Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν αγνοησες εσυ τον κοκ.ο αλλος αγνοησε τον κοκ εσυ απλα εισαι μαλακας.
ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!
ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!
ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν αγνοησες εσυ τον κοκ.ο αλλος αγνοησε τον κοκ εσυ απλα εισαι μαλακας.
ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!
ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!
ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!
Τι είπε ρε πάλι ο άνθρωπας!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
προφανώς και ε΄συ στις διασταυρώσεις όταν βλέπεις ένα όχημα να ξεκινάει απο Πάτρα και εσύ είσαι Σαλαμίνα περιμένεις να περάσει για να βγεις απο διασταύρωση γιατι σεβεσαι την προτεραιότητα του...
συμφωνούμε πάντως.....ρε τι λέμε....![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ τελικά ΟΛΟΙ εδω κατάλαβαμε ότι οι περισσότεροι ΑΝ βλέπετε φως σε μέγεθος μύγας στο βάθος και είστε σε διασταύρωση ΔΕΝ βγαίνετε....μάλιστα![]()
![]()
Αναφορικά με το υστερόγραφο σου, εδώ δεν λέμε τι κάνουμε εμείς, αλλά τι λέει ο ΚΟΚ.
Σαφώς και δεν το κάνω, είπε κανείς το αντίθετο?
Είπε κανείς ότι το κάνει???
Ο ΚΟΚ, το απαγορεύει. Τόσο δυσνόητο είναι δλδ??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Oxι "α, μπραβο"!
Γιατι άλλο αν ο δικηγορος ειναι γατα
ή αν η ασφαλιστικη σε πιασει μλκα!
Το πιασες?
![]()
προφανώς και στι ς δυο περιπτώσεις υπήρχαν δικηγόροι (δεν γίνεται και διαφορετικά)
αρα να σε πιάσει η ασφαλιστική μλκα δεν γίνεται....
ίσως είναι θέμα δικαστικού
το πιασες?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ωραία φάση.
Έχουμε λοιπόν ανθρώπους που ελέγχουν στα 500 μέτρα πριν βγουν στον δρόμο. Είσαι δηλαδή στην Πέτρου Ράλλη και για να διασχίσεις την Πειραιώς ελέγχεις μέχρι την Χαμοστέρνας μη τυχόν και σκάσει ο κάγκουρας (μπορεί και εγώ) με 200.
Έχουμε ανθρώπους που θεωρούν ότι μπορούν να κρίνουν την αντίληψη ενός ανθρώπου από τη μη ικανότητά τους να παρατηρήσουν ότι οι μηχανές γενικώς.... τρέχουν.
Εχουμε ανθρώπους που θεωρούν ότι ο τύπος που έσωσε τη στούκα δεν είναι μάγκας, επειδή αν ήταν δεν θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση.
Άλλος δεν γνωρίζει τον κοκ.
Άλλος κοροϊδεύει αυτόν που δεν γνωρίζει τον κοκ, αλλά ο ίδιος (τυχαίο πρόσωπο) κάνει κάθε μέρα 40-50 παραβάσεις του, από το σπίτι στη δουλειά.
Τη γνώμη μου για το βίντεο την είπα πριν 3-4 μέρες. Δυστυχώς σήμερα διάβασα όλα τα υπόλοιπα μηνύματα και το μόνο που είδα είναι αντιπαράθεση μεταξύ 2 πλευρών.
2-3 φωνές εξαίρεση στον κανόνα.
Το κακό είναι ότι διαβάζουν και νέοι άνθρωποι το φορουμ με το μυαλό ακόμα αραιό.
Αν αντί η μηχανή να έπεφτε στο ΙΧ (που όντως έκανε μαλακί@) έπεφτε σε ένα άλλο διερχόμενο μηχανάκι και τον σκότωνε θα εξακολουθούσατε να ψάχνετε εάν έφταιγε το ιχ ή ο οδηγός της μοτό? Θα είχε τόση σημασία πιστεύετε για τους συμμετέχοντες στο ατύχημα? Μόνο τις κωλοασφαλιστικές θα ενδιέφερε και τους μπατσοδικηγόρους.
ΔΕΝ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει καν σαν συζήτηση. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στο ελλαδιστάν περίπου 3.000 την ημέρα.
Πρέπει να δίνουμε το μήνυμα της διαρκούς επαγρύπνησης στο τιμόνι, το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης (όχι απαραίτητα της αργής), το μήνυμα της αλληλεγγύης προς τους άλλους μοτοσυκλετιστές. Αντ'αυτού βλέπω μόνο δίψα για αντιπαράθεση.
Λιγοστεύουν οι ρομαντικοί. Μόνο άλογα, ροπή, φρένα, κόντρα, μαλακία, τσαμπουκάς, άντε και κανένα άναμμα της μεγάλης σκάλας στο αντίθετα κινούμενο μηχανάκι, και αυτό μόνο πάνω από 600 κυβικά με τριβάλιτσο.
Καλά χιλιόμετρα ...
