+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
[...]Και μην μπερδεύεις το δημοσιογράφο με τον παρουσιαστή.
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
[...]Και μην μπερδεύεις το δημοσιογράφο με τον παρουσιαστή.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βγηκες να υπερασπιστεις ομως, αναφερομενος στις αμοιβες ξενων συναδελφων των εργαζομενων στην ΕΡΤ, που ειναι προφανες πως δε γνωριζεις! Δεν εκανα κανενος ειδους συγκριση με αλλο κρατος, αλλο καναλι, αλλο καθεστως και δεν "πρεπει" να αποδειξω τιποτα! Εθεσα το ρητορικο ερωτημα αν υπαρχει καπου αλλου αυτη η τεραστια ποσοστιαια μισθολογικη διαφορα. Απο τη στιγμη που εσυ κανεις τη συγκριση, εσυ εισαι αυτος που "πρεπει", αλλα που με μεγαλη βεβαιοτητα δε θα κανεις γιατι αυτο που λες ειναι προφανες πως το πεταξες ετσι, ψαρευοντας στα ανοιχτα! Αν βλεπεις εσυ το top gear να το πληρωνεις μονος σου και να αφησεις εμας να βλεπουμε τη Λαμπιρη μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εγώ δεν βγήκα να κατηγορήσω κανέναν οτι παίρνει μεγάλο μισθό, και έτσι δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα.
Αντίθετα εσύ πρέπει να αποδείξεις οτι οι Ευρωπαίοι παίρνουν μικρότερους μισθούς στα κρατικά κανάλια γιατί εκεί βασίζονται τα επιχειρήματά σου.
Εγώ χαλαρα πάντως βλέπω το top gear ας πούμε να έχει προυπολογισμό μεγαλύτερο απο την ΕΡΤ και είναι παραγωγή κρατικού καναλιού.
Και μην μπερδεύεις το δημοσιογράφο με τον παρουσιαστή.![]()
Που μπερδεψα το δημοσιογραφο με τον παρουσιαστη;;;Δε διαμαρτυρομαι μονο για την αμοιβη του δημοσιογραφου αλλα για καθε εργαζομενο στην ΕΡΤ με υπερβολικα υψηλο μισθο!
Να μου πεις πως μπερδεψα το δημοσιογραφο με το δημοσιοκαφρο, αυτο ναι...το εκανα, εκει που αναφερθηκα σε δημοσιογραφους ξενων καναλιων, απαντωντας σου αρχικα..![]()
σε σχέση με τι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
[...] με υπερβολικα υψηλο μισθο!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με το μεσο μισθο του εργαζομενου στη χωρα που λειτουργει το εν λογω καναλι. Αν διαβαζες αντι να βαθμολογεις αυτους που συμφωνουν μαζι σου, θα εβλεπες πως ηδη το εχω αναφερει δυο (2) φορες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σε σχέση με τι;![]()
ΔΕΝ δουλεύει έτσι ουτε η αγορά όυτε το σύστημα. Χώνεψέ το επιτέλους και πήγαινε στηυν Κουβα με ενιαίο μισθό για όλουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Με το μεσο μισθο του εργαζομενου στη χωρα που λειτουργει το εν λογω καναλι. Αν διαβαζες αντι να βαθμολογεις αυτους που συμφωνουν μαζι σου, θα εβλεπες πως ηδη το εχω αναφερει δυο (2) φορες.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Α, δε δουλευει ετσι; Να το χωνεψω, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΔΕΝ δουλεύει έτσι ουτε η αγορά όυτε το σύστημα. Χώνεψέ το επιτέλους και πήγαινε στηυν Κουβα με ενιαίο μισθό για όλους![]()
Πως να καταρριψεις τετοια επιχειρηματα...![]()
Καλώς ήλθες στον Πλανήτη ΓηΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Α, δε δουλευει ετσι; Να το χωνεψω, ε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Βγηκες να υπερασπιστεις ομως, αναφερομενος στις αμοιβες ξενων συναδελφων των εργαζομενων στην ΕΡΤ, που ειναι προφανες πως δε γνωριζεις! Δεν εκανα κανενος ειδους συγκριση με αλλο κρατος, αλλο καναλι, αλλο καθεστως και δεν "πρεπει" να αποδειξω τιποτα! Εθεσα το ρητορικο ερωτημα αν υπαρχει καπου αλλου αυτη η τεραστια ποσοστιαια μισθολογικη διαφορα. Απο τη στιγμη που εσυ κανεις τη συγκριση, εσυ εισαι αυτος που "πρεπει", αλλα που με μεγαλη βεβαιοτητα δε θα κανεις γιατι αυτο που λες ειναι προφανες πως το πεταξες ετσι, ψαρευοντας στα ανοιχτα! Αν βλεπεις εσυ το top gear να το πληρωνεις μονος σου και να αφησεις εμας να βλεπουμε τη Λαμπιρη μας.![]()
Που μπερδεψα το δημοσιογραφο με τον παρουσιαστη;;;Δε διαμαρτυρομαι μονο για την αμοιβη του δημοσιογραφου αλλα για καθε εργαζομενο στην ΕΡΤ με υπερβολικα υψηλο μισθο!
