the who... μετά κατανάλωσης φασολάδας ή ανευ;
![]()
Gandalf
the who... μετά κατανάλωσης φασολάδας ή ανευ;
![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
doctor X... λίγο μεγάλο το glok του Dread ρε φίλε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν θα χωράει στην κωλότσεπη..
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
re file meta apo ayto to diamanti pou eipes den exo na po tipota allo.anyway oso gia to pm pes to kai sth mama sou,meta les ego eimai anorimos den boreis na dexteis oute ena kraximo giati xereis oti exeis adiko kai koitas na ta baloseis.ego to mono pou exo na sou po einai oti ayta pou les kai kaneis 8ymizoun ena 8aumasto malakio ths 8alassas onomati soupias. filiaΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ειδικά σκεπτόμενος ο όποιος αστυνομικός βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αμυνθεί για την ζωή του όπως οι δύο στα Εξάρχεια, προσωπικά δεν θα τον κατηγορήσω αν τραβήξει όπλο και πυροβολήσει κάποιον για να τρομάξει τους υπόλοιπους..
Εγώ ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αληθεια σεξ εχεις δοκιμασει να κανεις?
Εσύ θυμάσαι τι είναι;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Α... επιτέλους μετά απο πολύ βρίσιμο και κουβέντες του αέρα κάτι να συζητήσουμε..
Ο άνθρώπος ένστολος ή μη... που βρίσκεται σε άμυνα για την ζωή του , έχει το δικαίωμα του αμύνεσθαι με πυροβόλο όπλο.
Τάδε έφη και ο νόμος που παρέβαλα προηγουμένως και που μάλλον παραμέλησες να διαβάσεις. Ρίξε μια ματιά ακόμα.. και όταν ξεθολώσεις.. έλα να τα πούμε...
Προτίθεμαι να κάνω νέα συζήτηση αν έχεις επιχείρημα να το ακούσω κιόλας..
και άσε τις σουπιές και τα μαλάκια για εκείνους απο πάνω που μας έχουν ταράξει στην φασολάδα...
ρε Cpt και The Who .. βρωμίσαμε...κανά παράθυρο βρε...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
law abiding citizens solution
Ειπα και εγω...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Άσε ρε τον άνθρωπο να θυμηθεί!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ρε Cpt και The Who .. βρωμίσαμε...κανά παράθυρο βρε...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Ηλία,στείλε μου ένα πμ να το πω πρώτος![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είστε αλήτες, βαρζιβουζούκοι, κνώδαλα, ραμολιμέντα με ονειρώξεις μπαμπουίνων και διεστραμένοι αλυκοί πισινοί ερμαφρόδιτων ψιττακών.
Άκου σέξ και φασολάδα... και μόνο στην εικόνα και στους ήχους δεν μου έχει μείνει άντερο λέμε.
Gandalf
εγω υποστηριζω την ιδεα της Πιπιλη(ς)...
ας κανουν καμμια πορεια - διαδηλωση και ας τα σπασουν μια φορα στα Β.Προαστεια ρε γαμοτο!
δηλαδη πολιτες β' κατηγοριας ειμαστε εμεις;
ειναι τοσο πληκτικα εδω...θελουμε και εμεις επανασταση, βαρεθηκαμε τις Cayenne
Που μένεις να περάσω μια βόλτα;..δεν θα είναι τίποτα.. θα σου σπάσω 3-4 παράθυρα στο σπίτι και μετά θα δώσω διεύθυνση και τηλέφωνο σου σε ενα φίλο τζαμά που έχω να βγάλουμε και τίποτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Καλημερα Ελληνεεεεεεεεεεφφφφφφφσσσσσσσσσσςς!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω υποστηριζω την ιδεα της Πιπιλη(ς)...
Εγω μια αλλη απορια εχω, μιας και ετυχε λογω δουλειας να ειμαι παρων στα ψιλοεπεισοδια που
εγιναν στα Χανια στην πλατεια της αγορας σημερα το μεσημερι,ειδα μια παρεα αστυνομικων γυρω
στα 5 ατομα με πολιτικα, οχι ομως ασφαλιτες,αλλα εκαμιτες(τουμπανα δλδ),με παλαιστινιακη
μαντιλα στη μουρη ο ενας,ο αλλος με κουκουλα foul face κι ετσ'...οι υπολοιποι φορουσαν απλα ενα σκουφο στο κεφαλι...και ολοι κρατουσαν κατι καδρονια στα χερια...Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τους ειδα πολυ ψημενους για ραβδες,σε σημειο που οταν αρχισε να ηρεμει καπως η κατασταση αυτοι ξενερωσαν πολυ ασχημα...
Μηπως τελικα μερικοι δεν κοιταζουν απλως να κανουν το 8ωρακι τους και να πανε σπιτι τους, αλλα γουσταρουν και προκαλουν κιολας??
Για τεσσερα χρονια και μετα παλι ΣαΜαρι στη πλατη.Θελουμε πολλα χρονια σαν λαος,τα παιδια μας και αν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα συμφωνούσα εάν δεν είχαν προηγηθεί οι τελευταίες εκλογές, όπου η ΝΔ έχοντας αποτύχει ως κυβέρνηση σε όλους τους τομείς, καταποντίστηκε σε χαμηλό ρεκόρ.
