Σελίδα 24 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 363

Θέμα: Metallica - Slayer - Anthrax - Megadeth ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Είσαι άδικος. Κατ'αρχάς ΠΑΝΤΑ τιμούν ΟΛΑ τους τα albums στις συναυλίες και πάντα είναι εξαιρετικοί πάνω στη σκηνή. Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη μπάντα στον κόσμο, με τέτοια δισκογραφία, που το κάνει αυτό.

Επίσης, έχουν γράψει κομματάρες και μετά το '88. Προσωπικά, περίμενα να τελειώσουν αυτό το Wasting my hate που ξεκίνησαν στο τέλος και λυπάμαι που δεν έπαιξαν τίποτα από Load :/

Απλά κάτι πρέπει να κάνει ο Lars για να παίζει τα τύμπανα όπως τα έγραψε αρχικά. Η δίκαση στο One ήταν ότι πιο τραγικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.

καλα κοψε κατι

οι μεταλικα πεθαναν μετα το black album. οχι γιατι τελείωσε η εμπνευση (αυτο ειναι φυσιολογικο για μουσικους μιλαμε) αλλα γιατι πεταξαν απο πανω τους τη φραση "το HEAVY METAL ειναι τροπος ζωης"....

αμα θες να μαθεις τι παει να πει συνέπεια δες τη δισκογραφια των slayer... οι ανθρωποι ξερουν να κανουν ενα πραμα και το κανουν καλα.... αυτο κανουν απο την αρχη μεχρι τωρα (φυσικα καθε χρονο και χειρότερα οπως η φθορα του χρονου επιβάλει)

ρισπεκτ στους παλιους καλους μεταλικα αλλα μη το κανουμε και θεμα με τη σημερινη καταντια τους....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω θα το λεγα εξελιξη,οι ανθρωποι μεγαλωνουν και αυτοι το καταλαβαν αρκετα γρηγορα ωστε να προσαρμοσουν την μουσικη τους αναλογα.

Αποψη μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω θα το λεγα εξελιξη,οι ανθρωποι μεγαλωνουν και αυτοι το καταλαβαν αρκετα γρηγορα ωστε να προσαρμοσουν την μουσικη τους αναλογα.

Αποψη μου.
    "καμια μπαλαντα ακομα να γραψουμε Λαρς"???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	a-million-dollars.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	31,3 KB 
ID:	202378

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καλα κοψε κατι

οι μεταλικα πεθαναν μετα το black album. οχι γιατι τελείωσε η εμπνευση (αυτο ειναι φυσιολογικο για μουσικους μιλαμε) αλλα γιατι πεταξαν απο πανω τους τη φραση "το HEAVY METAL ειναι τροπος ζωης"....

αμα θες να μαθεις τι παει να πει συνέπεια δες τη δισκογραφια των slayer... οι ανθρωποι ξερουν να κανουν ενα πραμα και το κανουν καλα.... αυτο κανουν απο την αρχη μεχρι τωρα (φυσικα καθε χρονο και χειρότερα οπως η φθορα του χρονου επιβάλει)

ρισπεκτ στους παλιους καλους μεταλικα αλλα μη το κανουμε και θεμα με τη σημερινη καταντια τους....
    symfono mazi sou gia tous metallica alla mhn xexnas oti ola einai 8ema goustou.ego den boro na akouso ta teleytaia tous me tipota alloi omos exoun megalosei me ayta kai goustaroun.
    oi slayer einai apo ta agapimena mou alla meta to divine gia mena exoun parei thn f8inousa me exeresi ta 2 teleytaia pou kati pane na kanoun.ayto pou les gia thn f8ora den isxyei panta des px tous paradise lost allaxane entelos to styl tous xoris na einai moufa ayto pou ekanan poly gamato malista kai to 2009 gyrisan me ena disko diamanti me paliotero ixo opos sta prota tous.einai periergi fasi den xero

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    καλα κοψε κατι

Προφανώς και έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις, έτσι?