αν διαβασεις καλα τα ποστακια που εχω βαλει θα δεις οτι ΟΧΙ δεν κανω αυτο που λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
προφανώς και ε΄συ στις διασταυρώσεις όταν βλέπεις ένα όχημα να ξεκινάει απο Πάτρα και εσύ είσαι Σαλαμίνα περιμένεις να περάσει για να βγεις απο διασταύρωση γιατι σεβεσαι την προτεραιότητα του...
συμφωνούμε πάντως.....ρε τι λέμε....![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ τελικά ΟΛΟΙ εδω κατάλαβαμε ότι οι περισσότεροι ΑΝ βλέπετε φως σε μέγεθος μύγας στο βάθος και είστε σε διασταύρωση ΔΕΝ βγαίνετε....μάλιστα![]()
![]()
αλλη μια γιατι μαλλον υπαρχει προβλημα κατανοησης περα απο αντιληψης...:
αν ειμαι σε stop και βλεπω να ερχεται ενα οχημα ΑΞΙΟΛΟΓΩ την γ@μημενη ταχυτητα του και κρινω αναλογως. αν παει μαλλια κουβαρια, καθομαι στα αυγα μου. αν παει σιγα, βγαινω.
φυσικα ολα εχουν να κανουν και με την αποσταση που βρισκεται. γι'αυτο και το ΠΑΡΑΤΗΡΩ και βλεπω ποσα μετρα περιπου διανυει το δευτερολεπτο.
στις μηχανες ειμαι 10 φορες πιο ψυλιασμενος λογω της επιταχυνσης τους (δλδ οταν εγω την βλεπω και ερχεται μπορει να πηγαινει με 50 και σε 2'' να εχει 130)
αν ειναι στην Πατρα και εγω Σαλαμινα, με οσα και να πηγαινει, νομιζω οτι προλαβαινω να βγω.![]()
απλα δεν παλευεστε....
![]()
ντιμακο ...επειδη ως εχεις αποδειξει και εσυ ,εισαι πολυ ψαρακας ακομα στο τιμονι ...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!ΜΠΟΥ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧ!!!
ξερεις εσυ ...
καλο θα ειναι να μην γελας με τις μαλακιες των αλλων ... αλλα να μαθαινεις ... και ας ειναι απο σπορο ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PROzacRIDER
να είστε καλά παιδιά διαβάζω από τις 9 το πρωί και πέρασε η μέρα στην δουλειά εύκολα.![]()
Τώρα ως προς το θέμα τόσα είπατε να πω και εγώ την γνώμη μου,
Στο πρώτο περιστατικό έχω υπάρξει στην θέση του μοτοσυκλετιστή πολλές φορές και τον καταλαβαίνω που από φόβο θανάτου έδειξε ένα κωλοδάχτυλο, επίσης τον καταλαβαίνω που όταν ο παραλίγο φονιάς του ανταπέδωσε,θόλωσε και έκανε τζέρτζελο. Ο κουτάκιας εκκινητής αυτού του τόπικ να μην κάνει ούτε κωλοδάχτυλο αν δεν είναι έτοιμος να το υπερασπιστεί μετά, ρίχνει το επίπεδο και μετά θέλει να το σώσει λόγω παιδιών και μανταμίτσας? Όσο για τις οδηγικές του ικανότητες κρίνεται ανεπαρκής αλλά έχει συμβεί σε όλους μας και εκεί η συγνώμη θα των δικαίωνε αλλα αυτός ανταπέδωσε!
Στο δεύτερο περιστατικό είμαι με τον Τρούπερ 100% σε όλες τις σελίδες και όταν τον κουράσατε και άρχισε τα γελάκια και τις ειρωνίες και εκεί μαζί του (χωρίς να έχω ιδέα ποιος ή τι είναι)
Το ΣΤΟΠ επιβάλλει να μην βγεις αν υπάρχει άλλο όχημα. Αν βγεις και το άλλο όχημα πέσει πάνω σου από πίσω από πλάγια απο οπουδήποτε και υπάρχουν μάρτυρες ότι βγήκες από ΣΤΟΠ και δεν ήσουν στον δρόμο προπορευόμενος θα σε γαμήσουν...και αφού σε γαμήσουν αν ο μοτοσυκλετιστής με κάποιο τρόπο αποδειχτεί ότι πήγαινε αρχικά με 240 θα αντιμετωπίσει και αυτός τις κυρώσεις του νόμου για την υπέρβαση ταχύτητας σαν να μην έγινε καν ατύχημα. Ο νόμος πρέπει να είναι απόλυτος και να εφαρμόζεται απόλυτα...
υ.γ οποιοσδήποτε από εμάς βγαίνει από στοπ έχοντας υπολογίσει ταχύτητες κτλ κτλ και θεωρόντας ότι προλαβαίνει να ξέρει ότι αν δεν προλάβει, φταίει.
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ντιμακο ...επειδη ως εχεις αποδειξει και εσυ ,εισαι πολυ ψαρακας ακομα στο τιμονι ...:smilea:
ξερεις εσυ ...