Μπορω να εχω της βωμολοχιες σε πμ. plz![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Καλημερα Ελληνεεεεεεεεεεφφφφφφφσσσσσσσσσσςς!!!!!!!!!!!!!
Εγω μια αλλη απορια εχω, μιας και ετυχε λογω δουλειας να ειμαι παρων στα ψιλοεπεισοδια που
εγιναν στα Χανια στην πλατεια της αγορας σημερα το μεσημερι,ειδα μια παρεα αστυνομικων γυρω
στα 5 ατομα με πολιτικα, οχι ομως ασφαλιτες,αλλα εκαμιτες(τουμπανα δλδ),με παλαιστινιακη
μαντιλα στη μουρη ο ενας,ο αλλος με κουκουλα foul face κι ετσ'...οι υπολοιποι φορουσαν απλα ενα σκουφο στο κεφαλι...και ολοι κρατουσαν κατι καδρονια στα χερια...Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τους ειδα πολυ ψημενους για ραβδες,σε σημειο που οταν αρχισε να ηρεμει καπως η κατασταση αυτοι ξενερωσαν πολυ ασχημα...
Μηπως τελικα μερικοι δεν κοιταζουν απλως να κανουν το 8ωρακι τους και να πανε σπιτι τους, αλλα γουσταρουν και προκαλουν κιολας??
καμια 10ρια ηταν φιλε, υπαρχει και βιντεακι με τα παλικαρια του μεροκαματου!
http://www.youtube.com/watch?v=-YirG...layer_embedded
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
http://pitsirikos.blogspot.com/
Τα θυρανοίξια
Δεν είμαι κοινωνιολόγος ούτε πολιτικός επιστήμονας, οπότε δεν μπορώ να αναλύσω τι ακριβώς συνέβη τον περσινό Δεκέμβριο. Ξέρω, όμως, πως δεν έγινε ποτέ ένας σοβαρός δημόσιος διάλογος για τα γεγονότα του Δεκεμβρίου – βέβαια, εδώ δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για τον εμφύλιο. Νομίζω πως δεν μπορεί να γίνει κανένας ουσιαστικός διάλογος στη χώρα από τη στιγμή που ικανοί και άξιοι επιστήμονες έχασαν την αξιοπιστία τους, επιλέγοντας να γίνουν εξαπτέρυγα βρομερών πολιτικών προσώπων και ανυπόληπτων εκδοτών. Ίσως, ο διάλογος για τα γεγονότα του περσινού Δεκεμβρίου να γίνει από τη γενιά του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Θα πρέπει, βέβαια, να περιμένουμε να τελειώσουν τις σπουδές τους, να βρουν δουλειά κτλ. Η βία του περσινού Δεκεμβρίου δεν με τρόμαξε. Η κρατική βία με τρομάζει πολύ περισσότερο. Έχουμε συνηθίσει την κρατική βία και την κρατική τρομοκρατία και την αποδεχόμαστε. Μερικές φορές μάλιστα την επιβραβεύουμε και την δικαιολογούμε. Και η κρατική βία δεν έχει ούτε μήνα, ούτε χρονιά – είναι …παντός καιρού. Βρίσκω εξαιρετικά αφελή και ανιστόρητη την προσέγγιση «καταδικάζω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται». Μπορείς να την καταδικάζεις όσο θέλεις, αλλά σημασία έχει τι κάνεις για να μην υπάρχει βία. Εμείς δεν κάνουμε απολύτως τίποτα – ο καθένας το τομάρι του, το σπιτάκι του, τα παιδάκια του και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε. Οι απελπισμένοι γίνονται όλο και περισσότεροι και δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ενώ κάποιοι δεν έχουν και τίποτα να κερδίσουν. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτοί οι απελπισμένοι είναι η μόνη μας ελπίδα. Το ταπεινό μου συμπέρασμα είναι πως ο Δεκέμβριος του 2008 ήταν, απλώς, τα θυρανοίξια. Και οι καμπάνες δεν έχουν χτυπήσει ακόμα. Αυτό που ακούτε είναι τα ελικόπτερα και οι σειρήνες των περιπολικών της Αστυνομίας.
http://pitsirikos.blogspot.com/2008/...post_6782.html
Αλλάζουν οι καιροί
Κάποτε οι άνθρωποι σκέφτονταν πως "αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί".
Σήμερα οι άνθρωποι σκέφτονται πως "αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό μου μαγαζί".
Ελλάς Ελλήνων Καταστηματαρχών. Εκτός από τα καταστήματά σας και τα αυτοκίνητά σας, φροντίστε να ασφαλίσετε και τα παιδιά σας. Πού ξέρετε; Μπορεί να γίνετε πλούσιοι μια μέρα.
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
ρε εδω ειναι κουκουλοφοροι αναρχικοι αλητες που σπανε τις περιουσιες του κοσμου που με τοσο κοπο και δανεια εκαναν διπλα στους εργαζομενους μισθωτους αστυνομικουςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
καμια 10ρια ηταν φιλε, υπαρχει και βιντεακι με τα παλικαρια του μεροκαματου!
http://www.youtube.com/watch?v=-YirG...layer_embedded![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.