Να μου πεις πως μπερδεψα το δημοσιογραφο με το δημοσιοκαφρο, αυτο ναι...το εκανα, εκει που αναφερθηκα σε δημοσιογραφους ξενων καναλιων, απαντωντας σου αρχικα..![]()
Νόμιζα οτι όταν έλεγες:
" Πηγαινετε "κυριε" Βουρ(λ)ο και κυριε δημοσιοΚαφρε σε καποια αλλη χωρα, απο αυτες τις οποιες αναφερατε σαν παραδειγμα και δειτε λιγο εκει.. Ειναι ποσοστιαια ο μισθος του καθε μετριου ανθυποδημοσιοκαφρισκου που εμφανιστηκε απο το πουθενα στο (κρατικο) γυαλι, 2700% μεγαλυτερος απο το μισθο του μεσου εργαζομενου σ'αυτες τις χωρες;"
εννοούσες σε άλλες χώρες.
Εάν αυτό που κάνεις δεν είναι σύγκριση τότε συγνώμη αλλά αγνοείς αυτά που ο ίδιος γράφεις και δεν θα βγεί ποτέ ακρη.
Και σου ανέφερα επείσης οτι σε άλλες χώρες οχι μόνο πληρώνουν τα ίδια αλλά και πολ/πλάσια
και έφερα και συγκεκριμένο παράδειγμα το topgear που είχαμε πρόχειρο και είναι παραγωγή κρατικής τηλεόρασης.
Εχεις ακουσει για το Γαλιλαιο; Ειπε πως η γη δεν ειναι το κεντρο του συμπαντος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλώς ήλθες στον Πλανήτη Γη![]()
Ε, λοιπον ακου κι αυτο...Η Ελλαδα δεν ειναι το κεντρο της γης! Sorry αν το ειπα αποτομα, ε;
Εισαι ενταξει;;;
Eεεεεεεεπ! Errata!Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Εχεις ακουσει για το Γαλιλαιο; Ειπε πως η γη δεν ειναι το κεντρο του συμπαντος.
Αρίσταρχος ο Σάμιος!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εγώ ναι. Για σένα πάλι (αν κρίνω απο την άσχετη απάντηση) έχω τις αμφιβολίες μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
[...]Εισαι ενταξει;;;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σου ειπα πως εθεσα ρητορικα το ερωτημα αν "Ειναι ποσοστιαια ο μισθος του καθε μετριου ανθυποδημοσιοκαφρισκου που εμφανιστηκε απο το πουθενα στο (κρατικο) γυαλι, 2700% μεγαλυτερος απο το μισθο του μεσου εργαζομενου σ'αυτες τις χωρες;".Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Νόμιζα οτι όταν έλεγες:
" Πηγαινετε "κυριε" Βουρ(λ)ο και κυριε δημοσιοΚαφρε σε καποια αλλη χωρα, απο αυτες τις οποιες αναφερατε σαν παραδειγμα και δειτε λιγο εκει.. Ειναι ποσοστιαια ο μισθος του καθε μετριου ανθυποδημοσιοκαφρισκου που εμφανιστηκε απο το πουθενα στο (κρατικο) γυαλι, 2700% μεγαλυτερος απο το μισθο του μεσου εργαζομενου σ'αυτες τις χωρες;"
εννοούσες σε άλλες χώρες.
Εάν αυτό που κάνεις δεν είναι σύγκριση τότε συγνώμη αλλά αγνοείς αυτά που ο ίδιος γράφεις και δεν θα βγεί ποτέ ακρη.
Και σου ανέφερα επείσης οτι σε άλλες χώρες οχι μόνο πληρώνουν τα ίδια αλλά και πολ/πλάσια
και έφερα και συγκεκριμένο παράδειγμα το topgear που είχαμε πρόχειρο και είναι παραγωγή κρατικής τηλεόρασης.
Ρητορικα επειδη ειναι τοσο παραλογο που προφανως δε συμβαινει πουθενα, μεχρι αποδειξεως του αντιθετου. Αν εσυ εχεις στοιχεια, παραθεσε τα, για να το βουλωσω! Απο τη στιγμη που δεν τα εχεις, μη γραφεις ανακριβειες, επειδη πιστευεις απλως πως η αποψη σου ειναι η σωστη.
Ακομη κι αν ισχυει αυτο, δε σημαινει πως επειδη η παραπανω παντελως απαραδεκτη αδικια, υφισταται και σε καποια αλλη χωρα (ας μην βαλω επιθετικο προσδιορισμο), ειναι σωστη και δικαια! Τελος σου ζητησα στοιχεια και αποδειξεις για τους ισχυρισμους σου, τις οποιες πεταξες προς εμενα, ως αλλο μπαλακι του tennis, για να ψαξω να βρω εγω. Σε ρωτω λοιπον... Σε ποιες χωρες συμβαινει αυτο;;; Μια μικρη βοηθεια και ενα ευλογο χρονικο διαστημα για να το ερευνησω.
Ουπς και διαβάστε περικομένη αμοιβή λόγο κρίσης, απο κρατικό κανάλι
According to the UK's Daily Mail, Top Gear's Jeremy Clarkson makes an estimated £2,000,000 per year (about $2.9M U.S.D.). According to the financial realities of a disintegrating global economy.
If reports are correct, Clarkson stands to lose up to £500,000 (about $720,000 USD) because of cost cutting by the BBC. While The Beeb is honoring all current contracts, the UK's public broadcaster – and the world's largest – is looking to save £20 million ($29M) by putting salaries on a diet. Anyone making more than £100,000 per year ($144k) will get a 25% pay cut when their contract is renewed. However, if tales of Jeremy's profit sharing are true, he won't be missing that chunk of change for too long...
Mας έπεισες και εσύ! Δες πως έγινες απ τα νεύρα σου! Μπλέ με πράσινα μάτια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγώ ναι.
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ενω το καλωσορισμα στον πλανητη ηταν σχετικο, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγώ ναι. Για σένα πάλι (αν κρίνω απο την άσχετη απάντηση) έχω τις αμφιβολίες μου![]()
![]()