ωραίοΑρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Παιδιά εγώ του άλλαξα τα φλας σε πιο μικρά, τη βάση πινακίδας και τα φώτα πορείας σε bright white light…. αλλά η πιο ωραία αλλαγή που έκανα για μένα είναι ο φωτισμός του καντράν από πορτοκαλί σε μπλε…!!!![]()
![]()
βάλε και φώτος με τα φλας και τη βάση της πινακίδας αν μπορείς φίλος
τα led τα άλλαξες μόνος ή το πήγες κάπου?
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ωραίο![]()
![]()
βάλε και φώτος με τα φλας και τη βάση της πινακίδας αν μπορείς φίλος
τα led τα άλλαξες μόνος ή το πήγες κάπου?
Φίλε θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα…
Τα led μπορείς να τα βάλεις και μόνος αλλά είναι πολύ λεπτοδουλειά…. Εγώ τα έβαλα μαζί με ένα φίλο σε εργαστήριο ηλεκτρονικής.
δεν σκοπεύω να τα βάλω απλά ρώτησα από περιέργεια και μόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Φίλε θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα…
Τα led μπορείς να τα βάλεις και μόνος αλλά είναι πολύ λεπτοδουλειά…. Εγώ τα έβαλα μαζί με ένα φίλο σε εργαστήριο ηλεκτρονικής.
μπράβο σας πάντως πάρα πολύ καλή δουλειά με βάση το αποτέλεσμα που βλέπω![]()
![]()
εγώ αγόρασα και έβαλα στο δικό μου το αλουμινένιο διακοσμητικό μπροστά από το ψυγείο και έβαλα επίσης το αλουμινένιο προστατευτικό της yamaha πάνω από την αλυσίδα και εγώ θα το πλύνω πρώτα γιατί είναι στα μαύρα του τα χάλια τώρα και μετά θα ανεβάσω φωτογραφίες να τα δείτε.
Καινούργια εξάτμιση για το XJ6 από την FRESCO ιταλικής κατασκευής…
Full Carbon System…
Μόλις μαζευτούν τα χρήματα, μάλλον θα την κάνω την αμαρτία…
Ήχος..
http://www.youtube.com/watch?v=oleGd3vHhog
![]()
Παιδιά είμαι ακριβώς στα 1.000 χλμ.
Το πάω προφανώς για 1ο σερβις, έτσι;
Είναι κάτι ιδιαίτερο να προσέξω/ζητήσω; Εκτός από λάδια τι άλλο είναι απαραίτητο;
Α, και ποιό λαδάκι να του βάλω;
fonzareli οποιο λαδι και να βαλεις καλο θα ειναι!! παντως εμενα επειδη παω σε αντιπροσωπια μου βαζουν της ROCK OIL!!
Ο κυριως λογος ομως που γραφω ειναι οτι άλλαξα λάστιχα μετα απο 17.000 χλμ (φορουσα τα DUNLOP ROADSMART τα οποια ειχαν γινει επιπεδα μονο ευθεια πηγαιναν) και εβαλα τα METZELER ROADTEC Z6 INTERACT παιδια τα λάστιχα αυτα (εχω κανει 1000 χλμ) ΚΡΑΤΑΝΕ εχω εντυπωσιαστει πραγματικα σαν να πηρα καινουρια μηχανη η αλλαγη κατευθυνσης ειναι πλεον ενα ευχαριστο παιχνιδι και πλεον το μπροστινο ξερεις οτι εκει που το θες εκει θα μεινει!!! Δεν κανω διαφημιση μη παρεξηγηθω, αλλα είναι μια εμπειρια που ηθελα να μοιραστώ.
Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!
καλορίζικα το λάστιχα!
Πόσο κόστος περίπου έχει το πρώτο σερβις των 1000;
Σ' ευχαριστω fonzareli!!
Το πρωτο σερβις ειναι μονο το κοστος του λαδιου (3 lt με περιπου 12 ευρω το λιτρο, αναλογως του λαδιου) και το φιλτρο λαδιου 8 με 9 ευρω... αν βαλεις κ λιγο την εργασια του με ενα 50αρικο εισαι οκ!!!
Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω την DIVERSION F.
Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα για να δω από κοντά τη μηχανή; Το ιδανικό θα ήταν να έχει όλα τα χρώματα απο το συγκεκριμένο μονέλο.
Τέλος, μήπως γνωρίζει κανείς μαγαζί (Αθήνα-Θεσσαλονική) που να κάνει εισαγωγές YAMAHA (για καλύτερη τιμή!); Ευχαριστώ
9. NOOK. XJ6 White naked/oxi ABSΑρχικά δημιουργήθηκε από zevlakof
1. fonzareli black naked ABS
2. giovani64. κοκκινο με ρουχαλακια (diversion) ανευ ABS
3. mchris. XJ6 Diversion χωρίς ABS.
4. ilion10. XJ6 Diversion ABS Graphite
5. Panagis83. XJ6 gimnouli aspro xoris abs
6. Mokilock. XJ6 aspro naked ABS
7. CIRUS XJ6 Diversion ABS Lava Red
8.zevlakof. xj6 black naked.
πωπω ρε παιδια ουτε 10 δεν ειμαστε τελικα. πως νομιζα οτι ημασταν παραπανω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από NOOK
9. NOOK. XJ6 White naked/oxi ABS
που ειναι οι υπολοιποι? αρκετα βλεπω στο δρομο.
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
απο ενα στατιστικο που διάβασα σε περιοδικο λενε οτι εχουν πουληθει γυρω στα 200 xj6 .. τους 12 τους ξερουμε σιγουρα που ειναι αραγε οι αλλοι 188!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
12. RENAULT. xj6 divertion lava red ABS[/B][/QUOTE]
τελικα ρε παιδια καλα νομιζα οτι ειμαστε πανω απο 10. τωρα γιναμε μαλλον 13![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Προσθεστε και εμενα πριν 1 εβδομαδα το απεκτησα και εγω.
Ρε παιδιά πάντα μπερδεύομαι…
Το πρώτο service είναι στα 1000χλμ.
Το δεύτερο είναι στις 3000χλμ. ή μετά από 3000χλμ. δηλ. στις 4000χλμ. ??