Το "κόψε κάτι" δεν το πιασα. Σε τι υπερέβαλα?

"Το χεβιμέταλ είναι τρόπος ζωής" ακούγεται αστείο σε μένα, που είμαι 20 χρόνια νεότερος και δεν έχω μπάντα τέτοιου βεληνεκούς. Φαντάζομαι και σε εκείνους...

Οι Slayer πέθαναν λίγο πριν το Divine Intervention. Άντε ίσως στη διάρκεια, αν θέλω να φανώ πολύ επιεικής. Με συγχωρείς, ε?

Επίσης, αν θέλω να ακούω το ίδιο πράγμα 30 χρόνια, ακούω Maiden. Σόρρυ, αλλά "μουσικός" και "στασιμότητα" για μένα δεν πάνε μαζί. "Συνέπεια" υφίσταται στο τραμ, όχι στη Μουσική.

Όσο για χτες, οι Metz ήταν μέτριοι και πάλι αυτό που έδωσαν στο κοινό δεν το δίνουν 20 Slayer μαζί. Και φάνηκε.
    Life begins at 45°.

"καμια μπαλαντα ακομα να γραψουμε Λαρς"???
    Γιατί οι MetallicA είχαν ανάγκη τις μπαλάντες για να μαζέψουν κόσμο και λεφτά. Λολ. Παιδί του hammer κι εσύ, ε?

Λοιπόν, άκου να δεις. Οτιδήποτε φέρει το logo "MetallicA" είναι καταδικασμένο να πουλήσει. Ακόμα κι αν έχει σκατά μέσα. Όχι τώρα. Από το '91 (για να μην πω πιο νωρίς). Και είναι κάτι που κατάφεραν με τα αρχίδια τους.

ΥΓ: Τους έχω παρατήσει από το St. Anger. Μάλιστα χτες τα μόνα τραγούδια που καθόμουν σιωπηλός και άπραγος ήταν από το τελευταίο τους, γιατί απλά δεν τα γνωρίζω. Αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι λάιβ σπέρνουν.
    Life begins at 45°.

Προφανώς και έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις, έτσι?

Το "κόψε κάτι" δεν το πιασα. Σε τι υπερέβαλα?

"Το χεβιμέταλ είναι τρόπος ζωής" ακούγεται αστείο σε μένα, που είμαι 20 χρόνια νεότερος και δεν έχω μπάντα τέτοιου βεληνεκούς. Φαντάζομαι και σε εκείνους...

Οι Slayer πέθαναν λίγο πριν το Divine Intervention. Άντε ίσως στη διάρκεια, αν θέλω να φανώ πολύ επιεικής. Με συγχωρείς, ε?

Επίσης, αν θέλω να ακούω το ίδιο πράγμα 30 χρόνια, ακούω Maiden. Σόρρυ, αλλά "μουσικός" και "στασιμότητα" για μένα δεν πάνε μαζί. "Συνέπεια" υφίσταται στο τραμ, όχι στη Μουσική.

Όσο για χτες, οι Metz ήταν μέτριοι και πάλι αυτό που έδωσαν στο κοινό δεν το δίνουν 20 Slayer μαζί. Και φάνηκε.
    ας αρχησω απο τη τελευταια σου προταση.... το κοινο των μεταλικα ειναι απο θειτσες που ακουνε το ναθινγκ ελς ματερς μεχρι χαρντκορτ θρασαδες.... ειναι λογικο να ειναι περισσοτεροι οσο για το αν το δινουν στο κοινο οι μεταλικα νταξ επλιζω να καταλαβες οτι ολο αυτο το παραμυθι το μπιγκ φορ εχει φτιαχτει απο τους μεταλικα και για τους μεταλικα... οι αλλες μπαντες παιξαν 1 ωρα και ουτε καν και οι μεταλικα 2 ωρες και τελευταιοι με φλόγες μπουμπουνητά φωτα ματριξ και @@... και να μη ξεχναμε οτι και ο ηχος ηταν τελειος μονο οταν παιζαν οι μεταλικα ολως τυχαιως...

