Εχω το ισογειο και το κλειδι του γκαραζ .... αν ψαχνεις το κλειδι το εχει ο λαμουν απο το ρετιρε δανεικο, για τα καρμπς του αλλου συγκατοικου στο ρετιρε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εσενα τον προνομιουχο γιατι σε κραταμε εδω?![]()
![]()
Εχω το ισογειο και το κλειδι του γκαραζ .... αν ψαχνεις το κλειδι το εχει ο λαμουν απο το ρετιρε δανεικο, για τα καρμπς του αλλου συγκατοικου στο ρετιρε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εσενα τον προνομιουχο γιατι σε κραταμε εδω?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εχω το ισογειο και το κλειδι του γκαραζ .... αν ψαχνεις το κλειδι το εχει ο λαμουν απο το ρετιρε δανεικο, για τα καρμπς του αλλου συγκατοικου στο ρετιρε ...
![]()
τα καρμπς τα χει πια ο γειτονας του συγκατοικου του χονολαμουν![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ναι ρε Ozzy, άν θες, ρίξε μια φωνή, νο προμπ... Σου φτιάχνω το παπάκι σου στο άψε σβήσεΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εχω το ισογειο και το κλειδι του γκαραζ .... αν ψαχνεις το κλειδι το εχει ο λαμουν απο το ρετιρε δανεικο, για τα καρμπς του αλλου συγκατοικου στο ρετιρε ...
![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ναι ρε Ozzy, άν θες, ρίξε μια φωνή, νο προμπ... Σου φτιάχνω το παπάκι σου στο άψε σβήσε![]()
κοιτα να φτιαξεις το χρεπι σου :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Εδω την έχω βάλει τη συγκάτοικοΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τα καρμπς τα χει πια ο γειτονας του συγκατοικου του χονολαμουν![]()
να πλύνει τη μηχανή στου Σάκη, με τις γειτόνισσες της...
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Έχεις δίκιο..
Μάθε να οδηγάς πρώτα, και μετά στο φτιάχνω...![]()
κ χωρις μαθηματα 0-300 σε εχω![]()
mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mpeeeeeeeee-ξινος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
mpeeeeeeeee-ξινος!
:a57::a45:
:a39: :a37: :a36: :a39:
:a015: :a66:
:a29: :a17:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
![]()
mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()