στειλ'την με p.m![]()
![]()
![]()
![]()
BAAAAAAΛ ΤΗΝ ΒΑΑΑΑΛ ΤΗΝ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε την παλεύετε όλοι σας που τον έχετε πάρει και στα σοβαρά???Ο Dimchios είναι και κάνει συζήτηση με τον εαυτό του για να σας ψαρώσει!!!
:a31:
Και κάτι ακόμη.Δεν βάζουμε τον σχολιασμό της αγγελίας από εδώ και πέρα σε κανά καινούργιο thread γιατί αυτό εδώ το μαμήσατε...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Ρε την παλεύετε όλοι σας που τον έχετε πάρει και στα σοβαρά???Ο Dimchios είναι και κάνει συζήτηση με τον εαυτό του για να σας ψαρώσει!!!
:a31:
μπορει ενας μοντ σας παρακαλω να διαβεβαιωσει οτι ΔΕΝ ειμαι εγω και ο κυριος να παρει πισω τη μαλακια που εγραψε?
sorry αλλά δεν κρατιέμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Ο Dimchios είναι και κάνει συζήτηση με τον εαυτό του
![]()
:rotflmao:
-----------------------------------------------------
Αλλά αν παρ' ελπίδα είσαι πραγματικός, εν αντιθέσει με το Dimchio που σου ζήτησε συγνώμη κι εγώ γέλασα και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη από κάποιο που είδα κάτι που θεωρώ 100% γελοίο και αναφέρομαι ΚΑΙ στην επίμαχη φωτογραφία ΚΑΙ στα σχόλια για σκίσιμο και λαϊκα τραγούδια. Ήταν αστείο αστειότατο απ' τα πολύ καλά.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Παρεξηγήθηκες εσύ!Αμέσως!Πάει...Πέθανε η πλάκα σε αυτό το forum.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μπορει ενας μοντ σας παρακαλω να διαβεβαιωσει οτι ΔΕΝ ειμαι εγω και ο κυριος να παρει πισω τη μαλακια που εγραψε?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
sorry αλλά δεν κρατιέμαι![]()
-----------------------------------------------------
Αλλά αν παρ' ελπίδα είσαι πραγματικός, εν αντιθέσει με το Dimchio που σου ζήτησε συγνώμη κι εγώ γέλασα και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη από κάποιο που είδα κάτι που θεωρώ 100% γελοίο και αναφέρομαι ΚΑΙ στην επίμαχη φωτογραφία ΚΑΙ στα σχόλια για σκίσιμο και λαϊκα τραγούδια. Ήταν αστείο αστειότατο απ' τα πολύ καλά.
ωχου!![]()
Πριν γραψω οτιδηποτε, ειδατε οτι εγραψα πως δεν πιστευω οτι ειναι αυτος αλλα καποιος που κανει πλακα και επειτα ειπα οτι το συγνωμη το ζηταω οχι γιατι γελασα αλλα γιατι ήμουν ενας απο αυτους που "πειραξε" τη φωτο!
Γκοτ ιτ ναου?
Αλλα νομιζουν μερικοι οτι αλλη δουλεια δεν ειχα παρα να "δουλεύω" εσας!
![]()
Νταξ, εννοειται οι χαρακτηρισμοί σου mead επιστρέφονται και να σκέφτεσαι λιγο πριν την πεταξεις!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Παρεξηγήθηκες εσύ!Αμέσως!Πάει...Πέθανε η πλάκα σε αυτό το forum.![]()
αν ειχες παραλήψει το emoticon θα ειχα γελασει, σε διαβεβαιω!
Ρε παραξηγιάρη...Το emotion δν ήταν για σένα...Για το ότι πιστεύουμε πως ο "tin patisate" είναι όντως το παλικάρι της επίμαχης φωτογραφίας ήταν!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αν ειχες παραλήψει το emoticon θα ειχα γελασει, σε διαβεβαιω!
Άντε κερασέ με τώρα μια μπύρα και τα ξεχνάμε όλα...Η πρώτη γύρα δική μου:![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Σταματα να ψαρώνεις μητσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[....]Νταξ, εννοειται οι χαρακτηρισμοί σου mead επιστρέφονται και να σκέφτεσαι λιγο πριν την πεταξεις!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν πιάνετε να σβήσετε τα άσχετα πόστ??
Μπήκα να γελάσω σε αυτό το thread και πάλι πλακώνεστε....
Δεν ειναι αστεια αγγελια αλλα μονο σ' εμενα φαινεται περιεργη??
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1438844/
Τρακαρισμενο αλλα τα πλαστικα δεν εχουν γρατσουνια? Ουτε οι ζαντες? Δηλαδη μονο το πλαισιο (με τον αριθμο) χτυπησε σ'αυτο το τρακαρισμα?
![]()
![]()
![]()
Ciao Super Sic...
δεν εχει πλαισιο ουτε πιρουνι. Οποτε μπορει να φοραγε πολυεστερικα και να εκοψε![]()