απο κει και περα συγκρισεις δεν υπαρχει λογος να γινουν μιλαμε για μουσικη και οχι για μηχανακια...

οι μεταλικα ειναι μεταλικα και οι SLAYER EINAI SLLAAAAAAAYYEEEEEEERRRRRRRRRRR με οτι αυτο συνεπάγεται

Γιατί οι MetallicA είχαν ανάγκη τις μπαλάντες για να μαζέψουν κόσμο και λεφτά. Λολ. Παιδί του hammer κι εσύ, ε?

Λοιπόν, άκου να δεις. Οτιδήποτε φέρει το logo "MetallicA" είναι καταδικασμένο να πουλήσει. Ακόμα κι αν έχει σκατά μέσα. Όχι τώρα. Από το '91 (για να μην πω πιο νωρίς). Και είναι κάτι που κατάφεραν με τα αρχίδια τους.

ΥΓ: Τους έχω παρατήσει από το St. Anger. Μάλιστα χτες τα μόνα τραγούδια που καθόμουν σιωπηλός και άπραγος ήταν από το τελευταίο τους, γιατί απλά δεν τα γνωρίζω. Αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι λάιβ σπέρνουν.
    καλα τοσο ομαδοποιηση για τους μεταλικα δεν ξαναματαδει και btw οι iron maiden γαμανε ... μη βαζεις τα ιερα και τερατα σε ασχετες συζητήσεις θα πεσει κεραυνος και θα μας καψει

ας αρχησω απο τη τελευταια σου προταση.... το κοινο των μεταλικα ειναι απο θειτσες που ακουνε το ναθινγκ ελς ματερς μεχρι χαρντκορτ θρασαδες.... ειναι λογικο να ειναι περισσοτεροι οσο για το αν το δινουν στο κοινο οι μεταλικα νταξ επλιζω να καταλαβες οτι ολο αυτο το παραμυθι το μπιγκ φορ εχει φτιαχτει απο τους μεταλικα και για τους μεταλικα... οι αλλες μπαντες παιξαν 1 ωρα και ουτε καν και οι μεταλικα 2 ωρες και τελευταιοι με φλωγες μπουμπουνιτα και @@... και να μη ξεχναμε οτι και ο ηχος ηταν τελειος μονο οταν παιζαν οι μεταλικα ολως τυχαιως...

απο κει και περα συγκρισεις δεν υπαρχει λογος να γινουν μιλαμε για μουσικη και οχι για μηχανακια...

οι μεταλικα ειναι μεταλικα και οι SLAYER EINAI SLLAAAAAAAYYEEEEEEERRRRRRRRRRR με οτι αυτο συνεπάγεται

Όσο γίνεται γνωστή μια μπάντα, λογικό να εισβάλλουν και παρείσακτοι στον "πυρήνα". Και θείτσες και 15χρονα και σκυλάδες και οτιδήποτε. Νταξ, τι να κάνουμε... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να σε επηρρεάζει αυτό. Οκ είναι απόλυτη ξενέρα να τραγουδούν όλοι στο ΝΕΜ και να μην έχουν ιδέα αν το Motorbreath είναι της ίδιας μπάντας... αλλά κι εμείς κάποτε άσχετοι ήμασταν και μάθαμε. Και στην τελική, εγώ τους απολαμβάνω το ίδιο, ασχέτως ποιον έχω δίπλα μου.

Δεν καταλαβαίνεις ότι έχουν φτάσει σε ένα σημείο, όπου δεν έχουν ανάγκη τίποτα από αυτά. Εσύ ποιους θα όριζες headliners? Τους Anthrax? Ξέρεις ότι έχει να κάνει με τις πωλήσεις, τη δημοτικότητα. Το φεστιβάλ ήταν απλά μια γιορτή των 80s και του thrash του West Coast (οκ με εξαίρεση τους Anthrax :P). Δεν υπήρξε ούτε δόλος, ούτε τίποτα. Βγήκαν 4 μπάντες, έκαναν ότι μπορούσαν και αυτό είναι όλο.