καλο θα ειναι να μην γελας με τις μαλακιες των αλλων ... αλλα να μαθαινεις ... και ας ειναι απο σπορο ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πως τολμας???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επειδή είναι πολλά για να τα διαβάσω όλα
στο βίντεο τα δεδομένα είναι ότι περίπου 4-5 κολώνες πριν τη διασταύρωση και ενώ το αυτοκίνητο είναι διαγώνια και έχει λίγο μπει στην απέναντι λωρίδα η μηχανή πάει με 162 όταν το αμάξι φτάνει στο κενό της διακεκομένης και πριν μπει στο ρεύμα της μηχανής η μηχανή έχει 64
με λίγα λόγια μπορεί η μηχανή να έτρεχε αλλά προφανώς ο οδηγός της είχε το νου του και φρόντισε να προφυλαχτεί από αυτο ακριβώς που συναίβει ένα αμάξι που πετάχτηκε χωρις να ελέγξει σωστά διότι το αμάξι άρχισε να περνάει μόλις πέρασε ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και ενώ ακόμα αυτό βρισκόταν σε σημείο που του έκοβε την ορατότητα από απέναντι
και με 120 να πήγαινε η μηχανή πάλι θα έβγαινε το αμάξι
και μετά όταν κατάλαβε ότι έρχεται μηχανή (ή άλλο όχημα ποιος ξέρει τι κατάλαβε) τα χασε κι άρχισε τα φρένα και τα τσαλιμάκια
η ουσία είναι ότι δεν έλεγξε σωστά γιατί κανείς (ίσως) δεν του το μαθε και πάντα θα ελέγχει λάθος
πόσοι πχ παίρνουν τις αριστερές στροφές ανοιχτά και περί το κέντρο και πόσοι πραγματικά έχουν συνηδητοποιήσει το γιατί πρέπει να τις παίρνεις έτσι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
...
εγω παλι θα ηθελα να ξερα, ποσοι εδω μεσα οδηγανε αυτοκινητα που οι περισσοτεροι βριζουν και κατηγορουν...
Εγω,εγω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω παλι θα ηθελα να ξερα, ποσοι εδω μεσα οδηγανε αυτοκινητα που οι περισσοτεροι βριζουν και κατηγορουν...
![]()
Και τα γουσταρω με 1000...μη σου πω και περισσοτερο απο τις moto.
Ρε Πανο εχω εναν πονοκεφαλο μ αυτο το θεμα απο χτες.Οδηγαω και αυτοκινητα και μηχανες.Στο παρελθον εχω οδηγησει και επαγγελματικα.Αλλη ειναι η ευχαριστηση που σου δινει το καθενα οχημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Βριζω τον ανιδεο οδηγο ειτε καβαλαει μηχανη ειτε αυτοκινητο.Υπαρχει ΕΝΑΣ σωστος τροπος για να οδηγας.Να ΣΕΒΕΣΑΙ το δρομο,το οχημα σου και τους γυρω σου,ειτε πεζους ειτε εποχουμενους.
ΓΚΕΚΕ?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[B]αν διαβασεις καλα τα ποστακια που εχω βαλει θα δεις οτι ΟΧΙ δεν κανω αυτο που λες.
αλλη μια γιατι μαλλον υπαρχει προβλημα κατανοησης περα απο αντιληψης...:
αν ειμαι σε stop και βλεπω να ερχεται ενα οχημα ΑΞΙΟΛΟΓΩ την γ@μημενη ταχυτητα του και κρινω αναλογως. αν παει μαλλια κουβαρια, καθομαι στα αυγα μου. αν παει σιγα, βγαινω.
φυσικα ολα εχουν να κανουν και με την αποσταση που βρισκεται. γι'αυτο και το ΠΑΡΑΤΗΡΩ και βλεπω ποσα μετρα περιπου διανυει το δευτερολεπτο.
στις μηχανες ειμαι 10 φορες πιο ψυλιασμενος λογω της επιταχυνσης τους (δλδ οταν εγω την βλεπω και ερχεται μπορει να πηγαινει με 50 και σε 2'' να εχει 130)
πηρα μερος στη αρχη της κουβεντας και ειπα τη αποψη μου
οδηγω απο τα 16 μου (με διπλωμα) μηχανακι , μετα αυτοκινητο εως και φορτηγο.
τωρα ειμαι 42.....
πριν ενα μηνα πηρα μια μηχανη που παει περισοτερο απο τα 100 (240 για τη ακριβεια) που πηγενε η πρωην μου.
τωρα ειδα το ρυθμο της επιταχυνσης και ποσο ευκολα μαζευει χιλιομετρα μια μηχανη...
εχω οδηγησει με το αυτοκινητο και το φορτηγο χιλιαδες χιλιομετρα, δε εχω εμπλακει ποτε σε ατυχημα και παρολη τη εμπειρια μου στο δρομο η οδηγηση της μηχανης μου εδωσε νεα στανταρ.
που θελω να καταληξω....
νομιζετε οτι ολοι οσοι κυκλοφορουν στο δρομο μπορουν να υπολογισουν το ρυθμο με τον οποιο κινειτε μια μηχανη αν δε εχουν οδηγησει ποτε τους μια;;
κατι ασχετο.......
πωσ κανετε quote και βγαινει με εντονα γραματα και γραμμες;;;;;