Σελίδα 24 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δεν ειδα κανεναν κανει κρυο για εξω
    κι έλεγα πως οι Πειραιώτες δεν μασάνε...

σας βλέπω ρε λαμακισμένα με τα σκουτεράκια που μπαίνετε αντίθετα σε κεντρικούς μονόδρομους και όχι μόνο δεν πηγαίνετε αριστερά και σιγά... αλλά δεξιά μεριά του δρόμου και όπως σας καυλώσει. πότε θα φάτε καμιά κλωτσιά να πέσετε στα παρκαρισμένα μπας και μάθετε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ε τι γραφεις τοτε ρε χαμενε ''δε με ειδες εγκαιρως'' ?
    Δε με είδε εγκαίρως και άλλαξε λωρίδα... Με είδε διπλα του, έκανα και δεξιά, σταματησε, πέρασα...

(πολύ οριακά θα έλεγα )

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε με είδε εγκαίρως και άλλαξε λωρίδα... Με είδε διπλα του, έκανα και δεξιά, σταματησε, πέρασα...

(πολύ οριακά θα έλεγα )

εμ πες το ολο...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Σε ειδα να οδηγας με ενα χερι στο mega scooter και στο αλλο να κρατας την φραπεδαρα ενω χιονιζει.. !!

Μα πόσο αρχοντας εισαι !!!

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    σε ειδα θαμνε μες στη μεση του δρομου κ ευτυχως προλαβα να σε αποφυγω αλλα δεν πειραζει γιατι ....με ειδα με το χαμογελο μεχρι τα αυτια μετα τη γαματη βολτα με τα ολοφρεσκα,ολοκαινουργια κ λαχταριστα βτ-003.

ρε φιλαράκο με το λευκό xmax, σήμερα το πρωί ανεβαίνοντας απο το praktiker στην αργυρούπολη, αφού έτρεμε το κεφάλι σου απ'το κρύο σαν να έχεις parkinson, γιατί δεν φόραγες το κρανάκι σου?
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
    ρε φιλαράκο με το λευκό xmax, σήμερα το πρωί ανεβαίνοντας απο το praktiker στην αργυρούπολη, αφού έτρεμε το κεφάλι σου απ'το κρύο σαν να έχεις parkinson, γιατί δεν φόραγες το κρανάκι σου?

να φορέσει κράνος???? γιατί τον προσβάλεις έτσι ρε φιλαράκο τι σου έκανε?

ρε παιδιά, αν τον βλέπατε...ήταν για λύπηση έτσι που έτρεμε, τα μάτια μισόκλειστα απο τον αέρα και προσπαθούσε να μαζευτεί πίσω απο την ζελατίνα του scooter για απάγγιο.
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
    γιατι,μηπως εχει;

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα να μου χώνεσαι μπροστά ρε παπάρα με το (τι άλλο....) μπέβερλι.... έπρεπε να μείνω στην πορεία μου και να πέσεις πίσω από το μπροστινό αυτοκίνητο ή να κατέβω να σε αρχίσω στις φάπες στο φανάρι... αλλά δεν είχα όρεξη πρωινιάτικα. μαλάκες όλοι με τα μπέβερλι από το γεγονός ότι φοράτε ακόμα τα καλοκαιρινά κράνη των 30 ευρό φαίνεται τι κωλόζωα είστε.

Σε είδα να έρχεσαι από το απέναντι φανάρι...Στη φυλής, πριν την αττική... Σε έβλεπα που προσπαθούσες να βάλεις πρωτη-δευτέρα με το ένα χέρι και με να μιλάς στο κινητό... Σε παρατηρούσα και με παρατήρησες..

Αλλά μου 'ριξες και ένα χαμόγελο....!!

Χαλαλι σου κοπελιά!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Σε είδα να έρχεσαι από το απέναντι φανάρι...Στη φυλής, πριν την αττική... Σε έβλεπα που προσπαθούσες να βάλεις πρωτη-δευτέρα με το ένα χέρι και με να μιλάς στο κινητό... Σε παρατηρούσα και με παρατήρησες..

Αλλά μου 'ριξες και ένα χαμόγελο....!!

Χαλαλι σου κοπελιά!!!

Πως μας λιώνουν με ένα χαμόγελο ρε πτμ
    Travel, Grow, Share

Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    Πως μας λιώνουν με ένα χαμόγελο ρε πτμ
    Γ@μησε τα!
    money cant buy me love !!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Σε έβλεπα που προσπαθούσες να περάσεις κάθετα με το παπί -και το κουτί πίσω- ανάμεσα από δύο αμάξια, έκοψα και σου κόρναρα.
    Δεν γύρισες καν να με κοιτάξεις, οπότε αρχίζω να φρενάρω και κολάω παρατεταμένα την κόρνα ενώ ταυτόχρονα ανοίγω αριστερά όσο μπορώ..

ΜΕ ΕΙΔΕΣ αλλά εκείνη την ώρα ανοιγες και τέρμα γκάζι, δεν ξέρω τι σκέφτηκες.

Η μπότα/μαρσπιέ μου, σου βρήκε τον μπροστινό τροχό παρόλο που μάζεψα όσο μπορούσα πόδι, σε έφερε - μηχανάκι και αναβάτη- δυό σβούρες στον αέρα και μετά βρόντηξες κάτω και σκόρπισε το παπί.

Ετυχώς χτύπησες ελαφρώς στον πόδι σου -σε πλάκωσε το παπί- και ευτυχώς ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ εγώ. ΕΥΤΥΧΩΣ για μένα και για σένα.
    (Η αλήθεια είναι ότι ''δεν το κατάλαβε'' καθόλου η μηχανή μου, όλο αυτό που είδα στο ΕΙδωλο)
    Μείον μία μπότα για μένα + ένα χέσιμο για σένα αφού μάλλον δεν είχες χαρτιά και ήσουν αλλοδαπός.
    Δέ λέω από πού ήσουν γιατί ''κάποιοι'' θα πέσουν πάνω μου και τους βαριέμαι...

Μου είπες να μου πληρώσεις τις μπότες έστω, αλλά απλά έφυγα και σου ευχήθηκα καλό μεροκάματο και με προσοχή στο εξής...

@Ποιός ήσουν εσύ με το τουότα που ρώτησες αν είμαι εντάξει...?
    Πρέπει να οδηγούσες το κάρο και φορούσες μοτομπουφαν, διέκρινα φευγαλέα.
    Ευχαριστώ.

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Σε είδα μεσημέρι στη Θησέως, αχέρωχη. όμορφη, ζουμερή... milf με το Tiger αλλά κρανάκι γιατί όχι;
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