Μεγάλωσα με αυτή τη μουσική. Και με Slayer. Απλά εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη ;P
    Life begins at 45°.

[B Απλά εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη ;P [/B]

sostost

slayer μην ξεχνατε οτι το ραμολί ο Araya εχει κάνει εγχειρηση στη μέση και ειναι off... εδω και μηνες δε χτυπιεται απλα τραγουδάει ... λιγο ξενέρα να μη βλέπεις τη παλιο αφάνα πανω κατω αλλα οκ..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
    sostost
    METALLICA :a19:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    idi Λιγα τα λογια σου για τους Θεους

BIRTH SCHOOL METALLICA DEATH ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

SEEEEEEEEK AND DESTROOOOOYYYY

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

οι αποψεις ειναι σα τις κωλοτρυπίδες ο καθενας εχει απο μια

αλλα αυτος που λεει οτι η μεγαλύτερη μπαντα του πλανήτη ειναι οι μεταλικα δεν εχει κανενα σεβασμο σε μπαντες οπως οι black sabbath και δε δικαιούται να τον παιρνουν στα σοβαρα.... σορυ αλλα .... http://img28.imageshack.us/img28/1871/fail0056335.gif

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    μινι μαθηματακι απο μια παλια μεταλου....

και εκει που τζαμαρανε οι αγνωστοι EARTH βγαινει στους κινηματογραφους της αμερικης ενα θριλερ το sabbath οπου εσπασε ταμεια τοτε.... ενας τυπας ψιλο ψυχανωμαλος εκ γενετης σκευτικε τοτε οτι ο τρομος πουλαει....και αυτος ηθελε λεφτα...επισεις δεν μπορουσε να κανει τπτ αλλο απο το να τραγουδαει με μια ολιγον περιεργη φωνη....

ετσι πηρε τα φιλαρακια τους και αλλαξαν το ονομα τους σε BLACK SABBATH......

παμε καπου αλλου τωρα... το πασιγνωστο και πρωτο σε πωλησεις περιοδικο μουσικης το rolling stones βαζει μια ταμπελιτσα σε ενα Live των steppenwolf.... << ο ηχος τους ηταν βαρυς like HEAVY METAL>>.....ουπς ενας δημοσιογραφος ευθύνεται για δις λογοτυπων απο κει και περα μεχρι σημερα...

αν θελουμε να βαλουμε ταμπελες η πρωτη μορφη μεταλ ηταν το ντουμ (διοτι αυτο παιζαν οι σαμπαθ)
    υστερα ηρθε το NWOBHM και σαρωσε τα παντα αφηνωντας μεγαλες μπαντες στο διαβα του οπως οι Maiden....εκει καπου αρχιζαν να αλλαζουν και τον ηχο τους (και τους τραγουδιστες τους) οι σαμπαθ

παμε αλλου τωρα...καπου στη καλιφορνια κατι παιδακια με αφανες κολλητα και σπυρακια παιζουν σε κλαμπακια....τους ακουει γνωστος παραγωγος και μυριζετε τρελο χρημα....οι μεταλικα βγαινουν στην αγορα και σαρωνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Παιζουν κομματια που γουσταρουν οι απανταχου μεταλαδες αλητικα και ευκολοχωντευτα απο ολους.....γινοντε τεραστιοι και παραμενουν τεραστιοι.... ρισπεκτΑ....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 24 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 20τροποι για να γίνετε ενοχλητικοί σε μια κηδεία!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 13:23
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2005, 12:34
  3. Βοηθεια σε μια ερωτηση
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 08:42
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 15:06
  5. Σας καλοσορίζουμε σε μία νέα κατηγορία