:a47:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κι αυτός το ίδιο νόμιζε!
![]()
![]()
![]()
:a47:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κι αυτός το ίδιο νόμιζε!
![]()
![]()
![]()
Παντα εχει...εχουμε σχολη ΤΕΦΑΑ και γινεται ΧΑΜΟΣ.........Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Επανάληψη της διαδρομής για καφέ στα Τρίκαλα και πίσω την Κυριακή!!! Για να την εμπεδώσουμε... Να περάσουμε και από Μπράλο στις καφετέριες...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
Παντα εχει...εχουμε σχολη ΤΕΦΑΑ και γινεται ΧΑΜΟΣ.........
ΤΕΦΑΑ.....ρικι πραγμα δηλαδη......
cu on friday.....
![]()
![]()
![]()
Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??
Angels on the sideline,
Puzzled and amused.
Why did Father give these humans free will?
Now they're all confused.....
Voice of the soul
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Και την ίδια διαδρομη την ξανακανα, και αύριο κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Επανάληψη της διαδρομής για καφέ στα Τρίκαλα και πίσω την Κυριακή!!! Για να την εμπεδώσουμε... Να περάσουμε και από Μπράλο στις καφετέριες...
Λοιπόν να το πλύνω το εργαλείο ή θα το ταϊσω πάλι μυγάκια το Σ/Κ ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Eλεος ...πάλι με αμάνικο ήταν ο τρίπερ;![]()
Ρε τι γκέουλας είναι τούτος;;;...![]()
Αυτή τη φορά φόραγε και δερμάτινο παντελόνι!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
όταν σας έλεγα για ποτάκι το σάββατο το βράδυ στην ασλκηπιού, δε θέλατε .... φάτε καλαμπάκα τώρα ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από cheos13
υγ : κατι πρεπει να γινει με την πασαρελα εκει .....![]()
και εγω τους ειπα να ερθουνε αλλα λενε τετοια ωρα...κανεις δεν ηθελε...που ησουν εσυ και δεν σε ειδα ρε pap στην Σ1 ημουν!
αλλα να μου πεις μονο εσενα δεν ειδα 50 ατομα σε 2 ωρες δεν γνωριζεις!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
εσένα δεν ρώτησα, αν γνωρίζεις κάποια άτομα με μπουσα στα τρίκαλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
και εγω τους ειπα να ερθουνε αλλα λενε τετοια ωρα...κανεις δεν ηθελε...που ησουν εσυ και δεν σε ειδα ρε pap στην Σ1 ημουν!
αλλα να μου πεις μονο εσενα δεν ειδα 50 ατομα σε 2 ωρες δεν γνωριζεις!
κάποιο απο τα επομενα σ/κ, θα ανέβω με το μπουσακι βόλτα και θα τα πούμε για ποτάκι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εσένα δεν ρώτησα, αν γνωρίζεις κάποια άτομα με μπουσα στα τρίκαλα?
θα μου κανονίσεις κοντρίτσα? μαθαίνω ότι κυκλοφορούν κάτι πολύ δυνατά στην περιοχή![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Είναι κοντά στην Πύλη Τρικάλων.
Δες εδώ
http://www.panoramio.com/photo/8713487![]()
![]()
ρε εσυ ησουν????δεν μου ειπες nick???
κυκλοφορουν πολυ δυνατα και οχι μονο busa!!!![]()
κατεβα και αν εισαι τυχερος ισως δεις και κανενα απο αυτα![]()
![]()
![]()