλιοστάσια![]()
Κατα τα άλλα...
θα το μάθω το μπουρδέλο που θα μου πάει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais